Arbe​​​​​​​jdspladsen

Hesehus - the place to be

Vi er Danmarks førende e-handelshus, fordi vi har nogle af de mest talentfulde medarbejdere i branchen. Vores medarbejdere har et solidt fagligt know-how, tænker strategisk og sætter altid barren højt, når det kommer til konstant at udvikle sig og forbedre vores løsninger og softwareplatform.

Vores kultur bærer præg af et stærkt, socialt sammenhold, hvor vi går op i at løfte i flok, og hvor der er mange fejringer og sociale arrangementer, som man kan være med til i lige det omfang, man har tid og lyst. Vi har medarbejdere fra mange dele af landet men også fra resten af verden, og vi værdsætter i høj grad den innovation og de nye idéer, der opstår i mødet mellem det globale og lokale.

Kort sagt: Hesehus er the place to be!

Faglighed

+200 e-handelsspecialister, høj faglighed og cutting edge teknologier

Hos os finder du et af Fyns største udviklermiljøer og nogle af de mest ambitiøse digitale talenter, der hver dag arbejder på at udvikle komplekse og banebrydende softwareløsninger til Danmarks førende e-handelsvirksomheder. Atmosfæren er ambitiøs, vi fokuserer altid på at spille hinanden gode, og vi sætter en ære i at holde os up-to-date på de hotteste teknologier og skabe rum til faglig udvikling.

Kultur

Den helt særlige Hesehus-vibe

Innovation, teamwork og socialt sammenhold er blandt de helt essentielle keywords, når vi spørger vores medarbejdere, hvad Hesehus-kultur er for dem. Som hesehusianer-to-be bliver du en del af en kultur, hvor teamwork er i højsædet, hvor vi holder fri, når vi har fri, og hvor ønsket om at være sammen er stort – om det er i fredagsbaren, til sommerfesten eller i løbeklubben.

Internationalt miljø

Where local meets global

Hesehus er en dansk virksomhed med skandinavisk ledelsesstil, work-life balance og et miljø, hvor sproget ikke er en udfordring, og alsidighed ikke er en forhindring men en force. Vi gør alt, hvad vi kan, for at vores internationale medarbejdere falder godt til, og her er in-house danskundervisning og årlige internationale meet-ups blot nogle af initiativerne.  

Flere kontorer

Hesehus i Aarhus

Udover hovedkontoret i Odense har vi også en afdeling i Aarhus, som gør at vi kan være endnu tættere på vores kunder vest for Lillebælt. Derudover kan vi også tilbyde topmoderne arbejdsfaciliteter til vores medarbejdere i Jylland. Med et ultrakompetent team, spreder vi Hesehus-ånden i Smilets by og optimerer mulighederne for at dele ud af vores erfaring med at skabe fremtidens e-handel. Læs mere om kontoret i Aarhus her.

Skal du med på holdet?

Hvis du har, hvad der skal til for at blive en ægte hesehusianer, så send endelig din ansøgning afsted til os. Vi er altid glade for at modtage ansøgninger, uanset om de er til en specifik stilling eller uopfordret.

Se ledige stillinger

Søg uopfordret