Arbejdspladsen

Hesehus - the place to be

Vi er Danmarks førende e-handelshus, fordi vi har nogle af de dygtigste medarbejdere i branchen, som tænker strategisk og altid sætter barren højt, når det kommer til konstant at udvikle sig og forbedre vores løsninger og softwareplatform.

Hos os bliver du en del af Fyns største udviklermiljø, der består af mere end 75 engagerede og fagligt højt kvalificerede udviklere, designere og arkitekter.

Du kan forvente en udfordrende og varieret hverdag i en flad, social og teambaseret struktur.

Vi går op i at løfte i flok, og vores kultur bærer præg af et stærkt, socialt sammenhold, hvor der er mange fejringer og sociale arrangementer i det omfang, man har tid og lyst til.

Kort sagt; Hesehus er the place to be!

Michael Jordan

”Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships”

Mette Krogsgaard, e-handelsrådgiver hos Hesehus

Mette Løvendahl Vestergaard
International Sales Developer

”Hos Hesehus bliver der lagt mange kræfter i de sociale arrangementer, og det kan man virkelig mærke. Der mangler aldrig noget, og rammerne er på plads, når vi fx holder sommerfest, fredagsbar med tema eller deltager i DHL-stafetten. Jeg er meget imponeret over det arbejde, festudvalget lægger i disse ting. Derudover er der god opbakning til arrangementer, vi hesehusianere selv planlægger og står bag fx grillaften og gokartturnering. Det sociale har stor betydning for min arbejdsglæde og glæden ved at være ansat hos Hesehus"

Kasper Smedegaard, projektleder hos Hesehus

Kasper Smedegaard
Business Developer

”Vi bruger ofte navnet ’hesehusianer’ om os selv, og det er svært helt at beskrive, hvad der egentlig ligger i det. Én af de ting, man som nyansat lægger mærke til, er forskelligheden. Plads til at være den, man er. Og på trods af den store forskellighed - også i det vi laver - så er der bare en helt særlig fællesskabsfølelse, hvor man vil hinanden. Dét gør, at man som ny føler sig meget velkommen fra start og hurtigt bliver en del af hesehusianerånden”

Fokus på høj faglighed og vidensdeling

Vi går meget op i faglig sparring og vidensdeling og arbejder strategisk med uddannelse.

Hesehus Academy Fridays er fredage med tid til fordybelse, leg og læring, hvad enten det er individuelt eller sammen med dine kolleger. Academy Fridays er udsprunget af medarbejdernes ønsker og behov om at have tid til at prøve nye ting af og have sammenhængende tid til vidensdeling.

Derudover tilbyder vi løbende vores medarbejdere kurser, certificeringer og deltagelse i konferencer som GOTO Copenhagen og Design Matters, ligesom alle med personaleansvar får tilbudt kurser inden for ledelse og kompetenceudvikling.En af Danmarks bedste arbejdspladser

Vi er blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2016, og det er en certificering, vi er meget stolte af og værner om.

Konsulent- og rådgivningsvirksomheden Great Place to Work®, der står bag certificeringen, har kortlagt Danmarks Bedste Arbejdspladser® 2016 ud fra parametre som medarbejdernes
tillid til ledelsen, stoltheden over deres job og ikke mindst fællesskabet og atmosfæren på arbejdspladsen. Parametre, der er helt essentielle for os, og som gør kåringen endnu mere betydningsfuld, da vi hele tiden arbejder på at optimere vores organisationskultur og det sociale miljø.

Mette Reinholt Mortensen, COO hos Hesehus

Hos os fokuserer vi på den talentfulde organisation. Vi skaber de bedste resultater, når vi arbejder sammen og sætter alle medarbejderes fulde potentiale i spil. Hos os er det ikke nok at have én medarbejder, som er talentfuld – succes hos os kræver, at alle udvikler sig og bidrager med det, de er bedst til​​​​​​​ "Den rette balance

Vi har stor fokus på medarbejdernes ve og vel og prioriterer i høj grad den rette balance mellem arbejde og fritid. Hos Hesehus mener vi, at hvis en medarbejder arbejder meget mere end de 37 timer ugentligt i længere perioder, så går det ud over produktiviteten og dermed kvaliteten. Derfor står vi også fast på, at du holder fri, når du har fri. Ligesom vi naturligvis også tilbyder flekstid, så familielivet hos den enkelte kan gå op i en højere enhed.

Herning eller Brasilien

Hos Hesehus hersker der en meget social atmosfære, hvor medarbejderne er imødekomne, og hvor alle føler sig som en del af holdet – selv de medarbejdere, der pendler langt fx fra Herning og til tider derfor arbejder hjemmefra eller de medarbejdere, vi har ansat fra udlandet.

Vi har i dag ansat udviklere fra bl.a. Spanien, Holland, Brasilien og England. For at sikre os, at de bliver integreret på en ordentlig måde, tilbyder vi dem dansk undervisning hos vores danskmentor, der kommer hver uge.

Foruden vores egne sociale arrangementer har vi også et tæt samarbejde med International Community (Odense Kommune), så vi sikrer, at vores internationale medarbejdere bliver godt integreret og falder til.

Allan Syndergaard, UX-arkitekt hos Hesehus

Allan Syndergaard
Senior UX Architect

"Efter syv år i virksomheden valgte jeg af familiemæssige årsager at flytte til Herning, og havde jeg ikke været en del af 'Hesehus-familien', havde jeg skiftet job. Kombinationen af det frie arbejdsmiljø, gode kollegaer, fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde gjorde dog, at jeg fortsatte. På den måde kan jeg have en normal arbejdsdag og samtidig have tid til min familie"

Guillermo Cosculluela Moli, udvikler hos Hesehus

Guillermo Cosculluela Moli
Senior Developer

“Here in Denmark companies have more flat structure, employees’ points of view are taking into account. They are always open for new proposals and people are always willing to help. Danish companies are more focused on quality, innovation and help you improve yourself and your skills which makes you a better professional. At Hesehus I am very happy with my colleagues and my team. They have been very helpful from the beginning and during the first 6 months I have been asked to join courses to improve my competencies”

Hesehus - the place to be!

Besøg vores kulturside

Sundhed & velvære

Vi tror på, at motion og et godt helbred giver mere energi, gladere medarbejdere og færre sygedage. Derfor får vores medarbejdere i dag - foruden en sund og varierende frokost - hver dag tilbudt morgenmad og et mellemmåltid både formiddag og eftermiddag, ligesom vi tilbyder massage og fysioterapi.

Vi er dog på ingen måde fanatiske med kosten, hvilket vores tradition med at fejre nye kunder og lancering af nye løsninger med hhv. ordreslik og go-live-slik tydeligt viser.

Vi har også vores egen løbeklub, der hver mandag og onsdag efter arbejde samler en god flok medarbejdere fordelt på hhv. et øvet hold og et begynderhold.

Hesehus løbeklub

Kultur & atmosfære

Hesehus er gennemsyret af innovativt arbejdsmiljø, teamwork og socialt sammenhold

Bliv hesehusianer

Er du den næste på holdet i
Danmarks førende e-handelshus?