Case: Aktiv Guld

Ny webshop sikrer optimal kundeservice

Hesehus udvikler forhandlerwebshop til Aktiv Guld, totalleverandører til guld- og sølvsmedebranchen

En af de førende totalleverandører til guld- og sølvsmedebranchen i Norden Aktiv Guld er gået live med ny forhandlerwebshop. Webshoppen er lanceret i både Danmark og Sverige med den målsætning at sikre kunderne den bedste service.

Med kunder, der dagligt placerer mange meget forskelligartede ordrer, der alle er blevet behandlet manuelt, har der været nok at se til i Aktiv Guld. Og da virksomheden via høj service og dag-til-dag levering ligeledes fungerer som lager for mange urmagere, guldsmede o.lign., har Aktiv Guld oplevet en stadig stigende daglig placering af nye ordrer, der skal behandles. For fortsat at kunne yde den bedste service til deres kunder, har Aktiv Guld i samarbejde med Hesehus udviklet en e-handelsløsning, der kommer både kunden og Aktiv Guld til gode, da kunden får mere fleksibilitet i forhold til blandt andet bestillingstidspunkt samtidig med, at Aktiv Guld får frigjort ressourcer til andre opgaver såsom vedligeholdelse af produktdata og ikke mindst betjening af mere komplicerede ordrer, der kræver personlig betjening.

Masser af fordele for kunderne

Er man logget ind som kunde, byder webshoppen på mange features og funktioner. Blandt andet er det, som før nævnt, muligt at få systemet til at udregne en estimeret pris på baggrund af netop de parametre, der er relevante for det specifikke produkt. Ydermere bliver kunderne automatisk gjort opmærksom på, hvis de opnår rabat ved køb af flere styk eller andre former for rabatter, ligesom faktureringsoplysninger automatisk bliver overført fra kundens stamdata. ​​​​​​​

Aktiv Guld forhandlerwebshoppen giver masser af fordele for kunderne

Casedetaljer

Lancering i maj 2015

Platform

Webshop, PIM, DAM og CMS

Funktioner & features

Avanceret prismotor og sprogversionering

Lande

Danmark og Sverige

Lignende cases

Se flere B2B-cases fra Hesehus

Casper Bo Jørgensen
"Skal vi tage en snak?" Casper Bo Jørgensen Head of Sales 23 30 79 56