Header image

Software Architect - Bizzkit


Er du drevet af at løse komplekse problemstillinger, og vil du stå i spidsen for arkitekturen på et team, som skaber softwareprodukter af højeste kvalitet? Hesehus og vores produktteam, Bizzkit, søger en dygtig Software Architect, der i tæt samarbejde med talentfulde softwareudviklere og andre softwarearkitekter, og i tæt dialog med relevante stakeholders, kan sikre den bedste løsning, som forener god kvalitet, performance og skalerbarhed.

Hvad tilbyder vi?

Vores e-commerceplatform, Bizzkit, har opnået en stærk position blandt internationale implementeringshuse såvel som flere større danske virksomheder, der arbejder strategisk med e-handel. Bizzkit danner grundlag for flere prisbelønnede e-handelsløsninger, og som den eneste platform har Bizzkit en samlet løsning for PIM, CMS, DAM og Search med en headless, integrationsvenlig arkitektur og et økosystem af best-of-breed teknologier.

Sikkerhed, kvalitet, performance og skalerbarhed er helt centrale krav i vores softwareudvikling og her vil du som Software Architect spille en afgørende rolle. På vores team vil du stå i spidsen for at sikre den optimale arkitektur på en af de mest essentielle softwareprodukter indenfor e-commerce. Du vil være teknisk retningsangiver for det bedste værktøj til product information management, PIM, hvor produktdata, kompleks attribut-modellering og relationer, workflows, arbejde med top performance og skalering af store produktkataloger samt multiple jobprocesser er nogle af grundstenene.
I tæt samarbejde med vores Business Architect, lead udviklere og de øvrige arkitekter vil du oversætte forretningsbehov til konkrete løsningsforslag. Din opgave bliver at identificere de tekniske udfordringer og teknologiske forbedringer ved forskellige løsningsforslag, og overbevisende fremsætte fordele og ulemper ved forskellige retninger. Samtidig med at du sikrer samspil mellem Bizzkit platformens indbyrdes løsninger og de kundeløsninger, der bliver bygget ovenpå.

I din rolle som Software Architect vil du få du tildelt et stort ansvar, hvor du kommer til at agere som sparringspartner og mentor for dine udviklerkolleger, bidrage til kompetenceudvikling og støtte, og inspirere og vejlede Bizzkits’ produktchef og partnere om roadmappet for vores arkitekturudvikling. 
Vi tilbyder dig en stilling, hvor din flair for god kommunikation er vigtig. Hvor du både vil formidle tekniske budskaber til specialister, men også til nogen, som ikke nødvendigvis har samme dybe tekniske indsigt, men hvor forståelsen er kritisk for at kunne træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger.

Dine primære arbejdsopgaver: 

 • Sikre den optimale arkitektur og udnyttelse af bl.a. cloudteknologier
 • Sikre at arkitekturen lever op til Bizzkit’s høje kvalitetskrav og at de rette teknologiske beslutninger bliver truffet for Bizzkit produktportefølje ift. vores roadmap
 • Arkitektursparring og teknisk dialog både med udviklere og solutions partners
 • Foretage kode-reviews, sparre med udviklerne på team Bizzkit om best practice og teknisk retning.
 • Deltagelse i møder med solution partnere og kunder, herunder give sparring på muligheder, afgrænsninger, forretningsflows og tekniske krav

Hos Hesehus og på team Bizzkit vil du opleve os som en arbejdsplads med spændende udfordringer og åben for gode ideer. 5% af vores arbejdstid er afsat til R&D, hvor vi dedikerer en hel dag hver måned til at eksperimentere og afprøve nye ting. Vores kultur er præget af et stærkt socialt og fagligt sammenhold, en positiv stemning og et stærkt fokus på god ledelse.

Hvem er du? 

Du har erfaring med softwareudvikling på arkitektniveau og har en stærk akademisk baggrund som fx civilingeniør eller datalog. Du brænder for at arbejde med softwarearkitektur og har kendskab til Azure eller andre cloudtjenester og ved hvordan man indarbejder disse i produkterne og løsningsarkitektur. Du har høje ambitioner om at udvikle og levere softwarearkitekturer, der begejstrer og vækker anerkendelse hos andre dygtige softwareudviklere og som i sidste ende skaber værdi hos slutkunder. Vi forventer, at du besidder en naturlig nysgerrighed og følger med i de nyeste teknologiske trends. Det er et krav, at du har erfaring med .NET platformen, hvor du har udviklet ASP.NET og ASP.NET Core webløsninger, og du har gerne kendskab til EF Core.

Som person falder det dig naturligt at gå forrest, når der skal træffes beslutninger og sættes retning for arkitekturen og best practice. Du er god til at skabe relationer og samtidig en dygtig kommunikator, som effektivt kan formidle tung og kompleks teknisk viden. Du trives i en rolle hvor du har tæt dialog med kunder og partnere, og hvor du sparrer dig med andre højt kvalificerede softwareudviklere og softwarearkitekter for at finde frem til den bedste løsning.
 

Hesehus add-ons:

 • Stor indflydelse på egen karriere. Vi holder MUS 2 gange årligt, fordi vi tror på den dybere udviklingssamtale med dig og din udvikling i fokus.
 • Skræddersyede udviklingsplaner fremfor prædefinerede karriereveje. 
 • Hesehus Training Academy - tid til faglig fordybelse.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider.
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår.
 • Gratis sundhedsforsikring - der også dækker dine børn til de er 24 år. 
 • Morgenmad og frokostordning.
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med firmabetalt parkering.
 • Hyggelige lokaler placeret centralt i Aarhus (lige ved banegården).
 • Gode rabataftaler bl.a.gennem LogBuy.

 

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT Recruiter Jasper Lylloff Nielsen på jani@hesehus.dk eller tlf. 20 99 17 21.

Søg stillingen
 

Bizzkit is the only e-commerce platform on the market that unites PIM, DAM, CMS and Search and provides full flexibility to create ambitious e-commerce solutions that are tailored to the customers' specific needs. Bizzkit is part of Hesehus A/S, a software company founded in 2002 with approximately +160 employees located on the harbour of Odense. Hesehus A/S has been appointed as Gazelle Company four times, has received 15 top positions in the competition for the E-Commerce Prize, and was elected as one of Denmark's best workplaces®.