12. september 2019

Flere nye tech-spirer til holdet

Hos Hesehus er vi naturligvis fortsat stærkt committed til Technology Denmarks virksomhedspagt og skyder på bedste vis efteråret i gang ved bl.a. at byde to specialestuderende og en projektstuderende velkommen. Vi glæder os til de tætte samarbejder og ikke mindst spændende resultater.

Christian Schou, intern it-supporter og projektstuderende hos Hesehus

Christian Schou

Den 2. september bød vi et velkendt ansigt velkommen, da vores interne it-supporter Christian Schou startede som projektstuderende hos Hesehus. Christian er 23 år og er ved siden af sit job som it-supporter i Hesehus ved at afslutte sin uddannelse som datamatiker på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. I samarbejde med Hesehus vil Christian over de næste par måneder arbejde på sit afgangsprojekt om opsamling og visualisering af KPI’er fra kundeløsninger.

Jebisan Hari Nadarajah, specialestuderende hos Hesehus

Jebisan Hari Nadarajah

Den 2. september bød vi også Jebisan Hari Nadarajah velkommen, da han startede som specialestuderende hos Hesehus. Jebisan er 24 år og er i gang med en kandidat i Software Engineering på Syddansk Universitet i Odense. Jebisan vil være tilknyttet Hesehus frem til sommeren 2020, imens han arbejder på sit specialeprojekt om in-store displays og self-checkout, som han skriver sammen med Joachim Hejlesen.

Joachim Hejlesen, spcialestuderende hos Hesehus

Joachim Hejlesen

Den 2. september tog vi ligeledes imod Joachim Hejlesen, som sammen med Jebisan Hari Nadarajah skal være specialestuderende hos Hesehus det næste års tid. Joachim er 25 år og er også i gang med en kandidat i Software Engineering på Syddansk Universitet i Odense. Frem til sommeren 2020 vil Joachim sammen med Jebisan arbejde på deres specialeprojekt i samarbejde med Hesehus.

Henrik Skovsager, it-supporter-elev hos Hesehus

Henrik Skovsager

Den 2. september var også dagen, hvor vi bød Henrik Skovsager varmt velkommen på havnen i Odense, da han startede som it-supporter-elev i Hesehus. Henrik er 44 år gammel og er i gang med Data- og kommunikationsuddannelsen på Syddansk Erhvervsskole. Henrik har valgt at specialisere sig som it-supporter og vil som elev i Hesehus blive en fast del af vores interne it-team.

Kathrine Holmegaard Siemons, piccoline hos Hesehus

Kathrine Holmegaard Siemons

Den 1. august bød vi endnu et velkendt ansigt velkommen, da Kathrine Holmgaard Siemons startede som piccoline hos Hesehus. Kathrine er 21 år og blev student fra Tietgen Handelsgymnasium i 2017. Kathrine har tidligere været piccoline hos Hesehus og har siden taget en værnepligt i det danske forsvar ved Gardehusarregimentet. Kathrine bliver hos Hesehus en del af administrationen og vil i sit job som piccoline tage sig af de praktiske opgaver, der gør dagligdagen lettere for alle hesehusianere.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Det 15 år tætte samarbejde mellem en af Skandinaviens førende frokostudbydere, Fazer Food Services og Hesehus har bl.a. resulteret i den unikke take-away-løsning ’Fazer Food & Co’, og det gode samarbejde fortsætter.
Med den største ordrebog i Hesehus’ historie er det ikke gået stille for sig på rekrutteringsfronten hen over sommeren. Det betyder, at vi i august har budt velkommen til hele otte nye hesehusianere, heriblandt en Technical Project Manager til Bizzkit og en search- og rekrutteringskonsulent.
Personalisering er næppe klassens nye dreng, og mange e-handlere har allerede integreret personalisering som en strategisk del af deres forretning. Men nu har den teknologiske udvikling gjort det muligt for jer som e-handlere at tage personalisering til helt nye højder med 1:1 personalisering.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox