Header image

Head of Partnerships

Unik mulighed: Har du international erfaring inden for softwarebranchen og har du evnen til at opbygge og vedligeholde en stærk partnerkanal for et af Nordens førende e-handelshuse? Hesehus søger i øjeblikket en erfaren og initiativrig Head of Partnerships, der får ansvaret for Hesehus’ partnere internationalt.

Hvad tilbyder vi?

Hesehus er landets førende e-handelshus og leverandør af prisvindende B2B- og B2C webshops - alle udviklet på Bizzkit, vores egenudviklede e-commerce platform, der er en af de mest udbredte blandt Danmarks største virksomheder. Den position har vi ambitioner om at opnå internationalt også, og vi er allerede i gang med den spændende og ambitiøse rejse med Sverige som det første marked.

Sammen med vores nye ejer, QNTM Group, har vi lagt en meget ambitiøs strategi, der både gælder produktudvikling og vores partnerkanal. Foruden vores ekspansion til Sverige ønsker vi nu at tage endnu et skridt mod at opbygge Bizzkits partnerkanal i Norden og på sigt i flere lande, og derfor har vi brug for en dedikeret Head of Partnerships, som formår at drive Bizzkit til endnu større højder på det internationale marked i tæt samarbejde med vores partnere.

Som Head of Partnerships bliver du en del af et ambitiøst team, hvor du til at starte med vil have personaleansvar for bl.a. vores Country Manager i Sverige, hvor vi har otte Bizzkit Solution Partners. Du får ansvaret for at opbygge afdelingen, som forventes at blive udvidet med flere nye kolleger i løbet af 2021. Du vil referere til adm. direktør Lars Hedal. Din primære arbejdsplads vil være på hovedkontoret i Odense, men du skal være indstillet på rejseaktivitet i perioder, typisk mellem 30-50 rejsedage om året.  

Som spiller på vores hold bliver du en del af et mangfoldigt og udfordrende miljø bestående af engagerede kollegaer med et højt fagligt niveau. Din dagligdag vil være alsidig og præget af en stor berøringsflade - både internt og eksternt. Vi gør desuden meget ud af sociale arrangementer både i egne teams, men også på tværs af virksomheden, og du vil opleve os som en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til sjov. 

Dine primære arbejdsopgaver: 

 • Gå forrest i indsatsen mod ekspansionen af Bizzkit og bidrage til opbygningen af en stærk partnerkanal i tæt samarbejde med vores Country Managere på det eksisterende marked såvel som nye markeder.
 • Tæt samarbejde med både Solution Partners såvel som økosystempartnere til Bizzkit.
 • Budgetansvar.
 • Søsætte initiativer, der sikrer profitabel vækst af Bizzkit og en hurtig go-to-market strategi.
 • Sikre den overordnede udvikling, koordinering og implementering af strategier og handlingsplaner for afdelingens område.
 • Fortsætte den gode trivsel og samarbejdet i teamet og sørge for, at alle medarbejdere er topmotiverede til at yde deres bedste. 

Hvem er du? 

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse - helst på kandidatniveau - eller alternativt, at du har læst en HD el.lign. senere i din karriere. Det absolut vigtigste er dog, at du kan dokumentere en solid track record, og at du har international erfaring. Du kan bevise, at du har formået at skabe succes i en softwarevirksomhed, og du ved, hvordan man opbygger en succesfuld international partnerkanal. Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du også har haft det strategiske, kommercielle mindset og omdannet strategi til konkrete handlinger og resultater.
Som person har du masser af drive og er passioneret omkring dét at starte et projekt, se det udvikle sig og ikke mindst føre det i mål. Du er udadvendt af natur og god til at skabe relationer.   

 

Hesehus add-ons:

 • Stor indflydelse på egen karriere. Vi holder MUS 2 gange årligt, fordi vi tror på den dybere udviklingssamtale med dig og din udvikling i fokus.
 • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefinerede karriereveje. 
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 23 år. 
 • Frokostordning og mulighed for at købe aftensmad med hjem til familien.
 • Flotte lokaler centralt beliggende på havnen i Odense (tæt på Odense Banegård) og med firmabetalt parkering.
 • Gode rabataftaler bl.a.gennem LogBuy.

 

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi indkalder løbende til samtale.  

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte adm. direktør Lars Hedal på hedal@hesehus.dk.

Søg stillingen
 

Hesehus A/S er en softwarevirksomhed i kontinuerlig vækst med +100 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense. Vi er Danmarks førende e-handelshus og udvikler ambitiøse e-handelsløsninger til store danske brands som Matas, BabySam, Kansas og Zizzi. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform, Bizzkit, som er målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, er fire gange kåret til gazellevirksomhed senest i 2019, har opnået 15 topplaceringer ved E-handelsprisen og fik igen i 2016 en placering som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®.