The Hesehus vibe

Innovation, teamwork og socialt sammenhold

”Professionelle, men hyggelige”. Sådan er vi igennem årene ofte blevet beskrevet af både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Årsagen skal findes i den helt særlige Hesehus-kultur, som vi på vækstrejsen fra 7 til +140 medarbejdere kontinuerligt arbejder for at bevare, og som blandt meget andet har teamwork, fællesskab og et positivt mindset som keywords.

Sammen er vi bedre

Vores kultur er gennemsyret af et socialt og fagligt sammenhold. Vi går op i at løfte i flok og ved, at de bedste resultater opnås gennem teamwork. Vi sætter en ære i at være ambitiøse, også når det kommer til at lære nyt og holde os up-to-date på de nyeste teknologier og trends. Som en del af teamet bliver du med andre ord en del af den unikke Hesehus-atmosfære, som altid er åben for innovative tiltag og gode ideer fra hele huset.

Den rette balance

Vi har stor fokus på at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere, så de trives og har overskud i hverdagen. Derfor prioriterer vi i høj grad den rette balance mellem arbejde og fritid. Vi tilbyder flekstid, så familielivet og fritidsaktiviteterne kan gå op i en højere enhed – og vi mener det, når vi siger, at en arbejdsuge skal være på 37 timer, og at du har fri, når du har fri.

Sund på den sjove måde

Vi tror på, at motion og et godt helbred giver mere energi, gladere medarbejdere og færre sygedage. Derfor kan du som hesehusianer nyde en varieret morgenmad, frokost og mellemmåltider, og vi sørger for, at du kan stille den lille sult med nødder og frugt hele dagen.

Selvom vi nyder de sunde tiltag, er vi på ingen måde fanatiske med kosten, og vi har fx en helt fast tradition for at fejre nye kunder og lancering af nye løsninger med hhv. ordre-slik og go-live-slik.

I løbet af året deltager vi i forskellige løb, motionsdage og tæl-skridt-kampagner, ligesom vi har vores egen løbeklub, som trofast samles et par gange om ugen efter arbejde. Løbeklubben er blot én ud af mange aktiviteter, som medarbejderne igennem tiden selv har stablet på benene, og som den dag i dag stadig lever i bedste velgående. Vi kan fx også nævne golfklubben, fodboldklubben og brætspilsklubben – kort sagt; hos os finder du en sund arbejdsplads på den sjove måde.

Vi har det sjovt sammen – også efter job

Vores kultur bærer præg af et stærkt sammenhold, hvor der er mange fejringer og sociale events. Arrangementsudvalget går i front og sørger for, at rammerne er på plads, når vi inviterer til sommerfest, tour de chambre eller venskabelig dyst under Hesehus Cup, hvor gokart-race, fodboldduel og paintball-battle blot er nogle af indslagene.

Ønsket om at være sammen er stort, og vi sørger altid for, at der er noget for enhver smag, og at man selvfølgelig kan deltage i lige præcis det omfang, man har tid og lyst til.

Hesehusianerne har det sjovt sammen til sommerfest

En af Danmarks bedste arbejdspladser

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores virksomhedskultur og det sociale miljø. Gennem tiden har det resulteret i flere udmærkelser i forskellige eksterne målinger, hvilket vi naturligvis er meget stolte af og værner om.

Senest har vi opnået en placering som nr. 1 i ’Ledelse og arbejdskultur’ blandt 60 udvalgte IT-virksomheder i Ingeniørens store IT Company Rank-analyse 2019, ligesom vi af flere omgange også er blevet kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser® af konsulent- og rådgivningsvirksomheden Great Place to Work®. Noget af det, vi bliver målt og analyseret på, er medarbejdernes tillid til ledelsen, stoltheden over deres job og ikke mindst fællesskabet og atmosfæren på arbejdspladsen. Parametre, der netop er helt essentielle for os og den særlige Hesehus-kultur, og som derfor også gør udnævnelserne endnu mere betydningsfulde.

Kultur & atmosfære

Hesehus er gennemsyret af innovation, teamwork og socialt sammenhold. Oplev den helt særlige Hesehus-vibe.

Mette Skovvang Luno, Senior Project Manager hos Hesehus

"Jeg glæder mig oprigtigt til at se mine kollegaer hver dag! Teamfølelsen hos Hesehus er noget helt særligt. I mit eget team VED jeg, at alle ville træde til, hvis det brændte på. Vi går virkelig op i, at folk trives og er motiverede. Jeg elsker den kæmpestore positive problemknuserhat, som alle tager på hver dag. Det, der også kendetegner Hesehus, er den store forskel i personligheder og respekten for, at man kan være den, man er. Det gør mig stolt at være hesehusianer.

Gang på gang bliver jeg imponeret over, hvor hurtigt mine nye kollegaer fanger vores ”vibe” og føler sig hjemme. Det må da være det ultimative, at man som ny mærker energien og har lyst til at være en del af det."

Mette Skovvang Luno
Senior Project Manager

Anders Fjeldsø Lindebjerg, Senior Frontend Developer hos Hesehus

"Hos Hesehus har jeg fået mulighed for at gå ned i tid, så jeg kan få mere tid til familien, hvilket især er rart med små børn. Ledelsen i Hesehus har stor forståelse for, at man har et liv ved siden af sit arbejde og går højt op i at skabe en god work-life-balance. Derudover har vi et fantastisk festudvalg, som får stablet nogle super gode arrangementer på benene, hvor man kan hygge med sine kollegaer i mere uformelle rammer. Der er både in-house fredagsbarer og bingo-aftener, deltagelse i Eventyrløbet og DHL stafetten og selvfølgelig den årlige sommerfest og julefrokost, som man ikke bør gå glip af."

Anders Fjeldsø Lindebjerg
Senior Frontend Developer

Hesehus som arbejdsplads

Der er mange grunde til, at Hesehus er the place to be

Udfordr din faglighed

Få et internationalt point of view

Vil du med på holdet?

Se hvilke profiler, vi er på udkig efter lige nu