Praktik og studieprojekter

Er du vores næste techtalent?

Vi er meget involverede i studiemiljøerne især på Fyn som fx på Syddansk Universitet og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Det er vi, fordi vi er meget bevidste om den viden og det potentiale, der ligger hos de spirende techtalenter.

En del af Virksomhedspagten

Hesehus er også en aktiv del af interesseorganisationen Technology Denmark og deres virksomhedspagt. Virksomhedspagten blev lanceret i november 2018, hvor vi sammen med 30 andre IT- og techvirksomheder gik sammen om at styrke udviklingen af Danmarks techtalenter.

Helt konkret betyder det, at vi bl.a. har forpligtet os til at skabe 25% flere praktikpladser, studiejobs og projektsamarbejder, 10% flere (studie)jobs til internationale og sidst, men ikke mindst, +15 timer til virksomhedsbesøg og gæsteforelæsninger på bl.a. Syddansk Universitet.

Vi er utroligt glade for at kunne bidrage til pagten og derigennem være med til at skabe et endnu tættere samarbejde med de studerende og uddannelsesinstitutionerne.
​​​​​​​

Skal vi samarbejde?

Indgår vi et projektsamarbejde, eller kommer du i praktik hos os, finder vi sammen med dig en konkret opgave, der udvikler dine faglige kompetencer og samtidig giver os ny indsigt på et givent område. Nøgleordet for os er involvering, og vi indgår derfor kun et praktikforløb eller et samarbejde om et studieprojekt, hvis vi kan stille de nødvendige ressourcer til rådighed og give dig den rigtige vejledning.

Lad os tage en snak

Er du interesseret i at indgå i et samarbejde omkring et studieprojekt eller praktik, vil vi meget gerne høre fra dig. Send os en uopfordret ansøgning via formularen her på sitet, hvor du beskriver dine ideer og forventninger til et studieprojekt eller praktik hos os, og vedhæft dit CV og eksamensbevis med karakterudskrift.

Søg uopfordret om praktik eller studieprojekt

Steffen Hansen, Developer hos Hesehus

"I forbindelse med min kandidat i Software Engineering på Syddansk Universitet fik jeg mulighed for at skrive et virksomhedsprojekt sammen med Hesehus. Her arbejdede jeg på et proof-of-concept til en Google Assistant-integration for Matas, som efterfølgende blev til et specialeprojekt med en studiekammerat om digitale e-commerce assistenter. Det var en superfed oplevelse at sætte min teoretiske viden i spil "i den virkelige verden" og blive udfordret med de problemstillinger, der er ved at udvikle til store softwaresystemer. Derudover mærkede jeg også hurtigt en stor grad af tillid og et kæmpe engagement fra Hesehus, som jeg virkelig satte stor pris på."

Steffen Hansen
4 mdr. i praktik i 2018, civilingeniør i Software Engineering, Syddansk Universitet. Fastansat som Developer fra november 2018.

Christian Bech Agger, Developer hos Hesehus

"Jeg var i forbindelse med min uddannelse som diplomingeniør i softwareteknologi i 5 måneders praktik hos Hesehus, hvor jeg udviklede på deres platformsprodukter. Fra dag et fik jeg sat mine kompetencer fra studiet i spil, og med god faglig sparring fra resten af teamet udviklede jeg mig hurtigt og fik løbende mere og mere ansvar. Ud over de faglige udfordringer betyder det meget for mig at være en del af en uformel og social arbejdsplads, hvor der er plads til alle, og hvor man hver dag bliver mødt af smil fra sine kollegaer. Derfor er jeg også glad for, at jeg efter praktikperioden fik muligheden for at fortsætte hos Hesehus i en stilling som fuldtidsudvikler. "

Christian Bech Agger
5 mdr. i praktik i 2019, diplomingeniør i Softwareteknologi, Syddansk Universitet. Fastansat som Developer fra februar 2020.

Christian Schou, tidl. IT Sopport hos Hesehus

"Jeg startede hos Hesehus som studentermedhjælper i intern IT ved siden af mit studie som datamatiker. Alle var fra starten super imødekommende, og jeg blev hurtigt en del af hverdagen i Hesehus. Da jeg skulle i praktik, var det derfor også naturligt at fortsætte samarbejdet, hvor vi sammen fandt frem til et spændende projekt om visualisering af data fra kundeløsninger. Både som studentermedhjælper og praktikant har det været fedt at indgå i et stort softwarehus som Hesehus, hvor jeg fra dag ét er blevet taget seriøst og har kunne bidrage på lige fod med alle andre. Opgaverne, atmosfæren, kulturen og de fagligt højt kvalificerede kollegaer gør, at jeg har været virkelig glad for at være en del af Hesehus."

Christian Schou
4 mdr. i praktik i 2019, datamatiker, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Tidl. studentermedhjælp som IT supporter fra december 2016 til juli 2020.

Martin Rud Ehmsen, CTO hos Hesehus

"Vi ser et stort potentiale i at samarbejde med uddannelsesinstitutioner og lave projekter med studerende, da de kommer med ny indsigt og viden, der udfordrer vanetænkning og giver os nye ideer, så vi sammen kan lave anderledes og innovative projekter. Vi har stor fokus på at skabe nogle rammer, der sikrer, at de studerende bliver udfordret og kan udvikle sig. Til gengæld forventer vi også, at de studerende tager ansvar og sætter sig selv i spil."

Vil du vide mere?

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål

Kontakt Lise Randeris, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Lise Randeris
HR Partner

21 49 25 28

Kontakt Christina Hupfeldt, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Christina Hupfeldt
HR Partner

24 65 06 46

Kontakt Magdalena Andersen, Search and Recruitment Consultant hos Hesehus

Magdalena Zaremba Andersen
HR Partner

91 17 82 94

Kontakt Michelle Andreassen, IT Recruiter hos Hesehus

Michelle Winther Andreassen
HR Office Manager

40 97 42 32

Kontakt Jasper Nielsen, IT Recruiter hos Hesehus

Jasper Lylloff Nielsen
IT Recruiter

63 11 31 86