Header image

Damixa ➡ Technical Writer & Graphic Designer

Vores gode kunde igennem mange år, Damixa, søger en nysgerrig og udadvendt kollega til deres kontor i Odense. Er du drevet af at skabe enestående brugeroplevelser og grafik? Så er du måske Damixas næste kollega, der kan løfte slutkundeoplevelser til nye højder.    

Som Technical Writer & Graphic Designer hos Damixa, vil du få muligheden for at være drivkraften bag moderniseringen af brugerinstruktioner til Damixas slutkunder. Du vil arbejde med at forbedre kunderejsen og samspillet mellem produkter, vejledninger og kommunikation. Du vil indgå i vores dygtige marketingteam, i en selvstændig funktion, med både R&D- og marketingopgaver. 

Vi tilbyder:

Det er nyoprettet stilling, hvor du får en unik mulighed for at udfolde dine evner inden den produkttekniske verden og UX i en bred forstand. Din fornemmeste opgave er at bygge bro ml. R&D og Marketing og gøre tekniske løsninger brugervenlige, letforståelige, og samtidigt lækre at se på.  

Succeskriterierne i jobbet har flere facetter. Fra et hverdags hands-on perspektiv, vil du bruge dine grafiske kompetencer til at udarbejde diverse brugermanualer og tegninger i 2D. Læg hertil bestilling og generering af BIM data, og så har du ca. en tredjedel af din tid udfyldt.

Langt størstedelen af din tid kommer dog til at gå med følgende: UX-studier af slutbrugerne af Damixas produkter på alle deres markeder, helt specifikt rettet imod at generere og indhente indsigter omkring deres ønsker og behov ift. brugervejledninger og datapakker. På den korte bane er successkriterierne at indhente disse indsigter, og på den lange bane i samarbejde med R&D og Marketing at omdanne disse indsigter til handlingsklare tiltag med respekt for de nationale forskelle der vil være.   

Primære arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af Quickguides, Brugerinstruktioner, Säker Vatten instruktioner, Reservedels tegninger/910 styklister samt bestilling/generering af BIM data.  
  • Udarbejde tekniske tegninger og brugervejledninger med fokus på brugeroplevelse (UX) og repræsentation af produkter ud fra kundens perspektiv, med overholdelse af brandstrategi og design-guidelines for konsistent grafisk output.
  • Sikre letforståelige materialer for brugerne og problemfri oplevelser.
  • Identificere og anvende relevante filformater til forskellige kundesegmenter.
  • Sikre alignment blandt stakeholders. 
  • Potentielt rendering af virtuelle modeller i 3D.   

Din profil: 

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, så din uddannelsesmæssige baggrund og erfaringslængde er ikke altafgørende. Vi forestiller os dog, at du kunne komme fra en baggrund som f.eks. teknisk designer, technical writer, mediegrafiker eller multimediedesigner. 

Det er dog nødvendigt for rollen, at du har en vis erfaring med teknisk illustration, brugervejledninger og hertil, at du også har erfaring med integration og automatisering mellem grafiske værktøjer og PIM/DAM systemer. Vi forventer, at du er hjemmevant i Adobe Illustrator og InDesign. I rollen vil du også arbejde med Solidworks Composer, Pro Engineer og forskellige BIM software – dog er erfaring med disse ikke et krav, vi lærer dig gerne op. 

Da UX fylder meget i rollen, ser vi gerne, at du har fået dine første erfaringer indenfor området, og ellers er en smittende passion for UX en nødvendighed for at få succes i rollen. 

Du har en proaktiv tilgang og stiller dig ikke tilfreds med ”plejer”. Du har en evne til at identificere procesforbedringer og udfordre status quo, samt tænke bredt, når det kommer til at se muligheder i din produkt research. For at lykkes i rollen som brobygger, vil det være en helt klar fordel, at du har et smilende og udadvendt væsen. Du har nemt ved at danne relationer med folk, og lader dig ikke slå ud af nogle udfordringer undervejs i et projekt. Du trives ligeledes med en bred snitflade og samarbejder godt på tværs af afdelinger og fagligheder.  

Det er en rolle, hvor du vil være med til at præge indholdet og formen, og du vil få rig mulighed for at få erfaring med 3D-grafik og animation. Her er det kun til din fordel, hvis du har erfaring med 3D programmer i forvejen.

Sprogligt behersker du engelsk på et højt niveau, og kan det grundlæggende på dansk.  

Damixa som arbejdsplads: 

Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, og du vil opleve, at vi har en uformel omgangstone og at vi kærer om hinanden. Vi har en flad struktur, og uanset hvor hovedet drejer hen, vil du mærke, at innovation gennemsyrer vores DNA i alt vi gør - lige fra produktudvikling til afsætning af produkter. 

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og lysten til at tænke ud af boksen. 

Vi tilbyder et fleksibelt job med frihed under ansvar, og læg dertil løn efter kvalifikationer samt god pensionsordning og sundhedsforsikring. 

Søg jobbet

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at række ud til Staff Manager ved Damixa, Dorte Kalhøj på tlf. 88 33 00 34  eller mail Dorte.Kalhoj@fmm-mora.com.Der er ansøgningfrist den 15/10, men vi indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at få sendt din ansøgning afsted. Forventet opstart er senest 1/12, dog gerne før.  

Du søger jobbet ved at sende dit CV og motiveret ansøgning samt andre relevante bilag til Dorthe Kalhøj på Dorte.Kalhoj@fmm-mora.com 

Vi glæder os til at høre fra dig.  
 

Damixa blev grundlagt i 1932 og udvikler danskdesignede vandhaner på virksomheden i Odense. Virksomheden er en førende leverandør på det danske marked for armaturer og bruseløsninger, og har med stor succes hjulpet bl.a. kommuner, boligforeninger og erhvervskunder med at spare stort på vand og energi. Danske Damixa har siden 2014 været en del af den 150 år gamle svenske koncern FM Mattsson Group. FM Mattsson Denmark ApS forhandler de kendte armatur brands; Damixa, FM Mattsson og Mora. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet.