Header image

Software Developer


Er du en skarp .NET udvikler, der motiveres af at løse komplekse problemstillinger? Følger du med i den teknologiske udvikling og vil du være en del af en arbejdsplads, hvor du får lov at arbejde med nogle af de nyeste teknologier? Hesehus A/S søger en ambitiøs softwareudvikler, der har lyst til at arbejde med komplekse webshop-løsninger og, i samarbejde med resten af virksomheden, gøre vores kunder til fremtidens vindere inden for e-handel.

Hvad tilbyder vi?

Vi er landets førende e-handelshus, som hver dag arbejder med nogle af landets mest spændende og ambitiøse kunder såvel inden for B2B- som B2C-branchen. Alle vores løsninger er udviklet på markedets mest komplette, integrerede og egenudviklede platform, Bizzkit. Det giver os mulighed for at arbejde med nogle af de nyeste teknologier såsom ASP.Net Core, GIT, Elasticsearch, Redis, Octopus og mange flere. 

Vores projekter løber op på mange tusinde timer og indebærer alt lige fra styring af multisiteløsninger fordelt over hele verden til avancerede integrationer til forskellige kundesystemer. Som softwareudvikler kan du derfor forvente en udfordrende og alsidig hverdag, hvor dine kompetencer til fulde vil blive sat i spil.

Du bliver en del af Fyns største udviklermiljø, som består af mere end 70 engagerede og fagligt højt kvalificerede og engagerede udviklere og arkitekter. Engagementet viser sig i det professionelle arbejde, hvor vi har stort fokus på vidensdeling og udvikling. Vi gør desuden meget ud af sociale arrangementer både i egne teams, men også på tværs af virksomheden. Du vil opleve os som en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til sjov.  
 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Udvikle tekniske og komplekse e-handelsløsninger til ambitiøse kunder.
 • Definering og estimering af nye opgaver.
 • Mulighed for direkte kundedialog på igangværende projekter.
 • Tæt samarbejde i eget team, men også på tværs i virksomheden.

Hvem er du? 

Du har gerne et par års erfaring med softwareudvikling og har en videregående uddannelse fx som datamatiker, IT-ingeniør eller datalog, hvor du har vist flotte resultater. Du er en dygtig og ambitiøs udvikler med interesse i webudvikling og har en naturlig nysgerrighed i teknologi.

Vi forventer, at du har erfaring med følgende teknologier:

 • .NET samt ASP.NET
 • ASP.NET MVC
 • C#
 • SQL Server

Udover dine kompetencer som udvikler, har du et stort drive og motiveres af at udvikle de skarpeste løsninger, som løfter kundens forretning. Du er hurtig til at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, arbejder målrettet og stiller høje krav til dig selv. Vi forventer, at du er nysgerrig af natur, tager del i de faglige diskussioner og følger aktivt med i den teknologiske udvikling. Vi arbejder teamorienteret, hvorfor vi lægger stor vægt på, at du er en teamplayer, der har lyst til at bidrage til et uformelt arbejdsmiljø, som gør det sjovt at gå på arbejde.

Hesehus add-ons:
 • Stor indflydelse på egen karriere. Vi holder MUS 2 gange årligt, fordi vi tror på den dybere udviklingssamtale med dig og din udvikling i fokus.
 • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefineret karriereveje. 
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring. 
 • Morgenmad, frokostordning + mellemmåltidsordning.
 • Mulighed for at købe aftensmad med hjem til familien.
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med firmabetalt parkering.
 • Massageordning uden egenbetaling.
 • Gode rabataftaler bl.a.gennem LogBuy.
 • Fredagsbar hver fredag, løbeklub og sociale aktiviteter året rundt.
Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Search & Recruitment Magdalena Zaremba Andersen maan@hesehus.dk eller tlf. 91 17 82 94.

Søg stillingen
 

Hesehus A/S er en softwarevirksomhed i kontinuerlig vækst med +110 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense. Vi er Danmarks førende e-handelshus og udvikler ambitiøse e-handelsløsninger til store danske brands som Matas, BabySam, Kansas og Zizzi. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform, Bizzkit, som er målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, er fire gange kåret til gazellevirksomhed senest i 2019, har opnået 15 topplaceringer ved E-handelsprisen og fik igen i 2016 en placering som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®. 

 

Lars senior softwareudvikler hos Hesehus

Lars Ibsen

Senior softwareudvikler

 

"Ved Hesehus bliver jeg som softwareudvikler dagligt udfordret på mine evner til at udvikle kvalitetssoftware. Jeg får tiden som er nødvendig for at skrive god og automatisk testet kode, og sparring med resten af teamet gør, at vi når i mål med de bedste kundeløsninger. Hos Hesehus har jeg hele tiden mulighed for at forbedre mig og tilegne mig ny viden og afprøve nye teknologier og processer. Dét sammen med gode kolleger og mange sociale arrangementer, gør, at jeg virkelig nyder at arbejde her"

Lars senior softwareudvikler hos Hesehus

Lars Ibsen

Senior softwareudvikler

 

"Ved Hesehus bliver jeg som softwareudvikler dagligt udfordret på mine evner til at udvikle kvalitetssoftware. Jeg får tiden som er nødvendig for at skrive god og automatisk testet kode, og sparring med resten af teamet gør, at vi når i mål med de bedste kundeløsninger. Hos Hesehus har jeg hele tiden mulighed for at forbedre mig og tilegne mig ny viden og afprøve nye teknologier og processer. Dét sammen med gode kolleger og mange sociale arrangementer, gør, at jeg virkelig nyder at arbejde her"