Velkommen til nye hesehusianere

Vi starter sommeren med at byde velkommen til syv nye hesehusianere, der bl.a. betyder en udvidelse af vores UX Design team fra 10 til 14 mand.

Helle Olsen

Vi byder velkommen tilbage til Helle, der tidligere har været i praktik hos os i forbindelse med sin uddannelse til multimediedesigner. Helle er 25 år og læser PBA i digital konceptudvikling på Erhvervsakademiet Lillebælt og er nu ansat som digital design assistent i UX Design teamet frem til august.

Juri Wulff

Også velkommen til Juri Wulff, der startede som UX-assistent i UX Design teamet den 2. maj. Juri er 30 år og læser en kandidat i lærings- og oplevelsesteknologi på Syddansk Universitet, som han forventer afsluttet i 2017. Juri vil ved siden af studiet være her i huset ca. 10 timer ugentligt.

Pernille Iglemose Larsen

Yderligere i UX Design teamet er vi glade for at kunne byde velkommen tilbage til Pernille Iglemose Larsen, der tidligere har været elev hos os under sin uddannelse til mediegrafiker, som hun færdiggjorde fra Syddansk Erhvervsskole i 2013. Pernille er 30 år og kommer fra en stilling som digital designer i Jysk Fynske Medier. Hun startede hos os den 1. juni som digital designer.

Jannick Asmus Baungaard Jørgensen

Den 1. juni sagde vi også varmt velkommen til Jannick Asmus Jørgensen som digital designer i UX Design teamet. Jannick er 27 år og uddannet mediegrafiker fra Syddansk Erhvervsskole i 2011 og kommer fra en stilling som Art Director hos Wallmob.

Ahmad Akhmiev

Ligeledes den 1. juni bød vi velkommen til Ahmad Akhmiev, der i juni afsluttede sin kandidat i software engineering på Syddansk Universitet. Ahmad er 28 år og har tidligere arbejdet som udvikler hos EMT Nordic og EG Team Online. Ahmad får sin faste gang på et af vores udviklerteams, der bl.a. arbejder for kunder som Nissens, Fristads Kansas og Nordfrim.

Anne Røssel Læsø

Samme dag lød et velkommen til vores nye HR-projektleder Anne Røssel Læsø. Anne er 34 år og uddannet cand. ling.merc. fra Copenhagen Business School i 2008. Anne kommer med HR-erfaring fra både Assens kommune og senest Orifarm.

Kevin Ørskov

Og sidst men ikke mindst, velkommen til vores nye udvikler Kevin Ørskov. Kevin er 21 år og har netop færdiggjort uddannelsen som datamatiker ved Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg. Kevin bliver her hos Hesehus en del af et af vores udviklerteams, der bl.a. servicerer kunder som Lemvigh-Müller, Byggros og Nilfisk.

Nyheder|Se alle nyheder