Praktik eller studieprojekt

Bliv en del af Hesehus

Vi er meget involverede i studiemiljøerne især på Fyn, blandt andet på Syddansk Universitet og Erhvervsakademiet Lillebælt. Det er vi bl.a., fordi vi er meget bevidste om den viden og det potentiale, der ligger hos de studerende, og derfor indgår vi ofte samarbejde omkring praktik eller studieprojekter.

Kommer du i praktik hos Hesehus, vil vi i samarbejde med dig finde konkrete opgaver, som udvikler dine faglige kompetencer og samtidig giver os ny indsigt på et givent område.

Er du interesseret i at indgå i et samarbejde omkring et studieprojekt, er vi meget åbne over for en snak, hvad enten du selv har et specifikt emne eller ønsker gode idéer og hjælp fra os. Du er altid velkommen til at sende en e-mail, hvis du har spørgsmål.

Involvering er for os et nøgleord, og vi indgår aldrig et praktikforløb eller et samarbejde om et studieprojekt, hvis vi ikke kan stille de nødvendige ressourcer og den rette vejledning til rådighed.

Hvis du er interesseret i at komme i praktik eller indgå i et samarbejde om et studieprojekt, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning her.

Vedhæft din personlige ansøgning, dit CV og dine karakterer fra studiet, så har vi bedre forudsætninger for at vurdere din profil og vende hurtigt tilbage til dig.

Tobias Brodersen, datamatiker, praktikant ved Hesehus

Tobias Brodersen
3 mdr. i praktik i 2017, datamatiker, EAL (fastansat som udvikler fra marts 2018)

"Jeg var i forbindelse med min uddannelse som datamatiker på EAL i praktik hos Hesehus, hvor jeg arbejdede på deres platformsprodukter. Det var super fedt at få sat mine kompetencer i spil og mængden af tillid, der blev vist fra arkitekterne, var overvældende. Mine holdninger og argumenter blev opfattet på lige fod med alle andre på møderne, og jeg følte mig hurtigt som en del af holdet. Foruden arbejdet er Hesehus et dejligt sted at møde ind om morgenen, hvor folk hilser, fordi de har lyst, og ikke fordi de skal. Man bliver altid mødt med et smil på læben - det siger meget om atmosfæren hos Hesehus. Et åbent, muntert og motiverende kontor med frihed under ansvar på øverste hylde"

Eric Will, International Virksomhedskommunikation, praktikant ved Hesehus

Eric Will
3 mdr. i praktik i 2017, International Virksomhedskommunikation, SDU

"Som praktikant i marketingafdelingen hos Hesehus arbejdede jeg blandt andet med marketinganalyser som fx en omfattende digital marketing-analyse og en analyse af virksomhedens brug af sociale medier. Hesehus gav nogle rigtig gode rammer til at arbejde både kreativt og individuelt og var samtidig en meget social arbejdsplads – det kunne man fornemme med det samme, man trådte ind. En stor værdi for mig var, at jeg fik omsat teori til praksis, og at jeg arbejdede med de ting, som jeg har læst på mit studie. Vigtigst af alt fandt jeg ud af, hvad jeg vil arbejde med fremadrettet, og det er af kæmpe værdi for mig"

Jens Hjort Schwee, Software Engineering, virksomhedsforløb ved Hesehus

Jens Hjort Schwee
4 mdr. i virksomhedsforløb i 2017, Software Engineering, SDU

"I forbindelse med min uddannelse som civilingeniør i Software Engineering var jeg i virksomhedsforløb ved Hesehus. Her arbejdede jeg på et projekt omhandlende brugen af beacons til at skabe personaliseret indhold via apps. Det var interessant at benytte den teoretiske viden, jeg havde fra mit studie på et praktisk virksomhedsprojekt. Det var fantastisk at opleve, hvordan man blev en del af virksomheden, hvor der altid var tid til sparring med projektlederne, og hvor alle tog rigtig godt imod mine inputs"

Mette Reinholt Mortensen, direktør for leverance og udvikling

”Vi ser et stort potentiale i de studerende, da de kommer med ny indsigt og viden, der udfordrer den måde, vi arbejder på. Vi har et stort fokus på at skabe nogle rammer, der sikrer, at de studerende bliver udfordret og kan udvikle sig. Til gengæld forventer vi af de studerende, at de tager ansvar for egen læring og sætter sig selv i spil. Det er altafgørende for, at samarbejdet bliver givende både for de studerende og os som virksomhed”

Kontakt os

Vil du vide mere?

Lise Randeris
Search- og rekrutteringskonsulent

lira@hesehus.dk       21 49 25 28

Lise Randeris, search- og rekrutteringskonsulent hos Hesehus