14. august 2018

Close the Gap

Seneste nyheder

De seneste nyheder, trends og tendenser inden for e-handel

De sidste par måneder er det gået stærkt i vores HR-afdeling. Et øget behov for flere dygtige hænder i huset har resulteret i en håndfuld nyansættelser i juni og juli. Vi kan derfor med stor glæde byde velkommen til fire softwareudviklere, to frontendudviklere og en IT-administrator.
Hesehus e-handelsplatformen har på få år opnået en markedsledende position i Danmark, og nu er ambitionen at udbrede platformen til resten af Europa – i første omgang Sverige. For at det skal lykkes, har vi sat et stærkt hold til at drive vores ambitiøse internationale ekspansion.
Hesehus har i år valgt at støtte Cykelnerven i kampen mod sclerose og sender 76.000 kr. samt fem seje hesehusianere afsted med Cykelnerven til de franske bjerge i dag.
Hesehus’ kunde DLG vandt på imponerende vis sølv til E-handelsprisen 2018 i kategorien ”Bedste B2B-virksomhed”, og Hesehus kan nu bryste sig af at have hjulpet ambitiøse e-handlere til 15 topplaceringer ved det prestigefyldte awardshow -heraf fire af fornemmeste karat.
Hos Hesehus får vi stadig flere spændende projekter ind, og derfor er der brug for flere dygtige hoveder hos Danmarks førende e-handelshus. Det er med stor glæde, at vi bl.a. byder velkommen til en direktionsassistent og en teamleder.
DLG, et af Europas største grovvareselskaber, strøg helt til tops i kategorien ’Mobile’ til årets DDA. Hesehus er et af bureauerne bag deres succesfulde kundeportal.
Vi kan stolt præsentere to nye kunder hos Hesehus; en stor dansk detailkæde og Danmarks førende leverandør af kvalitetsvin. Vi glæder os til et stærkt samarbejde med begge kunder.
Et af Danmarks førende e-handelshuse, Hesehus A/S, er klar med regnskabet for 2017. Omsætningen vokser 25%, og overskuddet før skat stiger kraftigt fra 3,2 mio. i 2016 til 8,6 mio. i 2017. Samtidig nærmer Hesehus sig nu 100 medarbejdere.
For fortsat at kunne tilbyde den bedste service og levere e-handelsløsninger af højeste kvalitet til vores kunder byder vi velkommen til nye ansigter hos Hesehus, heriblandt en CTO og en projektleder.
84 danske apoteker fordelt over hele landet er gået sammen om at sætte en helt ny standard for e-handel med receptpligtige lægemidler og håndkøbsmedicin, hvilket har resulteret i den ambitiøse e-handelsløsning dinApoteker.dk.
Den 25. maj 2018 træder EU’s nye persondataforordning (General Data Protection Regulation) i kraft. Det nye regulativ lægger stor vægt på dokumentation, og konsekvensen ved ikke at have styr på sine data kan være bøder på op til 4% af jeres årlige omsætning. Vi hjælper jer med at blive klar.
Hos Hesehus står 2018 på en masse spændende projekter fra både nye og eksisterende kunder. Derfor starter vi det nye år ud med at hente forstærkning og byder dermed varmt velkommen til tre nye udviklere.

Se nyhedsarkiv

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox