Hesehus A/S indgår samarbejde med global betalingsekspert

Flere og flere danske virksomheder får øjnene op for mulighederne med international e-handel, og det får nu et af Danmarks førende e-handelshuse Hesehus A/S til at indgå samarbejdsaftale med den førende globale betalingsplatform AltaPay.

Hesehus indgår samarbejde med Altapay

Pressemeddelelse:


For Hesehus er samarbejdet med AltaPay et led i e-handelshusets strategi om at kunne tilbyde sine kunder de stærkeste partnerskaber samlet i én komplet e-handelsplatform. Gennem samarbejdet med AltaPay kan Hesehus tilbyde sine kunder en ambitiøs e-handelsløsning, der også inkluderer en anerkendt, global betalingsløsning.

”Vores vigtigste opgave er at skabe værdi for vores kunder, og det gør vi ved at give dem rammerne til at blive fremtidens e-handelsvindere. Vi udvikler fremtidssikrede e-handelsløsninger og supplerer vores kernekompetencer med de bedste inden for andre brancher, så vi kan sikre vores kunder komplette løsninger, der imødekommer forbrugernes behov,”
siger Lars Hedal, adm. direktør for Hesehus.

Og valget af AltaPay er i tråd med forbrugernes behov, fortsætter Lars Hedal:
”For forbrugerne er bekvemmelighed og enkelthed afgørende, når de handler på nettet, og det gælder ikke mindst betalingsprocessen, som derfor kan påvirke salg og konvertering. AltaPay er førende inden for betalingsløsninger, og med dem som samarbejdspartner kan vi hjælpe vores kunder med at servicere forbrugere verden over på bedste vis – også i forhold til betalingsprocessen”.

AltaPays modulopbyggede platform hjælper virksomheder verden over med at kunne modtage betalinger gennem integration med banker og finansielle institutioner, så de er rustet til de udfordringer, de møder i forbindelse med betalinger på et globalt marked. Kundekredsen tæller blandt andre Hummel, Kate Spade, TopToy og Boozt.com, der alle sælger deres produkter internationalt og har behov for en global betalingsløsning der kan håndtere dette. AltaPay er som den eneste danske virksomhed nomineret som national champion til European Business Award 2015-2016 i kategorien ”Growth Strategy of the Year”.

I samarbejde med nøje udvalgte partnere verden over tilbyder AltaPay e-handelsvirksomheder en effektiv og velfungerende betalingsløsning, der både reducerer ”basket abondonment”, risiko for svindel samt adresserer multi currency. Om samarbejdet med Hesehus siger Christian Rasmussen, CEO AltaPay A/S:
” Vi har valgt Hesehus som samarbejdspartner bl.a. fordi vi deler samme mindset i forhold til, hvad vi ønsker at tilbyde vores kunder. Udover et konkurrencedygtigt produkt, lægger vi vægt på overlegen support og et højt serviceniveau. Hos Hesehus - som hos os - bliver der konstant holdt kontakt og fulgt op hos kunderne, så eventuelle problemer kan adresseres øjeblikkeligt. Det kan være katastrofalt for en e-handler, hvis teknikken fejler, og derfor skal vi altid være på forkant, og det forstår Hesehus til fulde”.

Og samarbejdet har allerede resulteret i den første fælles kunde. Den globale markedsleder inden for maritim og brandsikkerhed VIKING Life Saving Equipment har været kunde hos Hesehus i 8 år, og de har valgt AltaPays betalingsløsning til deres nye e-handelsløsning udviklet på Hesehus 6 platformen.

Læs mere om AltaPay

For mere information kontakt:

Lars Hedal, 40255083 eller hedal@hesehus.dk

Nyheder|Se alle nyheder