Ledige stillinger

Vi er på udkig efter

1. januar 2019
Er du fascineret af den digitale verden og dens muligheder? Trives du i en rolle som leder for engagerede medarbejdere og motiveres du af at drive ambitiøse kunder? Så læs endelig videre og søg stillingen.
6. december 2018
Har du lysten og evnerne til at afprøve nye metoder og designmønstre og dermed være med til at præge produktudviklingen på en af Danmarks største e-handelsplatforme?
26. november 2018
Brænder du for frontendkode og vil du være med til at sætte retningen for frontendudviklingen og tegne arkitekturen på Danmarks største e-handelsløsninger?
19. november 2018
Brænder du lige så meget for frontendudvikling som vi gør? Så har vi lige nu en stilling ledig som frontendudvikler i Danmarks førende e-handelshus.
6. november 2018
Kan du skabe sammenhæng mellem forretningskrav og systemarkitektur, og vil du spille en nøglerolle, når det kommer til at løfte Matas' digitale løsning til nye højder?
28. oktober 2018
Er du fyldt med gode ideer og positiv energi? Kan du omsætte kundeindsigter til konverterende webshop løsninger? Hvis du også motiveres af at skabe den ultimative brugeroplevelse i et team af meget engageret kollegaer, så skynd dig at søge jobbet.
1. oktober 2018
Har du lyst til at blive en del af Danmark's førende e-handelshus bestående af fagligt højt kvalificerede udviklere og arkitekter og udvikle forretningskritiske løsninger til nogle af landets mest ambitiøse kunder?
1. august 2018
Har du erfaring med softwareudvikling på arkitektniveau, og har du lyst til at få ansvaret for at Hesehus' overordnede arkitekturmæssige krav overholdes?

Ingen ledige stillinger i øjeblikket

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket, men vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere og nye IT-talenter, så du er meget velkommen til at oprette en jobagent nederst på siden eller sende en uopfordret ansøgning.

Kontakt os

Vil du vide mere?

Lise Randeris
Search- og rekrutteringskonsulent

21 49 25 28

Contact Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant at Hesehus to hear about vacancies

Christina Hupfeldt
Search- og rekrutteringskonsulent

24 65 06 46

Contact Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant at Hesehus to hear about vacancies

Tilmelding til jobagent

Fandt du ikke en stilling, der matcher din profil?
Så opret dig i vores jobagent, og du vil modtage en mail, når vi har en ledig stilling inden for dit fagområde.