Hesehus 6

Én platform til håndtering af både komplekse produktdata og relationer, rich digital asset management, content management og klassiske e-handelsfunktioner. Det er derfor, vi kalder Hesehus 6 markedets mest komplette, integrerede, standard e-handelsplatform.


Webshop
Mediebank
PIM
CMS

Det foretrukne valg af Top 1000 virksomheder

15 topplaceringer til E-handelsprisen er blot én grund til at vælge​​​​​​​ Hesehus 6 som fundament for jeres e-handelsaktiviteter

Webshop

Vælg en webshop fra Hesehus og få indfriet jeres e-handelsambitioner.

En Hesehus Webshop bygger på et robust og gennemtestet fundament, der ikke kun garanterer høj konvertering, unikke købsoplevelser og hurtig time to market, men som også giver jer fuld designfrihed og de ekstra features, der gør jer til fremtidens e-handelsvindere.

Vælg en Hesehus webshop og bliv en af fremtidens e-handelsvindere
Få samling på alle jeres produktdata med Hesehus PIM

PIM

Med Hesehus PIM får I samling på alle jeres produktdata og kan hurtigt lancere nye produktkategorier, kampagner og sites – selvfølgelig på alle sprog og tilpasset de kanaler og devices, som I er til stede på.

Hesehus PIM sikrer jer fuld fleksibilitet, et komplet overblik over jeres produktsortiment, intelligent nedarving af data og giver jer et konkurrencedygtigt time-to-market.

I liga med de bedste

Blandt Top 3 mest udbredte
​​​​​​​e-handelsplatforme

Omsæt for mere

Håndterer transaktioner for 6 mia. kr. om året

Følg med udviklingen

Mindst 4 store platformsreleases om året

Morten Pihl, E-commerce Manager hos Danoffice IT

"Hos Danoffice IT er vores vision at forbedre verden gennem informationsteknologi. Det påvirker også vores valg af samarbejdspartner til vores onlineplatform. Hesehus har på alle parametre indfriet vores​​​​​​​ forventninger og leverer løsninger, der gør ​​​​os i stand til at gøre en forskel i at opfylde vores vision"

Mediebank

Med Hesehus Mediebank får I samling på alt jeres visuelle materiale, jeres produktbilleder, logoer, kampagnemateriale, datablade m.m., så I kan distribuere det på alle de kanaler, I er til stede på fx i jeres webshop eller på jeres website.

Hesehus Mediebank er det oplagte valg for et sikkert og centralt sted til opbevaring af jeres visuelle materiale og effektiviserer tilmed jeres arbejdsgange med de indbyggede intelligente værktøjer.

Hesehus Mediebank er det oplagte sted til opbevaring af alt jeres visuelle materiale
Med Hesehus CMS kan I skabe state-of-the-art e-handelsoplevelser

CMS

Hesehus CMS giver jer utallige muligheder for at skabe e-handels-oplevelser med det helt rigtige indhold tilpasset til netop jeres behov. Udarbejd lækre inspirationsuniverser og unikke købsoplevelser ved intelligent brug af både tekst, billeder, video og produkter.

Vælg Hesehus CMS og brug rækken af state-of-the-art features til at skabe den helt rigtige e-handelsoplevelse for jeres kunder.   

Alt i én

Håndter produktdata, digital asset og content management i en samlet platform

Solidt fundament

Bygger på Microsofts stærke standardteknologi

Det bedste fra to verdener

Integrerer op mod stærke samarbejdspartnere

Nye features

Vi udbygger hele tiden Hesehus 6 platformen med nye features og forbedringer. Med mindst fire store releases om året sikrer vi, at jeres platform altid er up-to-date og gearet til at følge med det sprintende e-handelsmarked.   

Vores fleksible arkitektur og fulde API’er sikrer desuden, at I nemt kan bygge jeres egne unikke funktioner ovenpå standardfunktionaliteten i platformen og integrere op mod andre, uden at det har betydning for den centrale opgradering af jeres platform.

Minimum fire store releases om året sikrer en altid up-to-date Hesehus 6 platform
Hesehus Katalogproduktion - effektivt, hurtigt og med fuld designfrihed

Katalog

Vælg Hesehus Katalogproduktion og design og producér kataloger, prislister og produktpræsentationer effektivt, hurtigt og med fuld designfrihed.

I kan vælge mellem en fuldautomatisk eller en halvautomatisk katalogproduktion, men fordelene er de samme; effektive arbejdsgange og en besparelse på markedsføringsbudgettet.

Teknologier og samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere tilbyder add-on produkter og features, der integrerer optimalt mod Hesehus 6

AltaPay
Betaling
MailChimp
Nyhedsbrev
Dibs
Betaling
Verifone
Betaling
Raptor Services
Personalisering
RichRelevance
Personalisering
Nets
Betaling
PRTG Network Monitor
Overvågning
Bootstrap
CMS Frameworks
iPaper
E-katalog
Microsoft Gold Certified Partner
Teknologi
Google Analytics
Optimering
Microsoft.NET
Teknologi
TwentyThree Video
Video
Lucene.Net
Søgning

Spørgsmål?

Vi har svarene

Lars Hedal
Adm. di​​​​​​​rektør

hedal@hesehus.dk    40 25 50 83

Lars Hedal, adm. direktør hos Hesehus