Commercial Sort

Øg konverteringen med den ultimative produktsortering og få fuld kontrol over jeres kategorisider og søgeresultater, så de altid viser de mest værdifulde produkter.


Skab den ultimative produktsortering med Bizzkit Commercial Sort

Skab den ultimative produktsortering

Bizzkit Commercial Sort er et add-on til Bizzkit-platformen og skræddersyet til at øge jeres konvertering ved at optimere sorteringen i jeres produktlister (PLP).

Commercial Sort giver mulighed for at kombinere strategiske forretningsparametre med data om jeres kunders adfærd. På den måde kan I sikre den mest optimale sortering af jeres produkter, der både imødekomme kundernes forventninger og jeres kommercielle behov.
​​​​​​​

Forretningsviden og brugeradfærd kombineres

Øg omsætning på jeres produktkategorier ved at forene adfærdsparametre som fx tidligere køb, tilføj-til-kurv og kliks med jeres forretningsparametre såsom nyheder, lagerstatus, margin, popularitet og meget mere.

Med muligheden for løbende at fintune de enkelte parametres vægtning, kan I optimere jeres produktlister, så de både viser de produkter, som jeres kunder finder mest relevante, og samtidig tager højde for de produkter, som I gerne vil fremhæve.

Commercial Sort kombinerer forretningsviden og brugeradfærd

Lynhurtig dataindsigt

Det transparente system giver jer mulighed for hurtigt at opnå værdifulde dataindsigter baseret på jeres viden og erfaringer. Udforsk kundernes adfærd, afprøv jeres hypoteser og finjuster kontinuerligt vægtningen af hvert parameter, så I kan imødekomme kundernes forventninger endnu hurtigere.

Få lynhurtig dataindsigt med Commercial Sort på jeres Hesehus-udviklede e-handelsløsning

Effektiv med brugervenlighed i topklasse

Brugervenligheden er i top, så det er nemt for såvel Product Managers som hele digitale teams at opsætte, justere og optimere sorteringsparametrene.

Følg med i alle ændringer live og hold fx nemt et skarpt øje med, hvordan opsatte splittests performer eller hvilke parametre, der er med til at drive størst konvertering.

Bizzkit Commercial Sort øger effektiviteten med brugervenlighed i topklasse
Lars Hedal, CEO hos Hesehus
"Skal vi tage en snak?" Lars Hedal CEO 40 25 50 83