Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

7. oktober 2022
Er du struktureret, skarp på detaljer og samtidig kommerciel? Så er du måske en af vores næste Project Managers, der bliver bindeled mellem forretning og udvikling.
3. oktober 2022
Er du serviceminded og udadvendt, og har du lyst til at supportere vores kunder og sikre en god og stabil drift på deres unikke e-commerceløsninger?
16. september 2022
Er du den cloud entusiast at vi leder efter? Vores produktudviklingsteam, Bizzkit, søger lige nu en dygtig Cloud Software Specialist, der brænder for cloud-teknologier og som har lyst til at spille en vigtig rolle i vores cloud transfomationsrejse.
16. september 2022
Er du passioneret for DevOps og vil du være bindeled mellem udvikling og drift - og sammen med resten af vores dedikerede Cloud team tage DevOps til næste niveau?...
1. september 2022
Har du stærke tekniske kompetencer inden for IT og har du et godt øje for kvalitet? Hesehus og vores platform udviklingsteam, Bizzkit, leder efter en talentfuld Software Tester til markedets mest komplette e-handelsplatform?
24. maj 2022
Brænder du for at formidle tung og kompleks teknisk viden og vil du stå i spidsen for arkitekturen på et team, som skaber softwareprodukter af højeste kvalitet? Så er du måske vores nye Software Architect på team Bizzkit....
22. februar 2022
Vil du arbejde med store, komplekse softwareløsninger og blive en del af Danmark's førende e-handelshus? Hesehus søger flere dygtige softwareudviklere til nogle af landets mest ambitiøse kunder.
22. februar 2022
Har du god forståelse for samspillet mellem programmering og design, og har du lyst til at arbejde med brugeroplevelsen på Danmarks største webshops?

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Vil du vide mere?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål

Kontakt Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Lise Randeris
HR Partner

21 49 25 28

Kontakt Christina Hupfeldt, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Christina Hupfeldt
HR Partner

24 65 06 46

Kontakt Magdalena Andersen, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Magdalena Zaremba Andersen
HR Partner

91 17 82 94

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil?

Vi er altid glade for at modtage uopfordrede ansøgninger, så tøv ikke med at sende din afsted via siden her

Vil du være den første til at høre om ledige stillinger i Hesehus?

Så opret dig i vores jobagent og få en mail, så snart vi har en ledig stilling inden for dit fagområde