Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

18. juli 2019
Er du lige så vild med CRO og AB tests som vi er? Så er denne stilling nok lige noget for dig. Vi udvider vores analyseafdeling og søger en e-handelsanalytiker som bl.a. vil få ansvaret for CRO og AB tests. Lyder det spændende? Så skynd dig at læse videre...
18. juni 2019
Er du en dygtig softwarearkitekt, der motiveres af at løse komplekse problemstillinger, og vil du spille en afgørende rolle i internationaliseringen af vores platform Bizzkit? Så kan det være dig, vi leder efter som vores nye teknisk e-commerce arkitekt.
12. juni 2019
Nu har du muligheden for at være med til at opbygge Bizzkit's certificeringsprogram. Som vores nye Technical Partner Trainer er dette en af de mange spændende opgaver, som venter forude. Skynd dig at søge stillingen og kom med på rejsen.
6. maj 2019
Er du en passioneret DevOps og kan du sætte retningen for automatisering af build, test, deploy og overvågning i et agilt udviklingsmiljø?
4. februar 2019
Brænder du for frontendkode og vil du være med til at sætte retningen for frontendudviklingen og tegne arkitekturen på Danmarks største e-handelsløsninger?
24. januar 2019
Brænder du lige så meget for frontendudvikling som vi gør? Så har vi lige nu en stilling ledig som frontendudvikler i Danmarks førende e-handelshus.
21. januar 2019
Har du lyst til at blive en del af Danmark's førende e-handelshus bestående af fagligt højt kvalificerede udviklere og arkitekter og udvikle forretningskritiske løsninger til nogle af landets mest ambitiøse kunder?
5. december 2018
Har du erfaring med softwareudvikling på arkitektniveau, og har du lyst til at få ansvaret for at Hesehus' overordnede arkitekturmæssige krav overholdes?

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Lise Randeris
Search- og rekrutteringskonsulent

21 49 25 28

Contact Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant at Hesehus to hear about vacancies

Christina Hupfeldt
Search- og rekrutteringskonsulent

24 65 06 46

Contact Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant at Hesehus to hear about vacancies

Tilmelding til jobagent

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil?
Så opret dig i vores jobagent, og du vil modtage en mail, når vi har en ledig stilling inden for dit fagområde.