Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

10. april 2018
Er du serviceminded, selvstændig og teknisk stærk, og har du lyst til at blive ansvarlig for at sikre den interne IT-drift hos Hesehus A/S?
5. april 2018
Er du en skarp formidler med solid digital forståelse og brænder du for marketing og kommunikation? Hesehus udvider sin forretning til det svenske marked og søger i den forbindelse en erfaren marketing- & kommunikationskonsulent.
5. april 2018
Har du lyst til at blive en del af et af Danmarks bedste e-handelsteams bestående af fagligt højt kvalificerede og engagerede kollegaer og udvikle forretningskritiske løsninger til nogle af landets mest ambitiøse kunder?
13. februar 2018
Har du en god forståelse for samspillet mellem programmering og design, og kan du gå forrest om at levere de frontendløsninger, som andre ser op til?
13. februar 2018
Brænder du for frontendkode og vil du være med til at sætte retningen for frontendudviklingen og tegne arkitekturen på Danmarks største e-handelsløsninger?
16. januar 2018
Har du erfaring med softwareudvikling på arkitektniveau, og har du lyst til at få ansvaret for at Hesehus' overordnede arkitekturmæssige krav overholdes?

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Lise Randeris
Search- og rekrutteringskonsulent

lira@hesehus.dk       21 49 25 28

Lise Randeris, search- og rekrutteringskonsulent hos Hesehus

Tilmelding til jobagent

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil?
Så opret dig i vores jobagent, og du vil modtage en mail, når vi har en ledig stilling inden for dit fagområde.