Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

27. januar 2021
Har du god forståelse for samspillet mellem programmering og design, og har du lyst til at arbejde med brugeroplevelsen på Danmarks største webshops?
14. januar 2021
Vil du arbejde med unikke softwareløsninger, nye trends og features inden for e-handel? Til vores udviklingsteam, der står bag Matas' e-commerceløsning, søger vi en faglig stærk udvikler.
1. september 2020
Er du passioneret omkring cloudundvikling, og vil du stå i spidsen for at bygge og angive retningen for fremtidens cloudbaserede e-handelsløsninger for nogle af Danmarks største og mest ambitiøse kunder ?
15. juni 2020
Brænder du for frontendkode og vil du være med til at angive retningen for frontendudviklingen og tegne arkitekturen på Danmarks største e-handelsløsninger?

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Kontakt Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus for at høre om ledige stillinger

Lise Randeris
Search & Recruitment Consultant

21 49 25 28

Kontakt Christina Hupfeldt, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus for at høre om ledige stillinger

Christina Hupfeldt
Search & Recruitment Consultant

24 65 06 46

Kontakt Magdalena Andersen, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus for at høre om ledige stillinger

Magdalena Zaremba Andersen
Search & Recruitment Consultant

91 17 82 94

Tilmelding til jobagent

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil? Så opret dig i vores jobagent, og du vil modtage en mail, når vi har en ledig stilling inden for dit fagområde.