Header image

Teknisk e-commerce arkitekt


Kan du løse komplekse problemstillinger og sikre arkitekturen på markedets mest fleksible e-commerce platform, Bizzkit? Hesehus søger en dygtig teknisk e-commerce arkitekt, der vil være med på rejsen og rykke vores platform Bizzkit ud over Danmarks grænser.

Hvad tilbyder vi?

Bizzkit har opnået en position som en af de tre mest udbredte e-commerce platforme blandt Danmarks største virksomheder. Den position skal vi opnå internationalt også, og vi er allerede i gang med den spændende og ambitiøse rejse.  

Med vores igangværende internationalisering af Bizzkit vil du som teknisk e-commerce arkitekt spille en nøglerolle i udviklingen af vores platformsprodukter, der skaber afgørende forretningsværdi for flere store, internationale solution partners og deres kunder. Du kan forvente en udfordrende og varieret hverdag, hvor din tekniske viden og sparring til fulde bliver sat i spil.  

Som teknisk e-commerce arkitekt bliver du en del af vores internationale Bizzkit-team, hvor der kommunikeres på engelsk til dagligt. Teamet har medarbejdere fra Brasilien, Sverige, Holland, Grækenland og Danmark og består pt. af 14 dedikerede medarbejdere, der dækker både softwareudvikling, product management, salg og marketing. I takt med Bizzkit’s ekspansion internationalt, skal du forvente kraftig vækst i afdelingens størrelse og der vil være møder (fysisk eller via Skype) med vores solution partners i Sverige, men på sigt også med andre lande. 

Internt har vi stort fokus på vidensdeling og udvikling. På vores Academy Fridays får du plads til fordybelse og fri leg til at afprøve nye teknologier. Vi gør desuden meget ud af sociale arrangementer både i egne teams, men også på tværs af virksomheden. Du vil opleve os som en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet og plads til sjov.  
 

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Arkitektursparring og teknisk dialog med solution partners og udviklere 
 • Foretage kode-reviews, sparre med udviklerne på team Bizzkit om best practice og teknisk retning
 • Sikre den overordnede arkitektur på tværs af produkterne
 • Oversætte kravspecifikationer og produktstrategier til tekniske opgaver udviklerne kan arbejde ud fra 
 • Sikre at arkitekturen lever op til Bizzkit's høje kvalitetskrav og at de rette teknologiske beslutninger bliver truffet på Bizzkit's produktportefølje 
 • Deltagelse i møder med partnere, herunder give sparring på muligheder, budget, forretningsflows og tekniske krav. 

Hvem er du? 

Du har erfaring med softwareudvikling enten på seniorudvikler- el. arkitekt niveau og har en videregående uddannelse som fx IT-ingeniør, civilingeniør, eller datalog. Du har erfaring med softwarearkitektur og forstår at analysere fordele og ulemper af forskellige arkitekturmønstre. Hvis du har kendskab til .NET platformen og har erfaring med at udvikle ASP.NET og ASP.NET Core webløsninger, er du foran på point. Ligeledes må du meget gerne have erfaring med Elasticsearch, Azure og andre lignende teknologier. 

Som person er du kvalitetsbevidst, arbejder struktureret og har erfaring med at organisere en hverdag med ansvar, varierende og komplekse arbejdsopgaver, samt en stor daglig kontaktflade. Du er serviceminded og god til at skabe relationer og er samtidig en dygtig kommunikator, som kan formidle kompleks viden. Du tænker løsningsorienteret og ser altid muligheder frem for udfordringer. Du besidder en naturlig nysgerrighed og elsker at dykke ned i de nyeste teknologiske trends. 

 

Hesehus add-ons:
 • Stor indflydelse på egen karriere med bl.a MUS 2 gange årligt.
 • Familievenlige og fleksible arbejdstider
 • Forældreorlovsordning med gode vilkår
 • Gratis sundhedsforsikring 
 • Morgenmad, frokostordning + mellemmåltidsordning samt frugt og kaffe m.m.
 • Mulighed for at købe aftensmad med hjem til familien
 • Flotte lokaler placeret centralt på havnen i Odense med fri parkering
 • Massageordning uden egenbetaling
 • Gode rabataftaler bl.a. LogBuy
 • Fredagsbar hver fredag, løbeklub og sociale aktiviteter året rundt

 

Søg jobbet

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt pensions- og sundhedsordning. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Vi gør opmærksom på, at straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Search- og rekrutteringskonsulent Lise Randeris på lira@hesehus.dk eller tlf. 21 49 25 28.

Søg stillingen
 

Hesehus A/S er en IT-virksomhed med ca. 120 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense. Vi er Danmarks største udbyder af ambitiøse e-handelsløsninger. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, og er tre gange kåret til gazellevirksomhed, har flere flotte placeringer ved E-handelsprisen, er tre gange kåret ”Bedst til at skabe resultater” af MyImage, modtog Dansk Erhvervs Videnstafet i 2011 som Danmarks mest lovende vækstvirksomhed og sidst men ikke mindst, igen en placering i 2016 som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®.

 

Skriv til os

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.