Header image

Frontendarkitekt


E-handelshuset Hesehus A/S udvikler ambitiøse e-handelsløsninger og produktdatabaser på .NET platformen og har brug for en dygtig frontendarkitekt, der har lyst til at sætte retningen for frontendudviklingen og tegne arkitekturen for vores løsninger.   

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af Fyns største udviklermiljø, som består af mere end 50 engagerede og fagligt højt kvalificerede udviklere og arkitekter. 
Som frontendarkitekt bliver du en del af arkitektteamet, og får ansvar for at sætte retningen for frontendudviklingen i Hesehus. 
Du kommer til at arbejde målrettet med specifikation, implementering og videreudvikling af e-handelsløsninger på nogle af landes mest spændende og ambitiøse kunder. Du vil som frontendarkitekt være med til at tegne arkitekturen for vores løsninger og sikre at komplekse flows implementeres optimalt. Du kan forvente en udfordrende og varieret hverdag, hvor din tekniske viden og sparring til fulde bliver sat i spil. 

Som spiller på vores hold bliver du en del af et mangfoldigt og udfordrende miljø bestående af fagligt højt kvalificerede og engagerede kollegaer. Engagementet viser sig i det professionelle arbejde, hvor vi har stort fokus på vidensdeling og udvikling. På vores Hesehus Academy Fridays får du plads til fordybelse og fri leg til at afprøve nye teknologier. Vi gør desuden meget ud af sociale arrangementer både i egne teams, men også på tværs af virksomheden. Du vil opleve os som en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til sjov.  
 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Definere frontend arkitektur og frameworks
 • Frontend arkitektursparring og teknisk dialog med udviklerne, herunder sammen med softwarearkitekterne sætte standarden for hvad der er god frontendkode 
 • Definering af best practices principper
 • Definering af en frontend snitflade
 • Indgå i sparring omkring metoder, frameworks og tilgang til udviklingsarbejdet
 • Sikre at arkitekturmodellen lever op til Hesehus’ høje kvalitetskrav og at de rette teknologiske beslutninger bliver truffet på projektet.
 • Deltagelse i kundemøder/workshops og foranalyser, herunder sikre afklaring af behov og funktionalitet med kunden
 • Estimere og nedbryde projekter til use cases og wireframes.
 • Bugfixe og foretage kode-reviews på udviklernes kode og komme med feedback
 • Opsøge nye trends og lave proof of concept på nye teknologier, før de prøves af på kundeprojekter 

Hvem er du? 

Du brænder for frontendkode og har flere års erfaring full-stack udvikler eller arkitekt. Du har en videregående uddannelse som f.eks. IT-ingeniør eller datalog. Det er en forudsætning, at du har erfaring med JavaScript-frameworks som React, samt teknologier som Typescript og Bootstrap. Du har måske også erfaring med app udvikling (fx i React Native eller Cordova) og har et godt kendskab til at arbejde med dynamiske sider så som .NET MVC. Herudover har du forståelse for serverside-funktionalitet og ved, hvordan man kobler frontend og backend sammen. Du er stærk i arkitekturmodeller som N-Tier layer, DDD eller Clean Architecture. 

Vi lægger vægt på, at du har et stort drive samt en høj faglig stolthed, som gør at du konstant søger at forbedre og udvikle dig selv og andre. Vi forventer at blive udfordret af din passion og nysgerrighed for nye teknologier. Det er vigtigt at du er forretningsorienteret og kan omsætte kundernes forretningsbehov til tekniske løsninger. Hvis du har kendskab til .NET platformen og har erfaring med at udvikle ASP.NET og ASP.NET Core webløsninger, samt har domænekendskab inden for B2C og B2B e-commerce, er du foran på point. 

 

Hesehus add-ons:
 • Stor indflydelse på egen karriere med bl.a MUS 2 gange årligt.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår
 • Gratis sundhedsforsikring 
 • Frokostordning + mellemmåltidsordning samt frugt og kaffe m.m.
 • Fredagsmorgenmad og fredagsbar
 • Mulighed for at købe aftensmad med hjem til familien
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med fri parkering
 • Massageordning uden egenbetaling
 • Løbeklub
 • Gode rabataftaler bl.a. LogBuy
 • Sociale aktiviteter året rundt, f.eks. familiedag, DHL-stafet, fodboldturnering og pokeraften

 

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte search- og rekrutteringskonsulent Christina Hupfeldt på chu@hesehus.dk eller tlf. +45 24 65 06 46.

Søg stillingen
 

Hesehus A/S er en IT-virksomhed med ca. 90 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense. Vi er Danmarks største udbyder af ambitiøse e-handelsløsninger. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, og er tre gange kåret til gazellevirksomhed, har flere flotte placeringer ved E-handelsprisen, er tre gange kåret ”Bedst til at skabe resultater” af MyImage, modtog Dansk Erhvervs Videnstafet i 2011 som Danmarks mest lovende vækstvirksomhed og sidst men ikke mindst, igen en placering i 2016 som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®.

 

Michael Vejlegård Kristensen

Softwarearkitekt

 

”Med en baggrund som datalog er det dét komplekse og nogle gange hjernevridende arbejde, jeg brænder for, og det får jeg lov til hos Hesehus. Som softwarearkitekt arbejder jeg b.la. med at definere best practices, guidelines og standardisere løsninger, så vi får skabt mere ensartede systemer. De tekniske problemstillinger kombineret med kundernes avancerede og komplekse forretningslogik betyder, at jeg hele tiden bliver udfordret. Jeg er stolt af at være en del af en ambitiøs og socialt velfungerende arbejdsplads som Hesehus, hvor jeg hver dag glæder mig til at møde på arbejde” 

Michael Vejlegård Kristensen

Softwarearkitekt

 

”Med en baggrund som datalog er det dét komplekse og nogle gange hjernevridende arbejde, jeg brænder for, og det får jeg lov til hos Hesehus. Som softwarearkitekt arbejder jeg b.la. med at definere best practices, guidelines og standardisere løsninger, så vi får skabt mere ensartede systemer. De tekniske problemstillinger kombineret med kundernes avancerede og komplekse forretningslogik betyder, at jeg hele tiden bliver udfordret. Jeg er stolt af at være en del af en ambitiøs og socialt velfungerende arbejdsplads som Hesehus, hvor jeg hver dag glæder mig til at møde på arbejde” 

Skriv til os