Header image

Partner Channel Manager


Har du lyst til at være ansvarlig for udviklingen af en partnerkanal i Sverige til en af Nordens førende e-handelsplatforme? Hesehus søger en Partner Channel Manager til Sverige, som får ansvaret for at opbygge nye kunderelationer og styrke positionen på det svenske marked. 

Hvad tilbyder vi?

Hesehus e-commerce platformen har inden for få år opnået en markedsledende position i Danmark. Vi stræber nu efter at opnå samme unikke og ledende position i Sverige og ønsker at øge antallet af vores svenske kunder. Vores kundeportefølje tæller allerede store svenske virksomheder, hvorfra vi har stærke referencer. Som Partner Channel Manager er du ansvarlig for at gennemføre Hesehus’ overordnede strategi for den videre ekspansion på det svenske marked. Du vil have en ledende rolle i den indledende fase af vores ambitiøse internationale ekspansion og være ansvarlig for at etablere kontakt til nogle af de største virksomheder i Sverige. 
Du vil referere til den administrerende direktør og arbejde tæt sammen med højt kvalificerede og engagerede kolleger i Danmark. Din primære arbejdsplads er i Sverige, men en dag hver anden uge vil blive brugt på kontoret i Odense, og rejseaktivitet vil derfor skulle forventes. I opstartsfasen vil den administrerende direktør være tilgængelig med feedback, ligesom du igennem vores onboardingprogram vil få indgående kendskab til Hesehus’ produkter og services.      

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for udviklingen af den stærkeste partnerkanal i Sverige  
  • Ansvarlig for udvidelsen af kundeporteføljen på det svenske marked
  • Planlægning af partnermøder og salgsaktiviteter
  • Kundepleje og generering af nyt salg
  • Ansvarlig for markedsudvikling, salgsbudget og salgsmål
  • Ansvarlig for strukturering, planlægning og prioritering af partnerindsatsen i tæt samarbejde med marketingprojektlederen
     

Hvem er du?  

Du har en solid forretningsforståelse og mindst fem års erfaring med salg af softwareløsninger i en størrelsesorden på over 200.000 euros. Det er et krav, at du kan dokumentere gode resultater fra tidligere stillinger. Som person er du salgsorienteret og motiveret af klare og ambitiøse salgsmål. Du er udadvendt, serviceminded og god til at skabe relationer. Du er en aktiv bruger af LinkedIn og har allerede et stærkt netværk. 
Du er dynamisk, målrettet, selvmotiveret og dedikeret til dit arbejde. Du har stærke lederegenskaber, og du er i stand til at omdanne strategi til konkrete handlinger og resultater. Vi forventer, at du er flydende i svensk og engelsk, og at du forstår dansk. 

 

Hesehus add-ons:

Du vil blive del af den bedste danske IT arbejdsplads uden for København baseret på parametre som høj grad af tillid, stolthed og fællesskab – kåret af konsulentfirmaet Great Place to Work®. Hesehus lægger stor vægt på medarbejderudvikling og har MUS to gange om året. Vi tilbyder løbende vores medarbejdere kurser, certificeringer og deltagelse i konferencer, og alle med ledelsesansvar tilbydes kurser inden for ledelse og medarbejderudvikling. Vi fokuserer på vores medarbejderes trivsel og tilbyder familievenlige og fleksible arbejdstider.  

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Stillingen ønskes besat 1. oktober.  

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontrakte search- og rekrutteringskonsulent Lise Randeris på lira@hesehus.dk eller tlf. 21 49 25 28.

Søg stillingen
 

Hesehus A/S er en IT-virksomhed med ca. 90 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense, Danmark. Vi er en af Nordens største udbyder af ambitiøse e-handelsløsninger målrettet B2B- og B2B virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus blev stiftet i 2002, og er tre gange kåret til gazellevirksomhed, har flere flotte placeringer ved E-handelsprisen, er tre gange kåret ”Bedst til at skabe resultater” af MyImage, modtog Dansk Erhvervs Videnstafet i 2011 som Danmarks mest lovende vækstvirksomhed og sidst men ikke mindst, igen en placering i 2016 som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®. Hesehus er et konsolideret selskab, delvist ejet af 3C Holding. 

 

Skriv til os