25. august 2017

Hesehus starter 2. halvår af 2017 ud med nye ansigter

Hen over sommeren har vi hos Hesehus haft fornøjelsen af at byde velkommen til flere nye ansigter i huset. Heriblandt en QA-tester, en projektleder og en direktionsassistent.

Yasaman Nazardad, QA-tester hos Hesehus

Yasaman Nazardad

Den 1. juni bød vi velkommen til Yasaman Nazardad som QA-tester hos Hesehus. Yasaman er 50 år og uddannet datamatiker fra Tietgenskolen i 1999. Hun har tidligere arbejdet som softwaretester hos Mikro V, systemudvikler hos ALOC A/S og senest som IT-kvalitetssikringskonsulent i Socialstyrelsen. Her hos Hesehus vil Yasaman arbejde tæt sammen med især vores kundeteams for fortsat at sikre det høje niveau på vores e-handelsløsninger.

Rasmus Nybo Knudsen, projektleder hos Hesehus

Rasmus Nybo Knudsen

Den 1. august bød vi velkommen til Rasmus Nybo Knudsen som projektleder. Rasmus er 38 år og har en HD i finansiering fra Aarhus Universitet, 2009. Rasmus har tidligere arbejdet som projektleder hos Nationalbanken og senest som Product Owner hos Bankdata. Hos Hesehus bliver Rasmus projektleder for et af vores kundeteams, der arbejder med løsninger for bl.a. VIKING og Fristads Kansas.

Lejla Muminovic, direktionsassistent hos Hesehus

Lejla Muminovic

Den 1. august bød vi ligeledes velkommen til Lejla Muminovic som direktionsassistent hos Hesehus. Lejla er 26 år og uddannet cand.merc. i International Management og Marketing fra CBS, 2016. Lejla har under sit studie arbejdet som marketing- og kommunikationsassistent hos Hewlett Packard Enterprise og kommer senest fra en stilling som salgskonsulent hos Dream Broker i København.

Maja Grønholdt Hansen, praktisk assistent hos Hesehus

Maja Grønholdt Hansen

Maja Grønholdt Hansen bød vi velkommen til som praktisk assistent hos Hesehus den 1. august. Maja er 20 år gammel og har netop afsluttet sin studentereksamen på Sct. Knuds Gymnasium. Maja skal hjælpe vores praktiske koordinator med at sikre, at alle de praktiske ting gør hverdagen lettere for alle hesehusianere.

Tobias Brodersen, praktikant i AP Computer Science hos Hesehus

Tobias Brodersen

Samme dag startede Tobias Brodersen som praktikant i AP Computer Science hos Hesehus, hvor han vil være frem til november 2017. Tobias er 24 år og læser til datamatiker på Erhvervsakademiet Lillebælt. Tobias er desuden en del af Technology Denmark’s Talent Track ”Rising Stars”, et eliteprogram, der har til formål at hjælpe højtkvalificerede studerende med at opbygge deres karriere.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox