Header image

DevOps Specialist


Brænder du for DevOps og Cloud infrastruktur? Vil du være bindeled mellem udvikling og drift af vores cloud-løsninger baseret på container teknologier, og sætte retningen for automatisering af build, continuous integration, test og deployment? Danmarks førende e-handelshus og vores produktteam, Bizzkit, søger lige nu en dedikeret DevOps, som har lyst til at hæve overlæggeren sammen med resten af vores Cloud Operations team.

Hvad tilbyder vi?

Vores e-commerce platform, Bizzkit, er i dag en af de mest anvendte platforme blandt top 1000 virksomheder i Danmark, og har opnået en stærk position blandt vores Solution Partners i udlandet. Som den eneste platform, har Bizzkit en samlet løsning for PIM, CMS, DAM og Search med en headless, integrationsvenlig arkitektur samt et økosystem af best-of-breed teknologier.

Vi er allerede langt med vores nye cloud native setup, og vi har et dedikeret Cloud Operations team bestående af én Head of Cloud Operations, én Lead Platform Architect, en Project Manager, to Cloud Developers, én DevOps + flere på vej. I tæt samarbejde med resten af produktteamet og eksterne Azure eksperter, er vi ved at udvikle den underliggende infrastruktur baseret på moderne cloud teknologier - med det formål at kunne tilbyde en ny SaaS platform til de største og bedste e-commerce løsninger både i Danmark og internationalt. Snart kan vi levere alle produkter via containere i Azure Kubernetes Services.

Vi arbejder allerede i dag med en spirende DevOps-kultur, men du vil få ansvaret for at videreudvikle og udbygge vores strategi og tage DevOps til næste niveau. 

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

DevOps:

 • Opsætning og vedligeholdelse af lokale udviklings- og testmiljøer baseret på container teknologierAnsvar for CI/CD pipelines, herunder byggeprocessen for container images og levering af disse til container registre
 • Automatisering af processer med fokus på vores udviklings- og releaseflow
 • Ansvar for vedligeholdelse og implementering af 'best practices' og 'guidelines' for diverse relevante tekniske områder
 • Infrastructure as Code
 • Container image build process

Cloud:

 • Planlægning og eksekvering af opdateringer til AKS (Azure Kubernetes Service) og dennes omkringliggende infrastrukturkomponenter
 • Planlægning og eksekvering af opdateringer til Azure infrastruktur
 • Opsætning og vedligeholdelse af monitoreringsløsninger for Bizzkit Cloud
 • Design og opsætning af cloud infrastruktur til at understøtte nye cloud native løsninger

Hos os bliver du en del af et dynamisk udviklermiljø, bestående af højt kvalificerede og engagerede kollegaer. Vores engagement udvises i det professionelle arbejde med et stærkt fokus på vidensdeling og udvikling. Vores kultur bærer præg af et stærkt socialt og fagligt sammenhold, positiv atmosfære og stor fokus på god ledelse.
 

Hvem er du?

Vi forventer at du har en relevant videregående it-faglig uddannelse. Du har erfaring fra en lignende stilling som DevOps eller udvikler, hvor du har haft fokus på udvikling og drift af løsninger bygget på Microsoft teknologier som C #, ASP.NET, EF Core, .NET Cloud applikationer og SQL Server.

Som den ideelle kandidat brænder du for Azure Cloud, Azure-administrerede tjenester og software-container teknologier, som Docker og Kubernetes. Du har erfaring med opsætning af Continuous Integration og Continuous Delivery pipelines med Azure DevOps. Du er vant til at arbejde med KEDA, GitOps eller lignende værktøjer som omdrejningspunkt.
Du følger den teknologiske udvikling og sørger for hele tiden at løfte løsningen til nye højder. Det er desuden en fordel, at du har erfaring med opsætning og overvågning af servere fx ved hjælp af Datadog, Nodinite, eller lignende teknologier.

Som person er du ansvarsfuld, serviceminded og imødekommende. Du er løsningsorienteret og har en proaktiv tilgang, der gør at du konstant er klar på at iværksætte nye tiltag for at forbedre os og vore produkter. Du arbejder fokuseret og struktureret, og er i stand til at prioritere og håndtere mange sideløbende opgaver uden at miste overblikket.
Du er selvstændig, tager ejerskab for opgaverne og tænker driftstabilitet, kvalitet og automatisering naturligt ind i din opgaveløsning. Du motiveres af at lære nyt, og har evnen til at holde dig opdateret om nye tiltag inden for DevOps området. Du søger en arbejdsplads hvor der er fokus på det gode arbejdsmiljø og på glade kollegaer, som samtidig har ambitioner om at være de bedste på markedet. 

Hesehus add-ons:

 • Stor indflydelse på egen karriere. Vi holder MUS 2 gange årligt, fordi vi tror på den dybere udviklingssamtale med dig og din udvikling i fokus.
 • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefinerede karriereveje.
 • Hesehus Training Academy - tid til faglig fordybelse.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 24 år.
 • Morgenmad og frokostordning.
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med firmabetalt parkering.
 • Flotte lokaler placeret i hjertet af Aarhus.
 • Gode rabataftaler bl.a. gennem LogBuy.

 

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT Recruiter Jasper Lylloff Nielsen på jani@hesehus.dk eller tlf. +45 20 99 17 21.

Søg stillingen
 

Bizzkit is the only e-commerce platform on the market that unites PIM, DAM, CMS and Search and provides full flexibility to create ambitious e-commerce solutions that are tailored to the customers' specific needs. Bizzkit is part of Hesehus A/S, a software company founded in 2002 with +180 employees located on the harbour of Odense and in the middle of Aarhus. Hesehus A/S has been appointed as Gazelle Company four times most recently in 2019, has received 15 top positions in the competition for the E-Commerce Prize, and was in 2016 again elected as one of Denmark's best workplaces®.