Kom til E-handelskonferencen 2016

For 12. gang slår FDIH dørene op til årets største konference i den danske e-handelsbranche, nemlig E-handelskonference og Messe 2016, og igen i år er Hesehus selvfølgelig med som sponsor og udstiller.


Øksnehallen i København danner atter rammen om konferencen, hvor mere end 1000 deltagere og over 50 udstillere samles til årets største e-handlerbegivenhed. Her kommer digitale købmænd og branchens eksperter for at netværke, vidensdele og få indblik i tidens vigtigste e-handelstendenser.

Med temaet Total Retail sætter årets konference fokus på, hvordan I som e-handlere giver forbrugerne den ultimative indkøbs- og serviceoplevelse og giver jer samtidig et godt indblik i hvilke krav, I kan forvente af fremtidens forbrugere, Millennials og Generation Z.

Udover 24 spændende oplæg fordelt på fem tracks, kan I bl.a. møde Disruptive Innovation ekspert David Roberts fra Singularity University og Hermann Haraldsson, CEO for milliardvirksomheden Boozt. Med jer hjem fra konferencen vil I få praktiske værktøjer og brugbare strategier til at løse e-handelsudfordringer i netop jeres virksomhed, og så får I naturligvis rig mulighed for at udvide og pleje jeres netværk i branchen.


E-handelskonference billet 2016

Kig forbi stand nr. 39, hvor du kan møde:
Lars Hedal

Lars Hedal, adm. direktør med mange års erfaring inden for e-handel og strategisk samarbejdspartner for kunder som Inspiration, Stof & Stil og wupti.com.
,Tlf.: 40 25 50 83

Mette Reinholt Mortensen

Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling og e-handelsekspert med særlig passion for samspillet mellem online og digitalisering af de fysiske butikker.
Tlf.: 24 23 55 92Du er også mere end velkommen til at sende os en mail eller ringe, hvis du ønsker at booke et møde på forhånd.

Standoversigt
Standplan e-handelskonference 2016

Nyheder|Se alle nyheder