Header image

Cloud Software Developer


Brænder du for softwareudvikling og især for cloud? Vil du arbejde med nye spændende teknologier og være med til at implementere nye koncepter og løsninger? Vores produktudviklingsteam søger en cloud entusiast mere, der ønsker at være med til at opbygge cloud-infrastrukturen på markedets mest fleksible e-handelsplatform, Bizzkit.

Hvad tilbyder vi?

Vores e-commerceplatform, Bizzkit, er i dag en af de mest anvendte platforme blandt top 1000 virksomheder i Danmark, og har opnået en stærk position blandt vores Solution Partners i udlandet. Som den eneste platform, har Bizzkit en samlet løsning for PIM, CMS, DAM og Search med en headless, integrationsvenlig arkitektur samt et økosystem af best-of-breed teknologier. 
Vi er allerede nået langt med Bizzkits rejse til cloud. Vores dygtige cloud team har udviklet og fortsætter med at udvikle den underliggende infrastruktur baseret på moderne cloud teknologier - med det formål at kunne tilbyde en SaaS platform til de største og bedste e-commerce løsninger både i Danmark og internationalt. Vi er nu på vej imod en tid, hvor alle produkter kører i OCI containere, og automatisk orkestreres i et Kubernetes cluster med al fornøden infrastruktur kørende i Azure.

Som vores nye Cloud Software Developer vil du blive en del af et dedikereret Cloud Operations team bestående af Head of Cloud Operations, én Lead Platform Architect, én Project Manager to Cloud Software Developers og én DevOps Specialist. Sammen med resten af cloud teamet, produktteamet og eksterne Azure eksperter, vil du være med til at føre ideer fra den spæde fødsel til det færdigmodnede produkt, altid med høj fokus på kvalitet, mere flydende udrulning af produkterne, bedre monitorering og bedre indsigt i produktmiljøer. 
I din rolle som Cloud Software Developer vil du derfor, i tæt sparring med super kompetente kollegaer, få stor indflydelse på designet og infrastrukturen af Bizzkit SaaS løsningen, hvor nøgleordene er: Azure PaaS, Azure DevOps, C# , ASP.NET Core, EF Core, Container orkestrering gennem Docker og Kubernetes, KEDA, GitOps.

Dine primære arbejdsopgaver: 

 • Udvikling af Infrastructure as Code og automatisering til deployments via GitOps til Kubernetes.
 • Koordinering med andre udviklere omkring hvordan diverse produkter kan fungere i et cloud miljø.
 • Udvikling af nye cloud-native produkter, eksempelvis nyt dokumentations-site (serverless).
 • Implementere løsninger i Bizzkit produkterne, som er forudsætninger for platformens transition til en SaaS platform.
 • Designe og implementere DevOps, som proces såvel som kultur.
   

Du kommer til at arbejde med nogle af de nyeste teknologier, metoder og værktøjer i cloud-regi, hvor teknologierne ofte tages i brug samme måned som de udgives. Dette gør, at vi aldrig stopper med at udvikle og løfte Bizzkit Cloud til nye højder. Du vil opleve os som en arbejdsplads med spændende udfordringer og åbenhed for gode ideer. Vores kultur er præget af et stærkt socialt og fagligt sammenhold, en positiv stemning og et stærkt fokus på god ledelse. 

Hvem er du?

Du har gerne et par års erfaring inden for softwareudvikling, eller har en videregående uddannelse inden for IT, hvor du har opnået gode resultater. Du interesserer dig for og er bekendt med DevOps koncepter. Som udvikler er du dygtig og ambitiøs, men samtidig ydmyg og vil gerne lære rigtig meget. 

Du har erfaring med:

 • .NET/ C#
 • Containers/Docker

Det er en bonus, hvis du har erfaring med:

 • Infrastructure-as-code (Bicep/ARM)
 • Azure
 • Kubernetes
 • KEDA
 • GitOps 

Du er nysgerrig af sind og god til at opsøge information fra f.eks. open-source projekter. Det er nemt for dig at tilpasse komplekse problemer, arbejde målrettet og sætte høje standarder for dit arbejde. Du er kritisk og spørgende, men har et godt drive og er motiveret for at finde de bedste løsninger. Da vi arbejder i en teamorienteret kultur, leder vi efter en ægte holdspiller, der ønsker at bidrage til vores uformelle og sjove arbejdsmiljø.

Hesehus add-ons:

 • Stor indflydelse på egen karriere. Vi holder MUS 2 gange årligt, fordi vi tror på den dybere udviklingssamtale med dig og din udvikling i fokus.
 • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefinerede karriereveje.
 • Hesehus Training Academy - tid til faglig fordybelse.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 24 år.
 • Morgenmad og frokostordning.
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med firmabetalt parkering.
 • Flotte lokaler placeret i hjertet af Aarhus.
 • Gode rabataftaler bl.a. gennem LogBuy.
Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT Recruiter Jasper Lylloff Nielsen på jani@hesehus.dk eller tlf. +45 20 99 17 21.

Søg stillingen
 

Bizzkit is the only e-commerce platform on the market that unites PIM, DAM, CMS and Search and provides full flexibility to create ambitious e-commerce solutions that are tailored to the customers' specific needs. Bizzkit is part of Hesehus A/S, a software company founded in 2002 with +200 employees located on the harbour of Odense and in the middle of Aarhus. Hesehus A/S has been appointed as Gazelle Company four times most recently in 2019, has received 15 top positions in the competition for the E-Commerce Prize, and was in 2016 again elected as one of Denmark's best workplaces®.