7. februar 2020

Flere ambitiøse hesehusianere på holdet​​​​​​​

Hos Hesehus er hverken vi eller vores kunder gået i vinterhi. Derfor udvider vi nu holdet af kompetente hesehusianere og byder to stærke internationale profiler og en analytisk skarp projektleder velkommen​​​​​​​.

Indira Nurdiani Jabangwe​​​​​​​

Den 6. januar bød vi Indira varmt velkommen, da hun startede som Academy Master hos Hesehus. Indira er 34 år og har en Ph.d. i Software Engineering fra Blekinge Institute of Technology i Sverige fra 2018. Tidligere har Indira arbejdet som adjunkt på Det Tekniske Fakultet på Syddansk Universitet. Som Academy Master hos Hesehus er Indira tilknyttet vores platformsteam, Bizzkit, hvor hun vil spille en central rolle i den tekniske uddannelse af Bizzkits internationale solution partnere.​​​​​​​

Indira Nurdiani Jabangwe, Academy Master hos Hesehus
Daniel De Las Heras González, DevOps hos Hesehus

Daniel De Las Heras González

Den 6. januar var også dagen, hvor vi kunne byde Daniel velkommen på holdet, da han startede som DevOps hos Hesehus. Daniel er 33 år og uddannet cand.scient. i Telecommunications Engineering fra Las Palmas de Gran Canaria University på Gran Canaria i 2013. Tidligere har Daniel arbejdet som Cloud Infrastructure Engineer hos Visma i Letland. Som DevOps hos Hesehus vil Daniel bl.a. bidrage til det fortsatte arbejde med optimering og strømlining af processer i forbindelse med fx setup og opgradering af servere, monitorering m.v. ​​​​​​​

Cathrine Kirsten Jørgensen​​​​​​​

Sidst, men ikke mindst, bød vi den 3. februar Cathrine velkommen, da hun startede som projektleder hos Hesehus. Cathrine er 26 år og uddannet civilingeniør i Operations Management fra Syddansk Universitet i januar 2020. I sin studietid har Cathrine blandt andet arbejdet som studentermedhjælper inden for Supply Chain hos Exhausto A/S. Som projektleder hos Hesehus kommer Cathrine til at arbejde med den fortsatte optimering af vores projektmodel og dataindsigter fra vores forskellige projekter.

Cathrine Kirsten Jørgensen​​​​​​​, projektleder hos Hesehus

Flere nyheder

Få mere nyt fra Hesehus

Google giver nu deres digitale analyseredskaber en større makeover, og bl.a. skal en ny datamodel sikre en bedre indsigt i forbrugernes rejse på tværs af platforme og kanaler. Men hvilke analytiske muligheder og indsigter giver det jer som e-handlere, og hvordan kan I bruge det strategisk i jeres forretningsudvikling?
Årets Black Week med Black Friday i spidsen slog igen alle rekorder, og det gjorde sig i høj grad også gældende for Hesehus’ kunder med en samlet omsætningsvækst på hele 70%. Få her tre key learnings fra årets største handelsdag online.
Dinex, en af verdens førende producenter og leverandører af innovative udstødningsprodukter og emissionssystemer til industrien for tunge køretøjer og dieselmotorer, vælger Hesehus til e-handelspartner.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox