14. november 2019

Varmt velkommen til nye hesehusianere

Dette efterår udvider Hesehus teamet af talentfulde hesehusianere og byder varmt velkommen til endnu en skarp udvikler til vores Bizzkit-team samt en ny sprogmentor.

Tobias Ansbak Louv

Den 1. november bød vi Tobias velkommen om bord på havnen i Odense, da han startede som udvikler hos Hesehus. Tobias er 30 år og uddannet cand. scient. i Matematik med tilvalg i Datalogi på Aarhus Universitet i 2016.

Tidligere har Tobias arbejdet hos Netcompany som Senior Consultant. Som udvikler hos Hesehus bliver Tobias en del af det team, der arbejder med udviklingen af vores e-handelsplatform Bizzkit.​​​​​​​

Tobias Ansbak Louv, udvikler hos Hesehus
Helle Baagøe Saager, sprogmentor hos Hesehus

Helle Baagøe Saager

Den 24. oktober bød vi desuden Helle velkommen på holdet, da hun startede som sprogmentor hos Hesehus. Helle er 45 år og uddannet lærer med speciale i dansk som andetsprog på University College Lillebælt i 2012, der i dag kendes som UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.

Helle har tidligere arbejdet som sproglærer i Odense Kommune og driver desuden firmaet Bumblebee Learning, hvor hun udvikler undervisningsmaterialer til sprogtilegnelse. Som sprogmentor hos Hesehus vil Helle være at finde på kontoret et par gange om ugen, hvor hun underviser vores internationale kollegaer i dansk.

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

E-handelsbranchen er i konstant forandring, og det nye sort er sjældent nyt længe ad gangen. Derfor får I her de tre absolut hotteste trends, I som e-handlere med fordel kan holde et skarpt øje med, serveret direkte fra en af Europas største e-handelskonferencer, ’E-commerce Expo 2019’.
I en international og digital handelsverden som i dag, er et helt centralt spørgsmål hos mange retailere – hvordan skaber vi kundeoplevelser, der øger loyaliteten til vores brand? På verdens største retailkonference ’NRF Retails BIG Show’ i New York blev det klart, at svaret bl.a. ligger i et øget fokus på medarbejderne.
Et af Danmarks førende e-handelshuse, Hesehus A/S, har netop modtaget den prestigefyldte pris Gazelle 2019 og kan nu bryste sig af udnævnelsen for fjerde gang i virksomhedens historie.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox