Header image

CRO-specialist

Elsker du at nørde Google Analytics og er du en haj til Tag Manager? Vil du arbejde med nogle af Danmarks største webshops og dykke ned i CRO og AB tests? Vi vækster i vores analyseteam og søger derfor en dygtig CRO-specialist, der får ansvar for at omsætte findings til ROI oversigter og klare anbefalinger til nogle af Danmarks største virksomheder.

Hvad tilbyder vi?

Hesehus er landets førende e-handelshus, som hver dag arbejder med nogle af landets mest spændende og ambitiøse kunder såvel inden for B2B- som B2C-branchen. Vi udvikler e-handelsløsninger på markedets mest komplette egenudviklede platform, Bizzkit, der håndterer komplekse produktdata og relationer, rich digital asset management, content management og klassiske e-handelsfunktioner.  

Vi tilbyder vores kunder strategisk sparring indenfor digital marketing, og er hands-on i forhold til analyser af trafik, konvertering, benchmark, SEO m.m. Vi løfter i flok og samarbejder tæt sammen med vores UX/design team omkring analyser af kundeadfærd og brugerindsigter. Du vil få rig mulighed for at dyrke trafikkilder og demografi, og arbejde indgående med CRO, basketsize og bouncerate. Derudover, har vi fingeren på pulsen, når det kommer til nye releases, nye sites og ændringer i kunders adfærd. Det er bl.a. her, at du skal sætte A/B/n test i spil, som kan bringe værdifulde indsigter til vores kunder ift. optimering af forretningen og ikke mindst brugeroplevelsen.   

Du bliver en del af en varieret hverdag i vores analyseteam, som pt. består af en analysechef, en e-handelsanalytiker og en teknisk SEO-specialist. Sammen har vi som mål at støtte alle vores kunder i at drive deres e-handelsløsninger optimalt. Som spiller på vores hold, bliver du en del af et mangfoldigt og udfordrende miljø bestående af fagligt højt kvalificerede og engagerede kollegaer. Engagementet viser sig i det professionelle arbejde, hvor vi har stort fokus på vidensdeling og udvikling. På vores Hesehus Academy Fridays får du plads til fordybelse og fri leg til at afprøve nye metoder eller teknologier. Vi gør desuden meget ud af sociale arrangementer både i egne teams, men også på tværs af virksomheden. Du vil opleve os som en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til sjov.    
 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Analyse af data, opsamling af findings på tværs af kunder/benchmarking. 
 • A/B/n test. 
 • Udarbejdelse af statusrapporter med analyse af trafik og konvertering til vores kunder.
 • Anbefalinger til konvertingsoptimering som sparring til vores kunder. 
 • Opsætning og brug af Tag Manager i samarbejde med vores udviklere.  

Hvem er du? 

Der kan være mange veje ind i denne rolle, men vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse.  Det vigtigste er dog, at du kommer fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med Googles pallette af værktøjer. Vi forventer, at du har minimum 2-3 års erfaring, og derudover er du rutineret bruger af GA, Optimizely, Visual Website Optimiser eller andre A/B-test tools. Hvis du har erfaring med Enhanced E-commerce, Google Data Studio og Search Console, er du foran på point.  

Du brænder for at arbejde med online marketing og digital forretningsdrift og din passion lyser ud af dig. Du er derfor også på forkant med de nyeste teknologier og formår at omsætte data til klare anbefalinger. 

Som person er du drevet af at skabe resultater, der gør en forskel for vores kunders e-handelsløsninger. Du er analytisk og kvalitetsbevidst, og har en høj faglig stolthed. Du arbejder struktureret og får projekterne i mål til aftalt tid. Sidst, men ikke mindst, så ved du, at de bedste resultater skabes i samarbejde med teamet og kunderne. 

 

Hesehus add-ons:
 • Stor indflydelse på egen karriere med bl.a MUS 2 gange årligt.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring.
 • Morgenmad, frokostordning + mellemmåltidsordning samt frugt og kaffe m.m. 
 • Mulighed for at købe aftensmad med hjem til familien.
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med firmabetalt parkering.
 • Massageordning uden egenbetaling.
 • Gode rabataftaler bl.a. gennem LogBuy.
 • Fredagsbar hver fredag, løbeklub samt sociale aktiviteter året rundt.

 

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Search- og rekrutteringskonsulent Christina Hupfeldt på chu@hesehus.dk eller tlf. 24 65 06 46.

Søg stillingen
 

Christina rekrutteringskonsulent hos Hesehus

Hesehus A/S er en softwarevirksomhed i kontinuerlig vækst med 120 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense. Vi er et af Danmarks førende e-handelshuse og udvikler ambitiøse e-handelsløsninger til store danske brands som Matas, BabySam, Kansas og Zizzi. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform, Bizzkit, som er målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, er fire gange kåret til gazellevirksomhed senest i 2019, har opnået 15 topplaceringer ved E-handelsprisen og fik igen i 2016 en placering som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®.

 

Skriv til os

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.