Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

16. november 2018
Har du lyst til at drive kundeprojekter og strategiske e-handelsløsninger for nogle af landets mest ambitiøse kunder og sikre, at projekterne lever op til aftalt kvalitet, tid og økonomi?
6. november 2018
Kan du skabe sammenhæng mellem forretningskrav og systemarkitektur, og vil du spille en nøglerolle, når det kommer til at løfte Matas' digitale løsning til nye højder?
28. oktober 2018
Brænder du lige så meget for frontendudvikling som vi gør? Så har vi lige nu en stilling ledig som frontendudvikler i Danmarks førende e-handelshus.
28. oktober 2018
Er du fyldt med gode ideer og positiv energi? Kan du omsætte kundeindsigter til konverterende webshop løsninger? Hvis du også motiveres af at skabe den ultimative brugeroplevelse i et team af meget engageret kollegaer, så skynd dig at søge jobbet.
1. oktober 2018
Har du lyst til at blive en del af Danmark's førende e-handelshus bestående af fagligt højt kvalificerede udviklere og arkitekter og udvikle forretningskritiske løsninger til nogle af landets mest ambitiøse kunder?
1. august 2018
Har du erfaring med softwareudvikling på arkitektniveau, og har du lyst til at få ansvaret for at Hesehus' overordnede arkitekturmæssige krav overholdes?
13. februar 2018
Brænder du for frontendkode og vil du være med til at sætte retningen for frontendudviklingen og tegne arkitekturen på Danmarks største e-handelsløsninger?

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Lise Randeris
Search- og rekrutteringskonsulent

lira@hesehus.dk       21 49 25 28

Lise Randeris, search- og rekrutteringskonsulent hos Hesehus

Tilmelding til jobagent

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil?
Så opret dig i vores jobagent, og du vil modtage en mail, når vi har en ledig stilling inden for dit fagområde.