Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

3. september 2018
Er du fyldt med gode ideer og positiv energi? Og kan du omsætte disse til konverterende webshop løsninger? Hvis du også motiveres af at skabe den ultimative brugeroplevelse, så skynd dig at søge jobbet.
28. august 2018
Er du vant til at arbejde med store digitale projekter og er du leder, eller har du en leder i maven? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så skynd dig at læs videre.
1. august 2018
Har du erfaring med softwareudvikling på arkitektniveau, og har du lyst til at få ansvaret for at Hesehus' overordnede arkitekturmæssige krav overholdes?
5. april 2018
Har du lyst til at blive en del af Danmark's førende e-handelshus bestående af fagligt højt kvalificerede udviklere og arkitekter og udvikle forretningskritiske løsninger til nogle af landets mest ambitiøse kunder?
13. februar 2018
Har du en god forståelse for samspillet mellem programmering og design, og kan du gå forrest om at levere de frontendløsninger, som andre ser op til?
13. februar 2018
Brænder du for frontendkode og vil du være med til at sætte retningen for frontendudviklingen og tegne arkitekturen på Danmarks største e-handelsløsninger?

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Lise Randeris
Search- og rekrutteringskonsulent

lira@hesehus.dk       21 49 25 28

Lise Randeris, search- og rekrutteringskonsulent hos Hesehus

Tilmelding til jobagent

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil?
Så opret dig i vores jobagent, og du vil modtage en mail, når vi har en ledig stilling inden for dit fagområde.