Where local meets global

Forskellighed, faglig udvikling og hygge

Vi er en dansk virksomhed med alle de fordele, det indebærer, men vi er i høj grad også en virksomhed med fokus på den innovation og værdifulde nye viden, der opnås i mødet mellem det globale og lokale know-how. Derfor har vi i dag medarbejdere, der kommer fra Spanien, Bosnien, Indonesien, Brasilien, Grækenland, Ungarn, Polen, Bulgarien, Sverige, England og Holland.

Mød det internationale hesehusianere

Meet the internationals

Nogle af vores internationale medarbejdere har valgt at flytte til Danmark for at få en mere rolig tilværelse. Andre blev draget af fortællingen om, at danskerne er blandt de lykkeligste i verden. Men fælles for dem alle er, at de gerne ville finde en IT-virksomhed med stor jobglæde og skandinavisk ledelsesstil, der kan rumme internationale medarbejdere, og som tilbyder et miljø, hvor sproget ikke er en udfordring, og alsidighed ikke er en forhindring men en force.

Let’s meet up and ’hygge’

Vi er en meget social arbejdsplads med utallige sociale arrangementer, og det giver os i den grad mulighed for at byde vores nye medarbejdere velkommen i lidt mere uformelle rammer. Derudover holder vi to gange om året også et event særligt for vores internationale medarbejdere, hvor de mødes til en hyggelig eftermiddag i hinandens selskab. Gennem tiden har de internationale events budt på alt lige fra brætspilsturneringer til guidede tours rundt i Odense by, men helt sikkert er dog altid, at vi sætter den danske kultur under lup med forskellige humoristiske indslag og sjove fortællinger.

Hesehus fra et internationalt point of view

Spørger vi vores nye internationale medarbejdere, hvad de især bemærker ved Hesehus, fremhæver de ofte den uformelle ledelsesstil og den tætte relation til lederen. De peger i høj grad også på den team-orienterede kultur, hvor vi løser opgaverne i fællesskab, og at der er rum til faglig udvikling og dialog.

Det, de internationale hesehusianere også ofte nævner og værdsætter i mødet med Hesehus’ arbejdskultur, er anerkendelsen af familie og fritid. De fortæller, at det er rart at være et sted, hvor der insisteres på at skabe en god balance mellem karriere og privatliv, og hvor man holder fri, når man har fri.

Få nye skills med vores in-house danskunderviser

Hos Hesehus ser vi ikke sproget som en barriere, og vi skifter naturligt fra dansk til engelsk både i faglige og sociale sammenhænge. For at sikre at vores internationale medarbejdere også trives i hverdagen uden for arbejdet, tilbyder vi danskundervisning med vores dygtige og kreative sprogmentor, som hver uge kommer og underviser i huset. Responsen er, at det bogstaveligt talt gør det til en leg at lære dansk.

Internationale hesehusianere får in-house danskundervisning

The big move

Vi gør alt, hvad vi kan, for at vores nye internationale medarbejdere føler sig trygge i beslutningen om at flytte til Danmark og Odense. Er du vores næste hesehusianer-to-be, følger vi dig derfor gerne tæt i rekrutterings- og flytteprocessen og står klar med en hjælpende hånd, hvis der opstår spørgsmål omkring det praktiske. Vi ser det nemlig som en af vores fornemmeste opgaver at bane vejen for, at vores nye medarbejdere bliver godt integreret og falder hurtigt til både som hesehusianere og odenseanere.

Next step: på eventyr i Odense

Vi samarbejder med flere forskellige netværk, som på hver deres måde hjælper os med at integrere vores internationale medarbejdere og deres familier i Danmark og Odense. Vi arbejder fx tæt sammen med International Community (Odense Kommune), som bl.a. tilbyder step-by-step rådgivning i forbindelse med flytteprocessen og arrangerer mange internationale meet-ups og kulturelle events.

Tjek vores forskellige samarbejdspartnere ud her og få et indblik i de forskellige tilbud, der er i vores område

Ulisses Bini de Paiva Alves, Senior Lead Developer hos Hesehus

"When my wife and I chose Denmark, we wanted to write ourselves a new story together in a calm and safe place. Odense offers everything we searched for and I love the fact that the whole city is easily reached on a bike. And Hesehus offers everything I was looking for in a workplace. There is a great informal atmosphere, my managers and colleagues are always available and are open for new ideas. I have a great balance between my career and my personal life, and I also really enjoy all the social gatherings with my colleagues. Hesehus also made my recruitment and relocation process run as smoothly as possible and I felt in safe hands all the way. The commitment and honesty I experienced was amazing, and it was reassuring to have someone local guiding me in my settlement to another continent."

Ulisses Bini de Paiva Alves
Senior Lead Developer

Carina Vigsø Nielsen, Project Manager hos Hesehus

"Selvom vi er en dansk virksomhed, bruger vi det engelske sprog rigtig meget i vores hverdag. Vi har kollegaer fra mange forskellige lande, og det er med til at øge mangfoldigheden, som allerede er en stor del af Hesehus´ kultur. I mit team giver det anledning til refleksion, både over sproget, de kulturelle forskelle og i høj grad også den måde, vi går til tingene på. Vores internationale kollegaer kommer med en anden viden og ser andre muligheder, end vi gør, og det gør os bare endnu stærkere fagligt og som team. Jeg er glad for, at mine udenlandske kollegaer har valgt Danmark og Hesehus som karrieredestination."

Carina Vigsø Nielsen
Project Manager

Hesehus som arbejdsplads

Der er mange grunde til, at Hesehus er the place to be

Udfordr din faglighed

Oplev vores Hesehus-vibe

Vil du med på holdet?

Se hvilke profiler, vi er på udkig efter lige nu