9. november 2022

B2B-kunderejser skal matche B2C-oplevelsen

Hvad skal den digitale B2B-kunderejse kunne? Find ud af det her.

Læs mere

Seneste nyheder

De seneste nyheder, trends og insights inden for e-handel

Gratis download: Årets største handelsdag ændrer sig. Er du klar? Vi har kigget på enorme mængder data fra vores løsningspartnere for at forstå tendenserne fra sidste års Black Friday. Og noget er ved at ske. Black Friday er ved at blive et fast indslag, som i stigende grad kræver kompleks planlægning og forberedelse – både kommercielt og teknisk.
Vækstrejsen fortsætter med 10 stærke profiler! Denne gang har vi fornøjelsen af at udvide holdet med syv udviklere, en Solution Architect, en DPO & Legal Assistant og en Head of Development Team. Men rejsen stopper ikke her, og vi fordobler derfor vores kontor på Sverigesgade 6 i Odense, hvor vi indtager endnu en etage.
Efter 10 års samarbejde og en skalerbar e-handelsløsning til internationalt salg som resultat, kan Hesehus og verdens største leverandør inden for salg af frimærker, Nordfrim, nu fejre 10-års jubilæum. Og det gode samarbejde fortsætter.
Vi kickstarter 2022 med stil og byder 10 passionerede hesehusianere velkommen. Med flere stærke profiler inden for både projektledelse, softwareudvikling og design fortsætter vi på bedste vis vækstrejsen og arbejdet for at hjælpe vores kunder og deres e-handelsambitioner til helt nye højder.

Se alle nyheder

Mød os her

Events i 2023