Header image

Commerce Optimisation Manager

Er du vild med E-commerce, og betragter du dig som selv som en ægte onlinekøbmand? Er du god til at fortolke tal og omsætte det til forretningskritiske beslutninger? Så er du måske vores kommende Commerce Optimisation Manager, som skal drive vores analyseteam til nye højder og sammen med resten af virksomheden være med til at gøre vores kunder til fremtidens e-handelsvindere.  

Hvad tilbyder vi?

Hesehus er landets førende e-handelshus, som hver dag arbejder med nogle af landets mest spændende og ambitiøse kunder såvel inden for B2B- som B2C-branchen. Vi udvikler e-handelsløsninger på markedets mest komplette egenudviklede platform, Bizzkit, der håndterer komplekse produktdata og relationer, rich digital asset management, content management og klassiske e-handelsfunktioner.  

Som Commerce Optimisation Manager får du personaleansvar for et super passioneret og skarpt analyseteam, som pt. består af en e-handelsanalytiker og en teknisk SEO-specialist. Du vil få rig mulighed for at præge retningen i teamet og sammen få skabt grobund for yderligere vækst. Den fornemmeste opgave i analyseteamet er at drive vores kunders e-handelsløsninger til deres fulde potentiale og samtidig fungere som kommerciel sparringspartner. Vi sætter ligeledes en ære i at være hands-on i forhold til analyser af trafik, konvertering, A/B test, benchmark, SEO m.m. Vi løfter i flok og samarbejder tæt med vores UX & design team omkring analyser af kundeadfærd og brugerindsigter.    

Du kan forvente en udfordrende og varieret hverdag, hvor dit kommercielle flair og passion for medarbejderpleje bliver sat i spil. Dit primære mål som Commerce Optimisation Manager, er at sikre, at der er en god balance på den tredobbelte bundlinje, som består af motiverede medarbejdere, sund økonomi og tilfredse kunder. Det er vigtigt, at du trives i en rolle, hvor du selv er meget hands-on og har direkte dialog med nogle af Danmarks bedste onlinekøbmænd, men samtidig evner at tænke strategisk såvel for Hesehus som på vegne af kunderne. Du formår at sætte dig ind i kundernes forretning og er ikke bange for at komme med banebrydende ideer – altid underbygget af data.    

Hesehus er organiseret i en flad og teambaseret struktur med en uformel og social hverdag. Du vil referere til Direktør for Leverance og Udvikling, Mette Reinholt Mortensen.    

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Omsætte data til klare anbefalinger til nogle af DK’s største virksomheder.  
 • Personaleledelse, herunder afholdelse af MUS og lønsamtaler, samt give daglig sparring til teamet.
 • Arbejde tæt sammen med de salgsansvarlige om at levere strategisk og forretningsmæssig sparring til kunderne. 
 • I samarbejde med teamet få løftet niveauet yderligere indenfor konverteringsoptimering. 
 • Sammen med resten af teamet sørge for at støtte UX & designteamet med facts vha. Google Analytics.   

Hvem er du? 

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse på min. bachelor niveau. Dertil forventer vi, at du har flere års erfaring fra en lignende stilling fx som E-commerce Manager. Du er vant til at arbejde med konverteringsoptimering og digital forretningsdrift generelt. Vi ser helst, at du er rutineret i Google Analytics og allerede har stiftet bekendtskab med personaleledelse. Du er analytisk anlagt, elsker at fordybe dig i tal og ved hvordan disse skal omsættes til klare anbefalinger, som løfter vores kunders forretning.    

Du brænder naturligvis for E-commerce, og elsker at arbejde med online marketing og digital forretningsdrift. Din nysgerrighed driver dig til at holde dig opdateret på de nyeste trends indenfor E-commerce, og du deler gerne ud af din viden. Som person er du udadvendt og befinder dig godt til kundemøder med et powerpoint i ryggen fyldt med guldkorn. Du har en høj faglig stolthed og arbejder gerne struktureret, og så får du altid projekterne i mål til aftalt tid. Vi forventer, at du er dygtig til at formulere dig skriftligt og behersker engelsk på højt fagligt niveau. Sidst, men ikke mindst, så er du drevet af at spille andre gode, og ved hvor altafgørende det er at skabe et godt arbejdsmiljø for dit team.    

Hesehus add-ons:
 • Stor indflydelse på egen karriere med bl.a MUS 2 gange årligt.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring.
 • Morgenmad, frokostordning + mellemmåltidsordning samt frugt og kaffe m.m. 
 • Mulighed for at købe aftensmad med hjem til familien.
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med firmabetalt parkering.
 • Massageordning uden egenbetaling.
 • Gode rabataftaler bl.a. gennem LogBuy.
 • Fredagsbar hver fredag, løbeklub samt sociale aktiviteter året rundt.

 

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat pr 1/8-2020 eller snarest derefter, vi indkalder til samtaler løbende. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Search- og rekrutteringskonsulent Christina Hupfeldt på chu@hesehus.dk eller tlf. 24 65 06 46.

Søg stillingen
 

Christina rekrutteringskonsulent hos Hesehus

Hesehus A/S er en softwarevirksomhed i kontinuerlig vækst med 120 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense. Vi er et af Danmarks førende e-handelshuse og udvikler ambitiøse e-handelsløsninger til store danske brands som Matas, BabySam, Kansas og Zizzi. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform, Bizzkit, som er målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, er fire gange kåret til gazellevirksomhed senest i 2019, har opnået 15 topplaceringer ved E-handelsprisen og fik igen i 2016 en placering som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®.

 

Skriv til os

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.