Case: Compass Group

Simple living: Bestil aftensmaden online

Compass Groups nye e-handelsløsning, 'Food & Co', er udviklet af e-handelshuset Hesehus

Compass Group er markedsledende leverandør af facility management services, catering og rengøring til en bred vifte af virksomheder i mange forskellige brancher. Med aktiviteter i 45 lande, 600.000 medarbejdere verden over og mere end 5,5 mia. måltider serveret om året er Compass Group globalt førende inden for food services og omsætter årligt for ca. 30 mia. euro. I Skandinavien driver Compass Group mere end 300 personalerestauranter for både private virksomheder og det offentlige, fx universiteter, styrelser, ministerier etc.  Koncernens speciale er netop også levering af måltider og en række supplerende tjenester inden for kernesektorerne erhverv og industri, sundhed og ældrepleje, uddannelse, sport og fritid, forsvar, offshore og remote. Compass Group operer under en etableret portefølje af brands, som på det nordiske marked tæller brandnavne som fx Eurest, Chartwells, Medirest, ESS og Levy Restaurants.

I 2006 gik Compass Group online med webshoppen 'Food & Co', bygget på Bizzkit Webshop og udviklet af Hesehus. Med webshoppen kan gæsterne i Compass Groups personalerestauranter købe veltillavede og sunde middagsretter lige til at tage med hjem til aftensbordet hos familien.

Cross-border satsning på responsive design

Da den finske og svenske udgave af ’Food & Co’-shoppen skulle udvikles, valgte Hesehus et responsive design, der passer godt til de nye funktioner og samtidig sikrer, at også brugere fra en mobil platform får den bedste shoppingoplevelse, da designet automatisk tilpasser sig den platform, webshoppen besøges fra – uanset om det er desktop, tablet eller mobil.

Responsivt design på 'Food & Co' sikrer nem bestilling af aftensmad

Casedetaljer

Lancering i november 2006 og august 2012

Platform

Webshop, PIM, DAM, CMS og Design

Funktioner & features

Mobilversion af webshoppen på dansk, responsive mobilversion af webshoppen på finsk og svensk

Resultat

'Food & Co'-webshop med årlig millionomsætning

Lignende cases

Se flere B2B-cases fra Hesehus

Spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe