WEBINAR ON-DEMAND

Generative AI

– hvordan kan det hjælpe jer?

Q&As ​​​​​​​som ikke blev besvaret i webinaret:

Lærer AI af sig selv - så den gentager sine egne fejl (elefanten i forhaven)?

Modellerne er baseret på data som er scrapet fra internettet, den dialog man har haft med modellen tidligere og træningsdata taget på tværs af ens egne sessions og på tværs af brugere. Så hvis en af ovenstående datagrundlag ændrer sig, så bliver modellen klogere og har lært.

Findes der muligheder for at bruge AI Produktbeskrivelser uden at det er direkte integreret i ens PIM system?

Ja, der er altid muligheden for at fx anvende ChatGPT direkte. Her er det dog vigtigt at give den rigtige prompt, hvor der for at få et godt resultat gives en god kontekst til ChatGPT med eksempler til ChatGPT på rigtige gode produktbeskrivelser og deres attributter.

Er egentlig rimelig glad for at arbejde med ChatGPT, men måske har du anbefalinger til andre systemer?

Der findes også andre modeller som fx jasper.ai, hypertype.co, otter.ai, deepl.com og mange flere som er mere eller mindre specialiserede. Så mit forslag er at man prøver sig lidt frem og finder den model der fungerer bedst til det man har brug for.

Får man et mere detaljeret svar hvis man spørger på Engelsk fremfor på Dansk, grundet den langt større content på nettet?

Ja og nej. Kun 0,4% af det indhold GPT-modellerne er trænet på dansk, men modellerne er gode til at oversætte og man vil få rigtigt gode svar på både dansk og engelsk. Bemærk at fordi OpenAI er en amerikansk virksomhed, så er den præget af en amerikansk moral og etik. Det er fx utroligt svært at få ChatGPT til at tale om abort.

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Danmarks største e-handelskonference er lige rundt om hjørnet. Få indsigt i de nyeste trends og tendenser indenfor e-handel, og få samtidig indblik i både lokale og internationale succeshistorier.
Svar på fem spørgsmål og få vores e-handelseksperters vurdering af jeres muligheder med e-handel.
Vil du være bedre til at arbejde med AI indenfor e-handel? Hvilke fordele får du ud af at bruge det? Og hvordan kommer du i gang med at bruge AI lige nu? Det rejser mange spørgsmål – men du kan heldigvis få svar på dem lige her.