Header image

Support and Scrum Master


Er du proaktiv, fyldt med gå-på-mod, og har du fuldstændig styr på de agile processer? Kan du sikre en succesfuld eksekvering af agile udviklingsmetoder, og er du god til at sætte dig ind i nye tekniske områder? Så er du måske vores nye Support and Scrum Master på team Bizzkit hos Hesehus.  

Hvad tilbyder vi?

Vores e-handelsplatform, Bizzkit, har allerede opnået en stærk position blandt implementeringshuse såvel som flere større danske virksomheder, der arbejder strategisk med e-handel. Bizzkit står bag flere prisvindende e-handelsløsninger. 
Vi har allerede taget de første skridt i en international ekspansion af Bizzkit og vores ambitioner er tårnhøje. Igennem tætte samarbejdsrelationer ønsker vi fortsat at udvikle, levere og understøtte Bizzkit med det mål at være den stærkeste og mest fortrukne e-handelsplatform for partnere og slutkunder verden over. 
Som den eneste platform har Bizzkit en samlet løsning for PIM, CMS og DAM med en headless, integrationsvenlig arkitektur og et økosystem af best-of-breed teknologier. 

Som Support and Scrum Master på team Bizzkit vil du få en nøglerolle i at skabe de bedste rammer til vores produktudviklingsteam. Du skal hjælpe med at styre vores backlog og facilitere standups, sprint planlægning og retrospectives. Du får ligeledes ansvaret for at finde og adressere forhindringer for teamets fremdrift. 
Overfor vores ambitiøse Solutions Partners, vil du være deres primære kontaktperson for tekniske spørgsmål. Du vil dagligt sparre med partnernes udviklingsteams for at hjælpe dem med at afdække tekniske problemstillinger. 

Du vil blive en del af et meget internationalt team, hvor der kommunikeres på engelsk til daglig. Teamet har medarbejdere fra Brasilien, Sverige, Holland, Bosnien, Indonesien og Danmark. Udviklingsteamet består af 12 dedikerede medarbejdere, men da Bizzkit spænder over både softwareudvikling, product management, salg og marketing, er der mange andre dygtige kollegaer du kommer til at arbejde tæt sammen med.

Dine primære arbejdsopgaver: 

Dine opgaver vil være inddelt i to overordnede områder, hhv. som Scrum Master på Bizzkit og som teknisk sparringspartner mod vores partnere i Danmark og Sverige.  
 

Scrum Master:

 • Understøtte den nuværende implementering af Scrum på tværs af vores core team og feature team, og implementere nye tiltag, der øger produktiviteten og kvaliteten.
 • Sikre at vi får identificeret og håndteret eventuelle forhindringer i samarbejdet både internt i teamet og med eksterne interessenter, så udviklingsteamet kan levere det aftalte scope for sprintet. 
 • I tæt samarbejde med Product Manager og andre interessenter i organisationen, er det dit ansvar at sikre kvaliteten i backloggen, og at den, til enhver tid, er i overensstemmelse med det fastlagte roadmap.
 • Synliggøre løbende teamets aktivitet og fremdrift på boards i Jira, samt ved statusrapporter til styregruppe

Teknisk sparringspartner:

 • Yde sparring og support til vores Solution Partners. 
 • Fungere som Subject Matter Expert i vores produktsuite, herunder have en god forståelse af mulighederne i vores API’er og hjælpe med at finde gode løsninger på udfordringer.
 • Forstå og behandle indkomne platform feature requests og fejlrapporteringer. Herunder sikre, at vores Solution Partners giver tilstrækkelige informationer og bliver ajourført om fremdrift og prioriteringer, så opgaverne kan prioriteres rigtigt og groomes til udvikling.
 • Hjælpe med at opbygge vores FAQ på baggrund af input fra vores Solution Partners.

Hvem er du? 

Det er vigtigt, at du er teknisk orienteret og har en god forståelse for softwareudviklingsprocesser. Vi forestiller os, at du har afsluttet en relevant IT-faglig uddannelse, og har et par års erfaring fra dit første job som Scrum Master eller projektleder el. lign. 
Du er er vant til at arbejde i et agilt miljø, hvor du har skullet prioritere din tid benhårdt. Du ved, hvor vigtigt det er at have styr på processer og struktur, og du sætter en ære i at være ekspert på de produkter, du arbejder med. Din faglige ballast gør, at du ikke er bange for at stille krav til dit team og sige nej, når det er nødvendigt. Hvis du samtidig har et servicegen gemt i maven, vil det helt klart være en fordel i jobbet, da du får mange snitflader i jobbet. 

Hvis du har erfaring med Jira og Confluence, vil det være et stort plus, da vi bruger Atlasssians værktøjer. 
Du er en teamplayer med et stort drive som trives i et ambitiøst miljø, hvor tingene går stærkt og hvor multitasking er en nødvendighed. Du er proaktiv og videbegærlig. Sidst, men ikke mindst, begår du dig ubesværet på engelsk, både på skrift og i tale, da det vil fylde meget i din hverdag på et internationalt team. 

Hesehus add-ons:

 • Stor indflydelse på egen karriere. Vi holder MUS 2 gange årligt, fordi vi tror på den dybere udviklingssamtale med dig og din udvikling i fokus.
 • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefineret karriereveje. 
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring.
 • Morgenmad, frokostordning + mellemmåltidsordning.
 • Mulighed for at købe aftensmad med hjem til familien.
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med firmabetalt parkering.
 • Massageordning uden egenbetaling.
 • Gode rabataftaler bl.a.gennem LogBuy.
 • Fredagsbar hver fredag, løbeklub og sociale aktiviteter året rundt.

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Vi holder samtaler løbende, og ansætter når vi finder den rigtige. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Search & Recruitment Consultant Magdalena Zaremba Andersen på maan@hesehus.dk eller tlf. 91 17 82 94.

Søg stillingen
 

Search and Recruitment Consultant at Hesehus Magdalena Zaremba Andersen

Bizzkit er markedets eneste e-commerce platform, som forener PIM, DAM og CMS og giver fuld fleksibilitet til at skabe ambitiøse e-handelsløsninger, der er tilpasset kundernes specifikke behov. Bizzkit er en del af Hesehus A/S, en softwarevirksomhed med +100 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, og er fire gange kåret til gazellevirksomhed senest i 2019, har opnået 15 topplaceringer ved E-handelsprisen og fik igen i 2016 en placering som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®