Rekrutteringsforløb

Sådan rekrutterer vi

Når vi modtager din ansøgning, bliver den læst af en af vores search- og rekrutteringskonsulenter, der vurderer, om dine kompetencer og erfaringer matcher den stilling, du har søgt. Gør de det, bliver du kontaktet, og er det en stilling som udvikler eller softwarearkitekt, kommer du igennem vores testprogram, der indebærer en onlinetest og en programmeringstest samt et interview.

Efter vores testprogram er vi klar med en vurdering, og du har haft mulighed for at arbejde i det programmeringssprog og på nogle af de opgaver, som vores udviklere primært arbejder med og har dermed en bedre forudsætning for at vurdere, om arbejdet er noget for dig.

Har du søgt en anden type stilling, bliver du kaldt ind til en samtale, der - hvis stillingen omfatter ledelse eller er af højere position - også indebærer et testforløb.

Vi behandler alle ansøgere diskret og professionelt og er meget bevidste om at gøre vores rekrutteringsforløb så nærværende, behageligt og professionelt som muligt.

Vi er altid meget glade for at modtage ansøgninger, uanset om de er opfordrede eller uopfordrede, og vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Lise Randeris, Search & Recruitment Consultant hos Hesehus

" For mig handler det om at finde det helt rigtige match, både for kandidaten og for os som virksomhed. Når jeg rekrutterer, kigger jeg på den enkelte kandidat og vedkommendes faglige såvel som personlige kompetencer. Jeg vægter altid fortrolighed og professionalisme højt og har fokus på, at rekrutteringsforløbet hos os skal være en tryg og behagelig oplevelse for alle"

Morten Olsen, Senior Developer hos Hesehus

Morten Olsen
Senior Developer

"Da jeg stod overfor at skulle gennemføre onlinetesten og den efterfølgende programmeringstest, var det med en del sommerfugle i maven. Det viste sig dog at være en god oplevelse, hvor jeg hurtigt følte mig tryg og tilpas i situationen. Efterfølgende var det fedt at få lov til at gennemgå testen med en arkitekt fra Hesehus, da det gav mig mulighed for fagligt at uddybe, hvorfor jeg løste de forskellige kodeopgaver, som jeg gjorde. Det gav mig samtidig også en forståelse for, hvad der forventes af mig som udvikler, og hvordan der arbejdes hos Hesehus"  

Sara Fredskov Munch, Project Manager hos Hesehus

Sara Fredskov Munch
Project Manager

”Mit rekrutteringsforløb var en meget positiv oplevelse, hvor der både blev lagt vægt på mine faglige og personlige kvalifikationer samt fremtidige udviklingsmuligheder. Samtalen var præget af en uformel tone, og jeg fornemmede straks den særlige stemning og kultur, som kendetegner Hesehus. Efter samtalen følte jeg mig derfor overbevist om, at jeg ønskede at være en del af holdet og arbejde hos Hesehus”