22. september 2023

​​​​​​​​​​​​​​Kom med os til E-handelskonferencen 2023

Vind billetter og få indsigt i de nyeste trends og tendenser indenfor e-handel, og få samtidig indblik i både lokale og internationale succeshistorier.

Læs mere

Seneste nyheder

De seneste nyheder, trends og insights inden for e-handel

Svar på fem spørgsmål og få vores e-handelseksperters vurdering af jeres muligheder med e-handel.
Vil du være bedre til at arbejde med AI indenfor e-handel? Hvilke fordele får du ud af at bruge det? Og hvordan kommer du i gang med at bruge AI lige nu? Det rejser mange spørgsmål – men du kan heldigvis få svar på dem lige her.
Nu kan du spare tid, når du arbejder med produktbeskrivelser i Bizzkit PIM. Vi har nemlig gjort det muligt at generere produktbeskrivelser ved hjælp af GPT-teknologi i Bizzkit PIM.
Jeres kunder elsker god service. De elsker at føle sig set og få hjælp og anbefalinger, der er skræddersyet til dem. Så I havde lige præcis den service, de havde brug for: Den helt rigtige levering, de skarpe priser og de lækre firmafarver.
Jeres kunder elsker god service. De elsker at føle sig set og få hjælp og anbefalinger, der er skræddersyet til dem. Så I havde lige præcis den service, de havde brug for: Den helt rigtige levering, de skarpe priser og de lækre firmafarver.
Har I gjort det så nemt som muligt for jeres kunder at købe jeres produkter? Download vores white paper og lær, hvordan I skaber den ultimative kundeportal til B2B-markedet, der har alt hvad kunderne efterspørger.
Børnenes Kartel har netop lanceret en ny webshop med fokus på stærke omnichannel-initiativer og skalérbarhed.
Vi vil gerne give dig en solid introduktion til PunchOut-løsninger, derfor har vi valgt at samle otte af de hyppigste spørgsmål og svar, så du hurtigt kan få overblik over en integration, der kan give jer nye store kunder.
E-handelsprisen 2023 blev med flotte fynske resultater. Hesehus fik en andenplads for samarbejdet med H.J. Hansen Vin i kategorien Bedste E-handelscase og Matas vandt derudover 2 priser og kom på 2. pladsen i to kategorier.​​​​​​​
Ansvaret for udviklngen af Hesehus' kundebase er kommet på nye hænder. Mød Christian Honbech, ny Business Development Manager i Hesehus.
Det er ikke nemt for tiden. Vi vil gerne være med til at gøre det hele lidt lettere. Derfor har vi skrevet seks konkrete tips, der hjælper jer med løsninger og inspiration til modgangstider.
Bæredygtighed er blevet et af de allervigtigstige indsatsområder. Særligt i byggebranchen, hvor der hele tiden kommer nye lovkrav. Det har været en af Davidsen Tømmerhandels udfordringer det seneste år.
Får I det optimale ud af jeres PIM eller har I ikke et endnu? Download vores whitepaper og få opskriften på succes med jeres produktdata.
Det er ikke nyt, at tech-giganterne bruger AI. Men det er nyt, at det er blevet tilgængeligt for alle at bruge det. Det er ny teknologi med et stort potentiale, der allerede nu kan bruges. Det kan dog ikke bruges til alt – langt fra.
Et PIM skal gøre det så enkelt og effektivt at arbejde med produktdata som overhovedet muligt. Det kræver, at systemet er skræddersyet til brugernes hverdag. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at lave et PIM-system, der passer perfekt til deres behov.
Der er mange forskellige grunde til at få et PIM-system. Vi har lavet en liste med nogle af de væsentligste grunde til at tage første skridt på PIM-rejsen. Bare et enkelt punkt på listen kan sådan set være grund nok til at få et PIM-System.
Vi optimerer hele tiden vores PIM-system, så det imødegår de udfordringer vores kunder oplever. Vi arbejder tæt sammen med dem om at skabe lige netop de funktioner, de har allermest brug for lige nu.
Fristads skulle introducere en ny bæredygtig kollektion, men de ønskede samtidigt, at selve shoppingoplevelsen skulle være grønnere. Derfor tilføjede de Green Calculator til deres Bizzkit-platform.
Blandt onlineforbrugere mener 38 %, at det er vigtigt at handle bæredygtigt. De mener dog også, at virksomheder mangler gennemsigtighed i kommunikationen omkring deres bæredygtige initiativer. For virksomhederne kræver dette store mængder af kompleks data fra mange forskellige kilder.
Brugen af PIM-systemer ændrer sig. Det er ikke længere bare et system til at opbevare data. Det er system, der kan langt mere. Det har nemlig et enormt potentiale både til at skabe intern struktur, men også til at skabe kortere time-to-market og øget salg.
Vi er pavestolte. Den årlige MyImage Bureau rapport er netop udkommet. Og vi stryger helt til tops igen i år – først og fremmest på e-handel, men også i en ny kategori.
Når det kommer til bæredygtighed og webshops går det ikke så smooth som mange andre e-handelsløsninger. Emnet bæredygtighed bliver diskuteret vidt og bredt, men hvad med selve webshoppen? Har e-handlerne også et ansvar og hvordan kan de i givet fald bidrage til, at der handles mere bæredygtigt online?

Se alle insights og nyheder

Mød os her

Events i 2023