13. marts 2019

Byd velkommen til nye hesehusianere

Udviklingen går stærkt hos Hesehus, og for hele tiden at imødekomme ønskerne fra vores kunder og levere strategiske e-handelsløsninger har vi i februar og marts måned budt velkommen til seks nye hesehusianere heriblandt en analysechef og en forretningsarkitekt.  

Frederik Ploug-Johansen, udvikler hos Hesehus

Frederik Ploug-Johansen

D. 11. februar bød vi velkommen til Frederik Ploug-Johansen, da han startede som udvikler hos Hesehus. Frederik er 24 år og har en bachelor i Software Engineering fra Syddansk Universitet fra 2017. Tidligere har Frederik arbejdet som udvikler hos Netcompany. Som udvikler hos Hesehus bliver Frederik tilknyttet det kundeteam, der laver løsninger for kunder som bl.a. Stof og Stil, Zizzi og DinApoteker.

Majken Sander, analysechef hos Hesehus

Majken Sander

Den 1. marts bød vi velkommen til Majken Sander, der startede som analysechef hos Hesehus. Majken er 44 år og uddannet økonom med speciale i IT & Analyse i 1997. Tidligere har Majken arbejdet som Head of Analyst Relations & DWH Solution Architect hos TimeXtender. Hos Hesehus kommer Majken til at stå i spidsen for vores analyseteam og deres arbejde med SEO, analyse og optimering.

Martin Nürnberg Gundertofte, teamleder hos Hesehus

Martin Nürnberg Gundertofte

Den 1. marts bød vi også velkommen til Martin Nürnberg Gundertofte, da han startede som teamleder hos Hesehus. Martin er 41 og uddannet diplomingeniør i IT fra Syddansk Universitet i 2004. Derudover har Martin en HD i organisation og ledelse fra Syddansk Universitet fra 2018. Martin kommer fra en stilling som konsulentchef hos FlowIT. Som teamleder hos Hesehus bliver Martin ansvarlig for det kundeteam, som arbejder med løsninger for kunder som bl.a. Design Eyewear Group, Wupti og Fazer.

Christopher Gersbo-Møller, forretningsarkitekt hos Hesehus

Christopher Gersbo-Møller

Den 1. marts var også dagen, hvor vi hilste på Christopher Gersbo-Møller for første gang, da han startede som forretningsarkitekt hos Hesehus. Christopher er 46 år og er uddannet civilingeniør fra Syddansk Universitet i 2002. Tidligere har Christopher arbejdet som Senior Business Architect hos KMD Energy Management & System Integration. Hos Hesehus skal Christopher arbejde som forretningsarkitekt på det kundeteam, som laver løsninger for vores kunde Matas.

Christian Højgaard, leadudvikler hos Hesehus

Christian Højgaard

Samme dag bød vi også velkommen til Christian Højgaard, der startede som leadudvikler hos Hesehus. Christian er 31 år og uddannet cand.it i Softwareudvikling fra IT-Universitet i København i 2012. Tidligere har Christian arbejdet hos Pentia som systemkonsulent. Hos Hesehus bliver Christian en del af det team, som arbejder med løsninger for kunder som bl.a. BabySam, DinApoteker og Zizzi.

Michelle Flytkjær Madsen, marketingassistent hos Hesehus

Michelle Flytkjær Madsen

Sidst, men ikke mindst, bød vi den 1. marts også velkommen til Michelle Flytkjær Madsen, der startede som marketingassistent hos Hesehus. Michelle er 27 år og uddannet cand.mag. i International virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet i 2018. Michelle har tidligere arbejdet inden for marketing og kommunikation hos bl.a. Civica og helphouse.io. Hos Hesehus får Michelle som barselsvikar for vores marketingassistent Charlotte ansvaret for en bred vifte af marketingopgaver i både corporate- og employerbranding regi.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Hos Hesehus har vi på bedste vis været ramt af travlhed på rekrutteringsfronten den sidste tid. Det har resulteret i en håndfuld fastansættelser samt syv nye praktikanter og projektstuderende, som vi er meget stolte af at kunne præsentere her.
Som led i et af Danmarks førende, digitale webbureauers langsigtede og ambitiøse strategi udvider Hesehus nu bestyrelsen med en særdeles erfaren profil inden for IT-branchen.
Hos Hesehus har vi på bedste vis skudt 2019 i gang ved at hente fire nye, kvalificerede hesehusianere til holdet. Det er derfor en fornøjelse at præsentere jer for tre frontendudviklere og en seniorudvikler.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox