Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

30. juni 2022
Er du serviceminded, en sand problemknuser og vil du spille en vigtig rolle på vores frontline track? Så er du måske vores nye Product Support Software Developer.
15. juni 2022
Har du erfaring med softwareudvikling på arkitektniveau, og vil du sikre arkitekturen på Danmarks største webshops?
3. juni 2022
Er du datadrevet og vild med tal? Er du vant til at drive kunderelationer med fokus på performance optimering og social? Så skynd dig at trykke videre og søg stillingen.
24. maj 2022
Brænder du for at formidle tung og kompleks teknisk viden og vil du stå i spidsen for arkitekturen på et team, som skaber softwareprodukter af højeste kvalitet? Så er du måske vores nye Software Architect på team Bizzkit....
12. maj 2022
Er du skarp på UI og tør du tænke ud af boksen når du laver design? Vil du være en del af et super dygtigt team, hvor sparring er i højsædet? Så skynd dig at trykke videre.
15. marts 2022
Er du studerende indenfor software eller web? Er du klar til at kickstarte din karriere hos en af Danmarks førende virksomheder indenfor ecommerce? Så skynd dig at læse videre.
8. marts 2022
Er du studerende på kandidat eller bachelor inden for softwareudvikling, og vil du kickstarte din karriere hos Danmarks førende e-handelshus?
1. marts 2022
Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med Cloud Azure? Så er du måske den nye Cloud Software Developer på markedets mest komplette e-handelsplatform, Bizzkit
22. februar 2022
Vil du arbejde med store, komplekse softwareløsninger og blive en del af Danmark's førende e-handelshus? Hesehus søger flere dygtige softwareudviklere til nogle af landets mest ambitiøse kunder.
22. februar 2022
Har du god forståelse for samspillet mellem programmering og design, og har du lyst til at arbejde med brugeroplevelsen på Danmarks største webshops?
15. februar 2022
Are you enthusiastic about frontend code and bringing design and programming together? Our successful e-commerce platform team, Bizzkit, is looking for a Frontend Developer with strong web development skills.

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Vil du vide mere?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål

Kontakt Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Lise Randeris
HR Partner

21 49 25 28

Kontakt Christina Hupfeldt, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Christina Hupfeldt
HR Partner

24 65 06 46

Kontakt Magdalena Andersen, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Magdalena Zaremba Andersen
HR Partner

91 17 82 94

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil?

Vi er altid glade for at modtage uopfordrede ansøgninger, så tøv ikke med at sende din afsted via siden her

Vil du være den første til at høre om ledige stillinger i Hesehus?

Så opret dig i vores jobagent og få en mail, så snart vi har en ledig stilling inden for dit fagområde