1. oktober 2018

Ét af Danmarks største e-handelshuse runder 100 mand

Seneste nyheder

De seneste nyheder, trends og tendenser inden for e-handel

Data-driven business er hot! Stadig flere retailere bruger i stigende grad data som en vigtig del af deres forretning, og det er til stor glæde for kunderne, der får en bedre brugeroplevelse og for samarbejdspartnerne, der får værdifulde indsigter retur på baggrund af kundedata.
Vi har endnu en gang ansat en håndfuld dygtige og engagerede hesehusianere på havnen i Odense. Det er derfor en fornøjelse at præsentere jer for en løsningsarkitekt, en UX’er, to seniorudviklere og en projektstuderende.
Google lancerer i dag deres stemmestyrede, digitale assistent, Google Assistent, på dansk. Matas er et af de få udvalgte danske brands, som er med fra start. Og Matas’ faste e-handelshus gennem de sidste syv år, Hesehus, står naturligvis bag udviklingen af Matas’ bidrag til Google Assistent.
I over 16 år har Hesehus udviklet på egen e-commerce platform baseret på solid standardteknologi fra Microsoft. Nu er platformen klar til at blive sendt uden for Danmarks grænser under navnet Bizzkit.
Kunderejsen foregår i dag i høj grad på tværs af flere kanaler, og mange forbrugere benytter især nettet til at få mere konkret viden om det produkt, som de er på udkig efter. Så hvordan giver I kunderne en unik oplevelse i butikken, der rækker ud over de almindelige produktinformationer, og som får dem til at komme igen og igen?
Henover sommeren har vi hos Hesehus haft fornøjelsen af at byde velkommen til endnu flere nye ansigter i huset på havnen i Odense, heriblandt en praktisk assistent, en udvikler og en praktikant i UX Design.
Med et buldrende e-handelsmarked går tingene stærkt, og præmisserne ændrer sig hele tiden. Forbrugerne stiller nye krav, konkurrenterne lancerer smarte, innovative features, og de fysiske butikker bliver en større og større del af ligningen, når det kommer til den ultimative commerce succes.
De sidste par måneder er det gået stærkt i vores HR-afdeling. Et øget behov for flere dygtige hænder i huset har resulteret i en håndfuld nyansættelser i juni og juli. Vi kan derfor med stor glæde byde velkommen til fire softwareudviklere, to frontendudviklere og en IT-administrator.
Hesehus e-handelsplatformen har på få år opnået en markedsledende position i Danmark, og nu er ambitionen at udbrede platformen til resten af Europa – i første omgang Sverige. For at det skal lykkes, har vi sat et stærkt hold til at drive vores ambitiøse internationale ekspansion.
Hesehus har i år valgt at støtte Cykelnerven i kampen mod sclerose og sender 76.000 kr. samt fem seje hesehusianere afsted med Cykelnerven til de franske bjerge i dag.
Hesehus’ kunde DLG vandt på imponerende vis sølv til E-handelsprisen 2018 i kategorien ”Bedste B2B-virksomhed”, og Hesehus kan nu bryste sig af at have hjulpet ambitiøse e-handlere til 15 topplaceringer ved det prestigefyldte awardshow -heraf fire af fornemmeste karat.
Hos Hesehus får vi stadig flere spændende projekter ind, og derfor er der brug for flere dygtige hoveder hos Danmarks førende e-handelshus. Det er med stor glæde, at vi bl.a. byder velkommen til en direktionsassistent og en teamleder.

Se nyhedsarkiv

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox