24. januar 2023

Fristads Green Calculator - Innovativ grøn shoppingoplevelse

Fristads skulle introducere en ny bæredygtig kollektion, men de ønskede samtidigt, at selve shoppingoplevelsen skulle være grønnere.

Læs mere

Seneste nyheder

De seneste nyheder, trends og insights inden for e-handel

Blandt onlineforbrugere mener 38 %, at det er vigtigt at handle bæredygtigt. De mener dog også, at virksomheder mangler gennemsigtighed i kommunikationen omkring deres bæredygtige initiativer. For virksomhederne kræver dette store mængder af kompleks data fra mange forskellige kilder.
Brugen af PIM-systemer ændrer sig. Det er ikke længere bare et system til at opbevare data. Det er system, der kan langt mere. Det har nemlig et enormt potentiale både til at skabe intern struktur, men også til at skabe kortere time-to-market og øget salg.
Vi er pavestolte. Den årlige MyImage Bureau rapport er netop udkommet. Og vi stryger helt til tops igen i år – først og fremmest på e-handel, men også i en ny kategori.
Når det kommer til bæredygtighed og webshops går det ikke så smooth som mange andre e-handelsløsninger. Emnet bæredygtighed bliver diskuteret vidt og bredt, men hvad med selve webshoppen? Har e-handlerne også et ansvar og hvordan kan de i givet fald bidrage til, at der handles mere bæredygtigt online?

Se alle insights og nyheder

Mød os her

Events i 2023