Header image

Technical Partner Trainer


Har du erfaring med at lære software fra dig, og får du energi af at se andre lykkedes? Hesehus søger til en nyoprettet stilling, en erfaren og dygtig Technical Partner Trainer, der vil få en vigtig rolle i opbygningen af Bizzkit’s internationale partnerkanal, bl.a. ved at skabe Bizzkit’s certificeringsprogram. Bizzkit er navnet på Hesehus’ software forretning, som er godt på vej ud på det internationale marked.   

Hvad tilbyder vi?

Bizzkit har opnået en position som en af de tre mest udbredte e-commerce platforme blandt Danmarks største virksomheder. Den position skal vi opnå internationalt også, og vi er allerede i gang med den spændende og ambitiøse rejse. Vi er for nylig trådt ind på det svenske marked og har allerede indgået de første samarbejder med solution partners. Derfor søger vi lige nu en Technical Partner Trainer, som vil få en afgørende rolle i at drive et succesfuldt samarbejde imellem Bizzkit og partnerne, og ikke mindst gøre partnerne trygge i vores platform produkter.     

Til den nyoprettet stilling som Technical Partner Trainer i team Bizzkit, vil du blive en del af et meget internationalt team, hvor der kommunikeres på engelsk til daglig. Teamet har medarbejdere fra Brasilien, Sverige, Holland, Grækenland og Danmark og består p.t. af 14 dedikerede medarbejdere, der dækker både softwareudvikling, product management, salg og marketing. De fleste er placeret på kontoret i Odense, mens det svenske marked håndteres af vores Country Manager på vores landekontor i Göteborg.         

I takt med Bizzkit's ekspansion, skal du forvente kraftig vækst i afdelings størrelse og du skal være indstillet på rejseaktivitet i perioder, typisk mellem 30 – 50 rejsedage om året. For nuværende primært til Malmö og Göteborg.  

Som spiller på vores hold bliver du en del af et mangfoldigt og udfordrende miljø bestående af fagligt højt kvalificerede og engagerede kollegaer. Vi gør desuden meget ud af sociale arrangementer både i egne teams, men også på tværs af virksomheden, og du vil opleve os som en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til sjov.     

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Løbende opbygge indgående kendskab til platformens arkitektur, workflows og udvikling generelt.   
 • Være teknisk sparringspartner for Bizzkit's solution partners worldwide, men i første omgang i Sverige. 
 • Deltage på møder med potentielle nye solution partners. 
 • Skabe og afholde product training workshops for nye solution partners. 
 • Bringe læring med hjem fra partnermøder og sikre, at Bizzkit’s processer tilpasses derefter.
 • Agere sparringspartner for 1st level supportere.  
 • Opbygge og afholde certificeringsprogrammer for solution partners. 
 • Oplære partnernes kunder i brugen af Bizzkit i det omfang det er nødvendigt.  

Hvem er du?  

Vi forventer, at du har en videregående uddannelse indenfor IT, helst på kandidatniveau, men erfaring kan gøre det op for dette. Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du måske også har ageret i et partner-setup, og hvor du har været ansvarlig for træningen af disse partnere i komplekse software løsninger. Vi forventer, at du kender til Microsoft Technology Stack’en; .NET, ASP.NET, ASP. NET Core og generelt er dybt inde i softwareprocesser. Hvis du har baggrund som udvikler eller arkitekt, er det helt klart en fordel.   

Som person er du kvalitetsbevidst, arbejder struktureret, og har erfaring med at organisere en hverdag med ansvar, varierende arbejdsopgaver og en stor daglig kontaktflade. Du er serviceminded og god til at skabe relationer. Ligeledes får du energi af at være ”på” og er en dygtig formidler af kompleks viden. Du taler og skriver flydende engelsk og er tryg ved at anvende det på daglig basis.    

Hesehus add-ons:
 • Stor indflydelse på egen karriere med bl.a MUS 2 gange årligt.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider 
 • Gratis danskundervisning 
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår
 • Gratis sundhedsforsikring
 • Frokostordning + mellemmåltidsordning samt frugt og kaffe m.m.
 • Fredagsmorgenmad og fredagsbar
 • Mulighed for at købe aftensmad med hjem til hele familien
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med fri parkering
 • Massageordning uden egenbetaling
 • Løbeklub
 • Gode rabataftaler bl.a. LogBuy
 • Sociale aktiviteter året rundt, f.eks. familiedag, DHL-stafet, fodboldturnering og pokeraften. 

 

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og senest den 1. september 2019. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.   

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte search- og rekrutteringskonsulent, Christina Hupfeldt på chu@hesehus.dk eller +45 24 65 06 46.

Søg stillingen
 

Hesehus A/S er en IT-virksomhed med ca. 120 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense. Vi er Danmarks største udbyder af ambitiøse e-handelsløsninger. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, og er tre gange kåret til gazellevirksomhed, har flere flotte placeringer ved E-handelsprisen, er tre gange kåret ”Bedst til at skabe resultater” af MyImage, modtog Dansk Erhvervs Videnstafet i 2011 som Danmarks mest lovende vækstvirksomhed og sidst men ikke mindst, igen en placering i 2016 som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®

 

Skriv til os