Header image

Damixa ➡ E-commerce Manager

Vores gode kunde igennem mange år, Damixa, søger en skarp E-commerce Manager til deres kontor i Odense. Vi elsker når vores kunder er ambitiøse, og er derfor meget begejstret for at kunne assistere i rekrutteringen af den helt rigtige kandidat, der kan drive Damixa til nye højder digitalt.    

Vi søger en sand forretnings-m/k, som ved hvordan man driver forretning online. Damixa har tårnhøje ambitioner om digital vækst på internationale markeder, og det er her, at du kommer ind i billedet. Hvis du synes, det lyder spændende, og du er klar på at hoppe ind i en verden af innovative og anerkendte, kompromisløse armaturer og bruseløsninger, så skynd dig at læse videre. 

Vi tilbyder:

Som E-commerce Manager hos Damixa, skal du være med til at skabe fremtidens digitale kundeoplevelse. Du skal arbejde med udvikling af vores kommende kundeportal, en B2B portal, der er målrettet vores kunder i Europa. Dine succeskriterier i jobbet bliver at konvertere eksisterende kunder og tiltrække nye til vores digitale platforme for salg, ordreafgivelse og gensalg.  

Rollen spænder bredt, og du vil finde dig selv i et krydsfelt af strategiske, taktiske og operationelle opgaver. Du bliver ansvarlig for at sætte en strategisk retning for den digitale oplevelse og samtidig eksekvere på den. Du får også ansvaret for at definere og eksekvere sortiments- og prisstrategi online sammen med vores produktansvarlige. Herudover vil du være ansvarlig for løbende at analysere online trafik og tage handling, hvis dette kræves i forhold til mål og KPI’er for onlinesalg og trafik. Du bliver ligeledes nøgleperson i samarbejdet med vores webbureau, hvor du formår at tænke forretning og teknik, så vi sammen får udarbejdet den bedst tænkelig B2B-platform, der skal understøtte vores internationale vækstambitioner.  

Primære arbejdsopgaver:

  • Sikre en god og effektiv digital kunderejse gennem aktiv brug af kundeindsigter.  
  • Tiltrække nye kunder fra traditionelle salgskanaler til digitale kanaler for at sikre høj kundetilfredshed og tilgængelighed.
  • Sikre at PIM- & produktansvarlig samt salgsorganisation er afstemt i forhold til sortiment og prissætning.
  • Aktivere sortiment, produktkampagner, hvervekampagner etc.
  • Løbende sparring med eksterne udviklere ift. driftsopgaverne på sitet, herunder nye funktionaliteter, opdateringer, fejlrettelser og alt rundt om produktoprettelse og vedligeholdelse.
  • Definition af data flows og webservices i samarbejde med IT-afdelingen og webbureau.  
  • Selvstændigt budgetansvar.    
  • Sparringspartner med marketingafdelingen ift. content.
  • Sikre alignment blandt alle stakeholders. 
  • Opstille en businesscase og pitche denne foran direktør og bestyrelse.  

Din profil: 

Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, så din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi forestiller os til gengæld, at du har mindst et par års erfaring indenfor e-commerce, og hvis det tilmed er B2B erfaring, giver det helt klart pluspoint. Du forstår dig på hele værdikæden og ved hvad vi snakker om, når vi bruger forkortelser som CMS, PIM, DAM osv. Du er en dygtig digital købmand, der forstår at aflæse adfærd og omsætte det til salg, ordreafgivelse og gensalg. Du motiveres af at være ansvarlig for den digitale kunderejse - fra start til slut, så vi sikrer rette touch points og services. For at kunne mestre dette, er du naturligvis god med tal, og du er vant til at omsætte data fra Google Analytics til indsigter og løsninger. 

Som E-commerce Manager skal du arbejde på alle niveauer, både operationelt, taktisk og strategisk. Du elsker at have fingrene i maskinrummet, men samtidig er du god til at hæve dig selv op i helikopteren og se det større perspektiv. Det er vigtigt, at du mestrer rollen som bindeled ml. intern drift og ekstern udvikling, da dette er af afgørende betydning for vores online succes.

Som person er du energisk, fyldt med gåpåmod og har et udadvendt væsen, som gør det nemt for dig at skabe relationer såvel internt som eksternt. Du er resultatorienteret og ambitiøs og sammenholdt med dit proaktive sind, er du en mester i at eksekvere, også selvom der er mange bolde i luften at holde styr på. Du begår dig naturligvis flydende både på dansk og engelsk. 

Sidst, men ikke mindst, har du lyst og mod på et internationalt job, som inkluderer ca. 20 rejsedage om året.  

Damixa som arbejdsplads: 

Du vil indgå i vores dygtige marketingteam, i en selvstændig funktion, med reference til Marketingchef, Anna Trojel. Stillingen er nyoprettet, så du vil få rig mulighed for at sætte dit præg på rollen, og for den rigtige kandidat er der store udviklingsmuligheder hos os. Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, og du vil opleve, at vi har en uformel omgangstone og at vi kærer om hinanden. Vi har en flad struktur, og uanset hvor hovedet drejer hen, vil du mærke, at innovation gennemsyrer vores DNA i alt vi gør - lige fra produktudvikling til afsætning af produkter. 

Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og lysten til at tænke ud af boksen. 

Vi tilbyder et fleksibelt job med frihed under ansvar, og læg dertil løn efter kvalifikationer samt god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Da sommerferien står for døren, skal du forvente længere svartid fra os end normalt. Vi er først tilbage medio august, hvor vi begynder at indkalde til samtaler. Forventet opstart er oktober eller november måned. 

Søg jobbet

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at række ud til HR Partner ved Hesehus, Christina Hupfeldt på chu@hesehus.dk eller tlf. 24 65 06 46, dog først fra den 16/8-2023. 

Husk at vedhæfte CV og motiveret ansøgning samt andre relevante bilag.

Rigtig god sommer - vi glæder os til at høre fra dig.  

Søg stillingen
 

 

Damixa blev grundlagt i 1932 og udvikler danskdesignede vandhaner på virksomheden i Odense. Virksomheden er en førende leverandør på det danske marked for armaturer og bruseløsninger, og har med stor succes hjulpet bl.a. kommuner, boligforeninger og erhvervskunder med at spare stort på vand og energi. Danske Damixa har siden 2014 været en del af den 150 år gamle svenske koncern FM Mattsson Group. FM Mattsson Denmark ApS forhandler de kendte armatur brands; Damixa, FM Mattsson og Mora. Gruppen er Nordens førende producent af armaturer, og sælger, fremstiller og produktudvikler vandhaner og termostater af højeste kvalitet.