Case: Verifone

B2B-webshop forøger salg med 421%

Verifones nye webshop er udviklet af e-handelshuset Hesehus

Verifone er Europas største leverandør af elektroniske betalingsløsninger og har kunder i mere end 150 lande og over 29 millioner installerede enheder. De forskellige betalingsløsninger omfatter bl.a. fritstående og integrerede betalingskanaler og mobile terminaler. I Danmark har virksomheder som Tivoli, Nordisk Film Biografer, OK Plus og Joe & the Juice valgt Verifones betalingsløsninger. Verifone kom til Hesehus med et ønske om en designopdatering af deres webshop, der skulle gøre det endnu lettere for deres kunder at handle og ikke mindst garantere et løft i deres onlinesalg.

Enkel købsproces i Verifones webshop øger deres onlinesalg

Nicki Bjerrum, Marketing Manager hos Verifone

”Vores nye responsive webshop performer rigtig godt, og det er fantastisk at se, hvordan vi via en god synergieffekt mellem vores vores webshop og vores andre marketingaktiviteter såsom direct marketing og radio kan opnå en forøgelse i vores salg"

Verifone øger deres onlinesalg af terminaler markant med ny webshop

Markant øget onlinesalg

Allerede i lanceringsmåneden for den nye webshop oplevede Verifone en imponerende stigning i deres onlinesalg. Alene i salget af terminaler lå Verifone 421% over månedsgennemsnittet for 2012. Og den nye webshop kom ikke blot godt fra start men har også vist sig at slå all-time-rekorden af salg af terminaler på en måned med hele 67%.

Besøg Verifones nye webshop

Casedetaljer

Lancering i april 2013

Platform

Webshop, PIM, DAM, CMS og Design

Funktioner & features

Intuitiv top og menuopsætning, responsive design, og facetteret søgning

421%

Salg af terminaler

Verifone slog salget af terminaler med hele 421% i forhold til månedsgennemsnittet for 2012

Lignende cases

Se flere B2B-cases fra Hesehus

Spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe