Nyheder

Nyheder fra 2016

Danmarks Bedste Arbejdspladser® blev kåret i går aftes, og efter markant fremgang har Hesehus nu indtaget pladsen som Danmarks Bedste IT-arbejdsplads® udenfor København.
For 12. gang slår FDIH dørene op til årets største konference i den danske e-handelsbranche, nemlig E-handelskonference og Messe 2016, og igen i år er Hesehus selvfølgelig med som sponsor og udstiller.
Der findes næppe den e-handler, der ikke i den ene eller anden sammenhæng er stødt på begrebet disruption. Men hvordan håndterer og forholder du dig til begrebet som webshopejer?
Bliv et af 40 techtalenter til Technology Denmarks eksklusive jobevent på Tinderbox 2016, der foruden en gratis VIP-billet får mulighed for at møde 10 af Odenses førende IT- og techvirksomheder, der alle er på udkig efter nye​ ​​​IT-talenter.
Flere og flere danske virksomheder får øjnene op for mulighederne med international e-handel, og det får nu et af Danmarks førende e-handelshuse Hesehus A/S til at indgå samarbejdsaftale med ​​​​​​den førende globale betalingsplatform AltaPay.
Forestil dig en butik uden hverken salgspersonale eller en kasse, hvor du kan købe produkterne - lyder det mærkeligt? Det er ikke desto mindre virkeligheden i den engelske møbelbutik MADE i London.
Stof & Stil lancerer i samarbejde med e-handelshuset Hesehus en af Danmarks mest ambitiøse webshops, der giver kunderne den ultimative købsoplevelse med nye innovative muligheder.
Med den største ordrebog nogensinde ved indgangen til 2016 og masser af nye opgaver fra eksisterende kunder må der oprustes på medarbejdersiden. E-handelshuset har bl.a. valgt at gentage det succesfulde rekrutteringsevent fra 2013 – denne gang i København.
Årets MyImage-analyse er netop blevet offentliggjort, og e-handelshuset Hesehus kan bryste sig af intet mindre end tre topplaceringer hhv. to førstepladser og en tredjeplads i den velansete analyse foretaget af analysefirmaet MyResearch.

Læs seneste nyheder

Læs nyheder fra 2018

Læs nyheder fra 2017

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox