20. maj 2019

Flere nye talenter til holdet

Vores kunders e-handelsambitioner har vokseværk, og derfor har vi endnu engang udvidet flokken af dygtige talenter i Hesehus. I denne omgang har det resulteret i hele fire udviklere og to seniorudviklere, ligesom vi også har føjet en Art Director til flokken.

Thomas Find, Art Director hos Hesehus

Thomas Find

Den 1. maj bød vi Thomas velkommen om bord som Hesehus’ nye Art Director. Thomas er 44 år og uddannet grafisk designer på bureau i 1998. Siden 2009 har Thomas primært arbejdet med design og udvikling af mobile løsninger, og han kommer senest fra en stilling som Product Manager hos G-IT. Som Art Director hos Hesehus bliver Thomas en del af vores UX Design team.

Michael Jørgensen, senior udvikler  hos Hesehus

Michael Jørgensen

Den 1. april bød vi velkommen til Michael, da han startede som seniorudvikler hos Hesehus. Michael er 38 år og uddannet datamatiker fra Tietgenskolens IT & Medieakademi i 2004. Tidligere har Michael arbejdet som Senior Software Developer hos KMD. Som seniorudvikler hos Hesehus bliver Michael tilknyttet det kundeteam, der laver løsninger for kunder som bl.a. Damixa og GLS.

Rolf Ugilt Pedersen, senior udvikler  hos Hesehus

Rolf Ugilt Pedersen

Den 1. maj hilste vi på Rolf for første gang, da han også startede som seniorudvikler hos Hesehus. Rolf er 36 år og uddannet civilingeniør i Robotteknologi fra Syddansk Universitet i 2012. Rolf har tidligere været ansat hos KEN Hygiene Systems, hvor han arbejdede som softwareudvikler. Hos Hesehus bliver Rolf udvikler på det kundeteam, der laver løsninger for kunder som bl.a. Wupti og Fazer.

Anders Bastrup Kold, udvikler hos Hesehus

Anders Bastrup Kold

Den 1. april hilste vi også på Anders, da han startede som udvikler hos Hesehus. Anders er 35 år og uddannet diplomingeniør i Informations- og kommunikationsteknologi fra Syddansk Universitet i 2015. Anders har tidligere været ansat hos Netcompany, hvor han arbejdede som Senior Developer. Som udvikler hos Hesehus bliver Anders tilknyttet det kundeteam, der laver løsninger for bl.a. Micro Matic og Fristads Kansas.

Georgi Stefanov, frontendudvikler hos Hesehus

Georgi Stefanov

Samme dag bød vi også varmt velkommen til Georgi, der startede som frontendudvikler hos Hesehus. Georgi er 22 år og har en bachelor i ICT Engineering fra VIA University College fra 2019. Tidligere har Georgi arbejdet som Frontend Developer hos Project Nexus IVS. Som frontendudvikler hos Hesehus bliver Georgi tilknyttet det team, der arbejder med løsninger for kunder som bl.a. Danoffice IT og GLS.

Kristjan Lundin, udvikler hos Hesehus

Kristjan Lundin

Den 1. april tog vi også imod Kristjan, da han startede som udvikler hos Hesehus. Kristjan er 29 år og uddannet civilingeniør i Robotteknologi fra Syddansk Universitet i 2015. Kristjan har tidligere været ansat hos IdunHealth ApS, hvor han arbejdede som Full Stack udvikler. Hos Hesehus bliver Kristjan udvikler på det kundeteam, der laver løsninger for bl.a. DinApoteker og BabySam.

Anders Moeslund, udvikler hos Hesehus

Anders Moeslund

Sidst, men ikke mindst, bød vi den 1. maj velkommen til Anders, da han også startede som udvikler hos Hesehus. Anders er 24 år og har en bachelor i Datalogi fra Syddansk Universitet fra 2018. Tidligere har Anders arbejdet som konsulent hos ESDHkonsulenterne. Som udvikler hos Hesehus bliver Anders tilknyttet det team, der arbejder med løsninger for bl.a. Nissens og Aktiv Guld.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Den teknologiske udvikling inden for e-handel ræser derudaf, og særligt inden for levering og retur går tingene stærkt – det skal være lettere, hurtigere og smartere. Men hvordan skaber I leverings- og returservices, som indfrier kundernes forventninger og sætter standarden for i morgen?
2018 blev et fantastisk år! Et år, hvor vi lancerede vores internationale partnerkanal, rundede 100 mand på havnen i Odense og ikke mindst gik ud af året med en sund bundlinje, en rekordstor ordrebog og det tredjehøjeste overskud i firmaets historie.
Hvad skal der til for at lokke kunderne ned i de fysiske butikker, og kan det overhovedet lade sig gøre i den moderne, teknologiske verden, vi lever i? Gennem inspirerende cases giver vi jer her svaret.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox