7. november 2018

Hesehus opruster fortsat

I oktober og november har vi endnu en gang budt velkommen til flere nye ansigter hos e-handelshuset Hesehus, og vi er derfor glade for at kunne præsentere jer for en projektleder, en teamleder, en SEO-specialist og en udvikler.

Dzenita Hasic, projektleder hos Hesehus

Dzenita Hasic

Den 1. oktober bød vi velkommen til Dzenita Hasic som projektleder hos Hesehus. Dzenita er 23 år og uddannet softwareingeniør fra Syddansk Universitet i 2017. Tidligere har Dzenita været ansat hos Netcompany, hvor hun arbejdede som udvikler. Hos Hesehus bliver Dzenita projektleder for et af vores kundeteams, der arbejder med løsninger for kunder som Fazer, Wupti og Design Eyewear Group.​​​​​​​

Anja Stente Løvetofte, teamleder hos Hesehus

Anja Stente Løvetofte

Den 1. november hilste vi på Anja Stente Løvetofte for første gang, da hun startede som teamleder hos Hesehus. Anja er 38 år og uddannet civilingeniør i industrielt design fra Aalborg Universitet i 2007. Herudover har Anja en HD i organisation & ledelse fra Aarhus Universitet fra 2015. Anja kommer fra en stilling som Senior Design Manager hos LEGO Systems. Hos Hesehus vil Anja blive ansvarlig for det kundeteam, der laver løsninger for bl.a. BabySam, DinApoteker.dk og Stof & Stil.

Amar Mahallati, SEO-specialist hos Hesehus

Amar Mahallati

Den 1. november bød vi også velkommen til Amar Mahallati som SEO-specialist hos Hesehus. Amar har en bachelor i jura fra Syddansk Universitet fra 2007. Tidligere har Amar arbejdet som SEO-specialist hos OnlinePartners og som senior digital rådgiver hos Oxygen. Hos Hesehus vil Amar sammen med vores e-handelsanalytiker Trine og vores forretningsudvikler Kasper komme til at udgøre vores analyseteam, hvor Amar skal sikre optimale forudsætninger for kundernes løsninger bl.a. gennem optimering af on-page SEO, linkbuilding samt rådgivning omkring international SEO-strategi og opsætning.

Svend Iversen, udvikler hos Hesehus

Svend Iversen

Sidst, men ikke mindst, bød vi den 1. november velkommen til Svend Iversen, da han startede som udvikler hos Hesehus. Svend er 36 år og uddannet datamatiker fra Erhvervsakademi Vest i 2006. Herudover har Svend en professionsbachelor i softwareudvikling fra Erhvervsakademi SydVest fra 2014. Svend har tidligere arbejdet som softwareudvikler hos Spain Holiday Online Rentals S.L. Hos Hesehus bliver Svend en del af det kundeteam, der arbejder med løsninger for kunder som Fazer, Wupti og Design Eyewear Group.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Hesehus byder velkommen til og ser frem til et stærkt samarbejde med den internationale brilleproducent Design Eyewear Group og onlineudbyder af arbejdstøj Billig-Arbejdstøj.dk som begge med store onlinemål har valgt Hesehus som deres nye e-handelspartner.
Hesehus runder medarbejder nummer 100. Årsagen er en rekordstor ordrebog, der ikke kun udgøres af nytilkomne kunder men i høj grad også af en stødt stigende efterspørgsel fra virksomhedens eksisterende kunder, der tæller store danske brands som Matas, BabySam, Kansas og Wupti.
Data-driven business er hot! Stadig flere retailere bruger i stigende grad data som en vigtig del af deres forretning, og det er til stor glæde for kunderne, der får en bedre brugeroplevelse og for samarbejdspartnerne, der får værdifulde indsigter retur på baggrund af kundedata.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox