Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

7. maj 2019
Vil du stå i spidsen for en af Danmarks bedste e-commerce platforme og er du klar til at skabe international succes? Så skynd dig at læs videre og søg stillingen som Business Unit Director.
2. april 2019
Er du en passioneret full stack udvikler og interesseret i e-handel og alt dens kompleksitet? Så se her – vi udvider vores internationale platformsteam og du er måske den person, vi leder efter.
22. februar 2019
Er du nyuddannet inden for IT og har du lyst til at blive en del af et højt fagligt fællesskab og udvikle ambitiøse e-handelsløsninger på .NET platformen?
19. februar 2019
Er du teknisk, men brænder stadig mere for projektledelse end kodning? Så kan det meget vel være, at det er dig vi leder efter som vores nye Technical Project Manager.
6. februar 2019
Er du en passioneret DevOps og kan du sætte retningen for automatisering af build, test, deploy og overvågning i et agilt udviklingsmiljø?
4. februar 2019
Brænder du for frontendkode og vil du være med til at sætte retningen for frontendudviklingen og tegne arkitekturen på Danmarks største e-handelsløsninger?
24. januar 2019
Brænder du lige så meget for frontendudvikling som vi gør? Så har vi lige nu en stilling ledig som frontendudvikler i Danmarks førende e-handelshus.
21. januar 2019
Har du lyst til at blive en del af Danmark's førende e-handelshus bestående af fagligt højt kvalificerede udviklere og arkitekter og udvikle forretningskritiske løsninger til nogle af landets mest ambitiøse kunder?
5. december 2018
Har du erfaring med softwareudvikling på arkitektniveau, og har du lyst til at få ansvaret for at Hesehus' overordnede arkitekturmæssige krav overholdes?

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Lise Randeris
Search- og rekrutteringskonsulent

21 49 25 28

Contact Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant at Hesehus to hear about vacancies

Christina Hupfeldt
Search- og rekrutteringskonsulent

24 65 06 46

Contact Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant at Hesehus to hear about vacancies

Tilmelding til jobagent

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil?
Så opret dig i vores jobagent, og du vil modtage en mail, når vi har en ledig stilling inden for dit fagområde.