24. september 2018

Efteråret byder på flere hesehusianere

Vi har endnu en gang ansat en håndfuld dygtige og engagerede hesehusianere på havnen i Odense. Det er derfor en fornøjelse at præsentere jer for en løsningsarkitekt, to seniorudviklere og en projektstuderende.

Mikkel Busch, løsningsarkitekt hos Hesehus

Mikkel Busch

Den 3. september bød vi velkommen til Mikkel Busch som ny løsningsarkitekt hos Hesehus. Mikkel er 35 år og har en kandidat i datalogi fra Syddansk Universitet fra 2009. Mikkel har tidligere startet sin egen virksomhed, White-Collar Robots, som udvikler software til effektivisering af forskellige kontorfunktioner. Som løsningsarkitekt hos Hesehus vil Mikkel bl.a. få ansvaret for vurdering og afprøvning af ny teknologi.

Henrik Holmgren-Jensen, seniorudvikler hos Hesehus

Henrik Holmgren-Jensen

Samme dag hilste vi for første gang på Henrik Holmgren-Jensen, der startede som seniorudvikler i Hesehus. Henrik er 38 år og er uddannet cand.scient i datalogi fra Syddansk Universitet i 2014. Henrik har tidligere arbejdet som udvikler hos ProActive A/S. Hos Hesehus vil Henrik komme til at arbejde på løsninger for kunder som Damixa, Kansas og Micro Matic.

Kasper Stentebjerg Lethan, seniorudvikler hos Hesehus

Kasper Stentebjerg Lethan

Vi bød ligeledes velkommen til Kasper Stentebjerg Lethan som seniorudvikler hos Hesehus den 3. september. Kasper er 36 år og er uddannet cand.scient i datalogi fra Syddansk Universitet i 2008. Kasper har tidligere arbejdet som Backend Developer hos KMD. Hos Hesehus skal Kasper være en del af det team, som arbejder med løsninger for bl.a. Wupti, dinApoteker.dk og Zizzi.

Steffen Hansen, projektstuderende hos Hesehus

Steffen Hansen

Den 3. september tog vi også imod Steffen Hansen, der frem til januar 2019 vil have sin In-Company Period i Hesehus i forbindelse med sit studie. Steffen er 23 år og læser til civilingeniør i Software Engineering på Syddansk Universitet, som han færdiggør i 2019. I sin projektperiode vil Steffen arbejde med Google Assistant på Matas.dk heriblandt optimering af den allerede eksisterende stemmebaserede søgefunktion.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Google lancerer i dag deres stemmestyrede, digitale assistent, Google Assistent, på dansk. Matas er et af de få udvalgte danske brands, som er med fra start. Og Matas’ faste e-handelshus gennem de sidste syv år, Hesehus, står naturligvis bag udviklingen af Matas’ bidrag til Google Assistent.
I over 16 år har Hesehus udviklet på egen e-commerce platform baseret på solid standardteknologi fra Microsoft. Nu er platformen klar til at blive sendt uden for Danmarks grænser under navnet Bizzkit.
Kunderejsen foregår i dag i høj grad på tværs af flere kanaler, og mange forbrugere benytter især nettet til at få mere konkret viden om det produkt, som de er på udkig efter. Så hvordan giver I kunderne en unik oplevelse i butikken, der rækker ud over de almindelige produktinformationer, og som får dem til at komme igen og igen?

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox