Udfordr din faglighed

Vi sætter barren højt sammen

Udefra ser det legende let ud. En webshop, der er nem at navigere i, og hvor performance er i top. Bag kulisserne er de teknologiske valg og kompleksiteten ikke til at tage fejl af i de e-handelsløsninger, som vores dygtige medarbejdere hver dag udvikler. Hos Hesehus brænder vi for at sætte vores kompetencer og kreativitet i spil og for at skabe den ultimative kunderejse.

Udfordr din faglighed hos Hesehus

Bliv en del af et af Fyns største udviklermiljøer

Hos os bliver du en del af Danmarks førende e-handelshus, der i dag tæller mere end 140 digitale talenter. Vi har et af Fyns største udviklermiljøer, der består af mere end 70 engagerede og fagligt højt kvalificerede frontend- og backendudviklere, designere og arkitekter. Hos os bliver du med andre ord en del af et miljø med dyb faglig indsigt i alle e-handelsdiscipliner – alt lige fra digital strategi, forretningsforståelse og kundeindsigt til konceptudvikling, softwareudvikling og konverteringsoptimering.
​​​​​​​

Next level kompleksitet og unikke softwareløsninger

Vores medarbejdere er specialister i at udvikle innovative e-handelsløsninger til nogle af landets største og mest ambitiøse kunder. Vi skaber unikke løsninger, som kræver dyb teknologisk know-how, løber op på mange tusinde timer og indebærer alt lige fra styring af multisiteløsninger med mere end 400 forskellige webshops på én platform, 11 sprog og fordelt over 20 lande til avancerede integrationer med mange forskellige ERP- og procurementsystemer. Vi er klar til selv den mest komplekse udfordring og arbejder kontinuerligt for at forblive frontrunners, når det kommer til banebrydende e-handelsløsninger.

Cutting edge tech

E-handelsbranchen er dynamisk og forudsætter, at vi er up to date med de nyeste trends og de mest avancerede teknologier. Hos os får du derfor mulighed for at arbejde med cutting edge teknologier såsom kunstig intelligens og voice commerce, ligesom vi for tiden fx også arbejder med React, JavaScript, Redux, Node.js, Webpack, C#, ASP.NET Core, Elasticsearch 7, Redis, SQL Server. Vi elsker at nørde med data, søgning, performance, integrationer og meget mere, og vi motiveres af at være på fornavn med innovation.
​​​​​​​

Vi spiller hinanden gode

En af grundstenene i vores kultur er, at vi altid arbejder for at spille hinanden gode. Som hesehusianer får du derfor spændende og udfordrende opgaver, der sætter dine kompetencer i spil, men du står aldrig alene om at løfte dem. Vi værdsætter den faglige sparring og vidensdeling, der kendetegner Hesehus som arbejdsplads, og er overbeviste om, at vi opnår den højeste kvalitet i vores løsninger ved at lytte til hinanden og give plads til, at innovative ideer kan gro.

Michael Jordan

Michael Jordan citat, ”Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships”

Up to date med leg, workshops og uddannelse

Vi har stor fokus på at skabe rum til faglig udvikling, og vi arbejder strategisk med uddannelse. Derfor får du som hesehusianer løbende tid til fordybelse, leg og læring i arbejdstiden, hvor interne og eksterne workshops, mulighed for at afprøve nye teknologier samt diskussion og sparring med kollegaerne blot er nogle af de ting, de kan kaste sig over.

Vi giver også mulighed for at deltage i relevante kurser, certificeringer og konferencer såsom GOTO Copenhagen, Design Matters eller NRF Retail´s Big Show, ligesom vi tilbyder alle med personaleansvar kurser inden for ledelse og kompetenceudvikling. Uanset din rolle i virksomheden er vi sikre på, at vi kan bidrage til din faglige udvikling.

Hesehusianere til Microsoft Ignite The Tour

Mette Reinholt Mortensen, COO hos Hesehus

"Hos os fokuserer vi på den talentfulde organisation. Vi skaber de bedste resultater, når vi arbejder sammen og sætter alle medarbejderes fulde potentiale i spil. Hos os er det ikke nok at have én medarbejder, som er talentfuld – succes hos os kræver, at alle udvikler sig og bidrager med det, de er bedst til​​​​​​​."​​​​​​​

Thomas Sejr Jensen, Software Architect hos Hesehus

"Med en baggrund som datalog er det dét komplekse og nogle gange hjernevridende arbejde, jeg brænder for, og det får jeg lov til her. Hesehus har mange kunder med store krav til performance og skalering, og det – kombineret med kundernes avancerede og komplekse forretningslogik – gør, at jeg hele tiden bliver udfordret. Det er også tiltalende, at der er stor fokus på at holde en struktureret arkitektur i projekterne, så der opnås større genbrugelighed og overskuelig kode. Det store antal udviklere med højt fagligt niveau gør også, at der altid er en, der kan komme med gode råd og vejledning, når jeg støder ind i uforudsete problemer."

Thomas Sejr Jensen
Software Architect

Frederik Ploug-Johansen, Developer hos Hesehus

"Noget af det, som jeg virkelig sætter pris på, er muligheden for at arbejde med lige det, jeg finder interessant, og at der bliver lyttet til og handlet på mine forslag og ideer. Hos Hesehus arbejder vi med helt nye teknologier, udforsker nye områder, som vi ikke nødvendigvis har tidligere erfaring med, og så arbejder vi konstant på at være up to date med de nyeste trends inden for branchen. Jeg bliver udfordret med spændende problemstillinger, hvor der skal tænkes ud af boksen, og jeg er omringet af professionelle kollegaer, der hver dag hjælper mig med at vokse som udvikler. Og så er der bare en gennemgribende forfriskende og afslappet stemning på kontoret, som i høj grad bidrager til, at jeg er glad for at komme på arbejde."

Frederik Ploug-Johansen
Developer

Hesehus som arbejdsplads

Der er mange grunde til, at Hesehus er the place to be

Oplev vores Hesehus-vibe

Få et internationalt point of view

Vil du med på holdet?

Se hvilke profiler, vi er på udkig efter lige nu