WEBINAR  ON-DEMAND

Få mest muligt ud af din Search Bar

Kunder der søger er mere tilbøjelige til at købe. Tre gange så tilbøjelige til at købe som kunder, der bare klikker rundt i jeres butik. Derfor skal søgemaskinen fungere optimalt, så I ikke mister kunder med et stort potentiale.

Seneste nyheder

De seneste nyheder, trends og insights inden for e-handel

Juliana Drivhuse har netop lanceret et nyt drivhus-univers, der skal tage dem til det næste niveau online.
Kunder, der søger er tre gange mere tilbøjelige til at købe end kunder, der bare klikker rundt i jeres butik. Gør søgemaskinen til jeres stærkeste salgsværktøj. Se webinaret on-demand og lær hvordan.
Omnichannel er et stort og komplekst set-up. Det betyder, at det er let at overse vigtige detaljer og begå fejl, der kan have store omkostninger.
Omnichannel er den ultimative kundeservice. Det gør det nemmere for kunderne at handle med deres foretrukne brands på lige præcis den måde, der passer dem.
Omnichannel er ultimativ kundeservice, hvis I gør det rigtigt. Det giver glade kunder, der kommer igen og igen, så hvordan binder man onlineverdenen og butikkerne sammen? Få svaret i vores store opskrift på den perfekte omnichannel-oplevelse.
MyImage-rapporten er hvert år et vigtigt pejlemærke, der indikerer hvilke digitale bureauer, der virkelig leverer varen. Derfor er det en stor ære for tredje år i træk at blive udråbt som vinder i kategorien: Gode til e-commerce.
Rejecocktailen er spist op og raketterne er brændt ud, så nu er det blevet tid til at tage nytårshattene af og finde læsebrillerne frem. Vi skal nemlig kigge på de dagordenssættende e-handelstrends for anno domini 2024.
Matas tilbyder alle kunder en online hudtest for at give den bedste rådgivning. Bagved sidder Matas’ eksperter og nu får de ekstra hjælp fra AI, og det giver hurtigere svar.
Hesehus indgår partnerskab med Amerikansk software scale-up for at skabe Skandinaviens bedste CMS til e-handel.
E-handel blev total forandret, da det blev headless. Nu er vi klar til at løfte sløret for, hvordan vores nye Bizzkit CMS kommer til at revolutionere måden, du arbejder med e-handel på.

Alle nyheder og insights fra 2023

Læs nyheder og insights fra 2022

Læs nyheder og insights fra 2021

Læs nyheder og insights fra 2020

Læs nyheder og insights fra 2019

Mød os her

Events i 2024

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.