11. juli 2018

Nye hesehusianere til  e-handelshuset

De sidste par måneder er det gået stærkt i vores HR-afdeling. Et øget behov for flere dygtige hænder i huset har resulteret i en håndfuld nyansættelser i juni og juli. Vi kan derfor med stor glæde byde velkommen til fire softwareudviklere, to frontendudviklere og en IT-administrator.

Kristiana Caci, udvikler hos Hesehus

Kristiana Caci

Den 4. juni bød vi velkommen til Kristiana Caci som udvikler hos Hesehus. Kristiana er 24 år og uddannet M.Sc in Computer Science fra Syddansk Universitet i 2018. Hun har tidligere arbejdet som Software Developer hos IMB i Albanien. Her hos Hesehus vil Kristiana arbejde på det kundeteam, der sidder med løsninger for kunder som Fristads Kansas, Micro Matic og GLS.

Jesper Gundersen, frontendudvikler hos Hesehus

Jesper Gundersen

Den 4. juni bød vi også velkommen til Jesper Gundersen som frontendudvikler. Jesper er 31 år og uddannet mediegrafiker fra Syddansk Erhvervsskole i 2017. Jesper har tidligere arbejdet som webudvikler hos radoor & co. Hos Hesehus bliver Jesper tilknyttet det af vores kundeteams, der arbejder med løsninger for bl.a. Wupti, dinApoteker.dk og Stof & Stil.

Jeppe Troels Ærenlund, udvikler hos Hesehus

Jeppe Troels Ærenlund

Den 2. juli bød vi velkommen til Jeppe Troels Ærenlund som udvikler hos Hesehus. Jeppe er 27 år og uddannet datamatiker fra Erhvervsakademiet Lillebælt i 2018. Jeppe har tidligere arbejdet som fullstackudvikler hos Uptime-IT. Hos Hesehus vil Jeppe blive en del af det team, der arbejder med løsninger for kunder som DLG, Assa Abloy og Nissens.

Max Hansen, udvikler hos Hesehus.

Max Hansen

Samme dag startede Max Hansen også som udvikler hos Hesehus. Max er 24 år og uddannet datamatiker fra Erhvervsakademi SydVest i 2017. Max har tidligere arbejdet som it-udvikler hos Blue Water Shipping. Hos Hesehus vil Max komme til at sidde i det kundeteam, der laver løsninger for kunder som DLG, Assa Abloy og Nissens.

Jonas Nordtorp Olesen, udvikler hos Hesehus.

Jonas Nordtorp Olesen

Den 2. juli bød vi ligeledes velkommen til Jonas Nordtorp Olesen som udvikler hos Hesehus. Jonas er 23 år og har en professionsbachelor i softwareudvikling fra Erhvervsakademi SydVest fra 2018. Jonas har sideløbende med sit studie arbejdet som systemintegrator hos Blue Water Shipping. Jonas vil komme til at arbejde i det kundeteam, der laver løsninger for bl.a. Wupti, dinApoteker og Zizzi.

Søren Gravesen, frontendudvikler hos Hesehus

Søren Gravesen

Vi bød også velkommen til Søren Gravesen som frontendudvikler hos Hesehus den 2. juli. Søren er 25 år og uddannet webintegrator fra 3D College Denmark i 2016. Søren har desuden gennemført Technology Denmark's IT Developer Course, hvorigennem han har været i praktik som frontend-udvikler hos MorningTrain. Søren vil også komme til at arbejde i det team, der laver løsninger for kunder som Wupti, dinApoteker og Zizzi.

Martin Strøm, IT-administrator hos Hesehus

Martin Simonsen Strøm

Den 2. juli kunne vi også byde velkommen til Martin Simonsen Strøm som IT-administrator hos Hesehus. Martin er 39 år og uddannet IT supporter fra Odense Tekniske Skole i 2003. Martin har tidligere været ansat som systemadministrator hos Vitec IT. Hos Hesehus vil Martin være ansvarlig for at sikre vores interne IT-drift.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Hesehus e-handelsplatformen har på få år opnået en markedsledende position i Danmark, og nu er ambitionen at udbrede platformen til resten af Europa – i første omgang Sverige. For at det skal lykkes, har vi sat et stærkt hold til at drive vores ambitiøse internationale ekspansion.
Hesehus har i år valgt at støtte Cykelnerven i kampen mod sclerose og sender 76.000 kr. samt fem seje hesehusianere afsted med Cykelnerven til de franske bjerge i dag.
Hesehus’ kunde DLG vandt på imponerende vis sølv til E-handelsprisen 2018 i kategorien ”Bedste B2B-virksomhed”, Hesehus kan nu bryste sig af at have hjulpet ambitiøse e-handlere til 15 topplaceringer ved det prestigefyldte awardshow -heraf fire af fornemmeste karat.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox