Tag godt imod ...

Vi byder hermed varmt velkommen til en økonomichef, en direktionsassistent samt to frontendudviklere til henholdsvis vores platformsteam og UX Design team.

Anja Christiansen

Anja Christiansen bød vi velkommen til den 3. oktober som vores nye direktionsassistent. Anja er 26 år og har en cand.merc. i strategi og organisation fra Syddansk Universitet, som hun færdiggjorde først på året. Anja har bl.a. været HR trainee hos Centrovice og arbejdet som studentermedhjælper ved Mastersekretariatet på Syddansk Universitet i Odense.

Andrew Camilleri

Andrew Camilleri er 23 år og startede den 17. oktober som frontendudvikler på platformsteamet. Andrew er netop flyttet til Danmark fra Malta, hvorfra han har en uddannelse inden for Computing & Software. Andrew har tidligere arbejdet hos Thynk Software, Betsson Ltd og som Software Developer hos bl.a. Avantech.

Evelina Pancheva

Evelina Pancheva er 30 år og startede den 1. november også som frontendudvikler men på vores UX Design team. Evelina bor i Danmark men kommer fra Bulgarien, hvorfra hun har en BA i International Relations. Hun er uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet Lillebælt i 2015 og kommer fra en stilling som System Developer Trainee hos Colourbox.

Christina Engholm Andersen

Christina Engholm Andersen bød vi velkommen til den 1. november som økonomichef. Christina er 39 år og har en Merkonom i regnskabsstyring samt en HD(R) fra Syddansk Universitet i 2014. Hun har tidligere arbejdet hos Gasa Odense som økonomichef og kommer senest fra en stilling som regnskabschef hos Inspiration for 3C Retail A/S.

Derudover har vi været så heldige, at vores to tidligere datamatikerpraktikanter Phillip og Nikolaj sammen med medstuderende Jens Skjold har valgt at skrive deres hovedopgave i samarbejde med os. De vil derfor være i huset til primo januar, mens de arbejder på opgaven, der omhandler SignalR – et værktøj til realtidskommunikation, hvor beskeder sendt fra serveren modtages af klienten øjeblikkeligt.

Phillip
Nikolaj
Jens Skjold

Nyheder|Se alle nyheder