Header image

Business Consultant

Er du en stærk facilitator med god forretningsforståelse, og kan du omsætte kundeønsker og behov til user stories? Hop ind i Hesehus og oplev ledere, der favner nye ideer og spørger til din holdning. Her bliver du en del af en kultur med fleksibilitet og en anerkendende tilgang til privatliv vs. arbejdsliv. Bliv en del af et team kendetegnet af en høj grad af faglighed, læring og sparring, der sammen med kundeteams har ansvaret for at udvikle nogle af Danmarks største e-commerce løsninger.

Hesehus turen

Vi udvikler avancerede e-handelsløsninger for top-1000 største kunder som Davidsen, BabySam, Matas blandt andre. Løsninger der er udviklet på vores egenudviklede platform, Bizzkit.

Hos Hesehus prioriterer vi sociale arrangementer med vores kollegaer, der rummer +17 nationaliteter på tværs af forskellige afdelinger med alt fra udviklingsteams til UI/UX, Marketing, Finance, Sales, HR mv. 
Vi taler tit om Hesehus-ånden. Den bliver skabt af +190 Hesehusianere, og den opleves netop gennem smilene på gangen, feedbacken på en opgave og en leder, der siger: ”skriv dine ideer ned, for de fortjener at komme ud at leve.” 

Du vil også opleve, at vi som virksomhed som meget op I at skabe nærværende ledelse. man spørger din kommende leder, Kristine Rokkjær, hvad ledelse er for hende, siger hun:

"Når jeg ser mit team spille hinanden gode og vokse af samspillet og udfordringerne i de forskellige opgaver går alt op i en højere enhed. Især når opgaverne varierer i karakter og de forskellige kompetencer bliver bragt i spil, ser jeg vi lykkedes særligt godt. Det vigtigt for mig, at alle på teamet bliver hørt og byder ind – det er min opgave at sikre at uanset hvem du er, så bliver du hørt og set.” 

Din mission

Som Business Consultant, vil du få ansvar for at facilitere foranalyser og workshops for både nye og eksisterende kunder, hvor din fornemmeste opgave er at omsætte kundens ønsker og behov til konkrete user stories og løsningsbeskrivelser. Du bliver brobyggeren mellem kundens forretning og kundeteamet, der har ansvaret for selve løsningen, med support fra vores UX/Design team.

Vi tilbyder en hverdag, hvor din forretningsforståelse og analytiske evner konstant bliver sat i spil for at sikre, at vi leverer de bedste anbefalinger og løsninger til både nye og eksisterende kunder. Desuden vil du deltage i test og kvalitetssikring af kundeløsningerne på baggrund af de udarbejdede løsningsbeskrivelser og user stories.

Insights & Optimization teamet består i øjeblikket af en e-commerce analytiker, en SEO Specialist, en teknisk SEO Specialist samt to andre Business Consultants, en System Architect og Head of Insights & Optimization Kristine Rokkjær. Vi har hovedkontor i Odense, hvor de fleste kollegaer er, men du kan sagtens arbejde fra vores fede kontor i Århus, hvis dette passer dig bedre rent logistisk.  
 

Dine hovedansvarsområder vil være at:

•    Facilitere foranalyser og workshops med nye og eksisterende kunder.
•    Udarbejde analyser af kundens behov og ønsker, og med afsæt i disse afdække anbefalinger til de bedste løsninger for kunden.
•    Udarbejde løsningsbeskrivelser, herunder featurebeskrivelse, user stories og acceptkriterier, der danner baggrund for udvikling, estimering og efterfølgende test.
•    Løbende forbedringer af processer, herunder gennemførsel af foranalyser og workshops, samt udarbejdelse af løsningsbeskrivelser.
•    Gennemføre strukturerede tests.
•    Overlevere feedback til kundeteamet.

Hvem er du?

Vi leder efter en person med erfaring inden for IT-branchen, der har en god forretningsforståelse. Det er vigtigt, at du kan kommunikere godt på både dansk og engelsk og er motiveret til at rådgive og facilitere.

Du skal kunne forstå kundens perspektiv og være skarp til at identificere risici, samt skabe de bedste forudsætninger for efterfølgende udvikling. Hvis du har erfaring med e-commerce-løsninger, er det en ekstra bonus.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du arbejder struktureret og har et godt overblik. Du sætter høje standarder for dit eget arbejde og er både vedholdende og detaljeorienteret. Du arbejder selvstændigt, men trives også i et samarbejdsmiljø, hvor du naturligt søger sparring med specialister.

Din første dag med Hesehus add-ons:

Du hopper ind i bilen og tager afsted, selvom du ved, du ikke når kontoret til tiden.
Men der er ingen grund til bekymring, for du har fleksible mødetider.
Du når frem til Hesehus kontoret placeret tæt på banegården i Odense og har også firmabetalt parkeringsplads til din bil. Du tager morgenmad på kontoret, og der er også andre snacks, nødder, frugt og kaffe
Elektrikeren ringer og siger, han kan komme næste uge, og det passer dig fint, for du har mulighed for at arbejde hjemme to gange om ugen.

Efter dit første 1:1 møde med din leder, som du ser frem til, er det snart tid til frokost. Der er forskellige muligheder at vælge fra, alt efter dine allergener og præferencer. Du har også bestilt ekstra aftensmad til at tage med hjem og måske deltage i eftermiddagens Mario Kart-turnering. Når du kommer hjem, tjekker du Hesehus’ rabatter gennem LogBuy.
 

Søg jobbet

Hos Hesehus tilbyde vi løn efter kvalifikationer samt pensionsordning. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, og indkalder derfor løbende til samtaler; stillingen kan dog senest søges d. 07/06-2023.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT Recruiter, Jasper Lylloff Nielsen jani@hesehus.dk eller
tlf. 20 99 17 21. 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen
 

Hesehus A/S er en softwarevirksomhed i kontinuerlig vækst med +190 medarbejdere placeret centralt på havnen i Odense og tæt på banegården i Aarhus. Vi er Danmarks førende e-handelshus og udvikler ambitiøse e-handelsløsninger til store danske brands som Matas, BabySam og Davidsen. Vi tilbyder markedets mest komplette softwareplatform, Bizzkit, som er målrettet B2C- og B2B-virksomheder, der ønsker at investere strategisk online og gøre e-handel til en af deres primære salgskanaler. Hesehus A/S blev stiftet i 2002, er fire gange kåret til gazellevirksomhed senest i 2019, har opnået 15 topplaceringer ved E-handelsprisen og fik igen i 2016 en placering som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser®.