Bizzkit Commerce Cloud

Giver jer fuld frihed til at skabe fremtidens e-commerce.

Det foretrukne valg af Top 1000 virksomheder

15 topplaceringer til E-handelsprisen er blot én grund til at vælge​​​​​​​ en Bizzkit e-handelsplatform fra Hesehus som fundament for jeres e-handelsaktiviteter

Dynamiske løsninger​​​​​​​

Bizzkit e-handelsplatformen er udviklet af Hesehus gennem mere end 17 år. Bizzkit håndterer både komplekse produktdata og relationer, rich digital asset management, content management og klassiske e-handelsfunktioner. Det er derfor, vi kalder Bizzkit markedets mest komplette, dynamiske, integrerede, standard e-handelsplatform.

Webshop

Vælg en Bizzkit Webshop og få indfriet jeres e-handelsambitioner.

En Bizzkit Webshop bygger på et robust og gennemtestet fundament, der ikke kun garanterer høj konvertering, unikke købsoplevelser og hurtig time-to-market, men som også giver jer fuld designfrihed og de ekstra features, der gør jer til fremtidens e-handelsvindere.

PIM

Med Bizzkit PIM får I samling på alle jeres produktdata og kan hurtigt lancere nye produktkategorier, kampagner og sites – selvfølgelig på alle sprog og tilpasset de kanaler og devices, som I er til stede på.

Bizzkit PIM sikrer jer fuld fleksibilitet, et komplet overblik over jeres produktsortiment, intelligent nedarving af data og giver jer et konkurrencedygtigt time-to-market.

I liga med de bedste

Blandt Top 3 mest udbredte
​​​​​​​e-handelsplatforme

Omsæt for mere

Håndterer transaktioner for 8 mia. kr. om året

Følg med udviklingen

Mindst 4 store platformsreleases om året

E-handelsplatformen Bizzkit

Morten Pihl, E-commerce Manager hos Danoffice IT

"Hos Danoffice IT er vores vision at forbedre verden gennem informationsteknologi. Det påvirker også vores valg af samarbejdspartner til vores onlineplatform. Hesehus har på alle parametre indfriet vores​​​​​​​ forventninger og leverer løsninger, der gør ​​​​os i stand til at gøre en forskel i at opfylde vores vision"

DAM

Med Bizzkit DAM får I samling på alt jeres visuelle materiale, jeres produktbilleder, logoer, kampagnemateriale, datablade m.m., så I kan distribuere det på alle de kanaler, I er til stede på fx i jeres webshop eller på jeres website.

Bizzkit DAM er det oplagte valg for et sikkert og centralt sted til opbevaring af jeres visuelle materiale og effektiviserer tilmed jeres arbejdsgange med de indbyggede intelligente værktøjer.

CMS

Bizzkit CMS giver jer utallige muligheder for at skabe e-handelsoplevelser med det helt rigtige indhold tilpasset til netop jeres behov. Udarbejd lækre inspirationsuniverser og unikke købsoplevelser ved intelligent brug af både tekst, billeder, video og produkter.

Vælg Bizzkit CMS og brug rækken af state-of-the-art features til at skabe den helt rigtige e-handelsoplevelse for jeres kunder.   

Alt i én

Håndter produktdata, digital asset og content management i én samlet platform

Solidt fundament

Bygger på Microsofts stærke standardteknologi

Det bedste fra to verdener

Integrerer op mod stærke samarbejdspartnere

Nye features

Bizzkit commerce platform udbygges hele tiden med nye features og forbedringer. Mindst fire store releases om året sikrer, at jeres platform altid er up-to-date og gearet til at følge med det sprintende e-handelsmarked.   

Bizzkits fleksible arkitektur og fulde API’er sikrer desuden, at I nemt kan bygge jeres egne unikke funktioner ovenpå standardfunktionaliteten i platformen og integrere op mod andre, uden at det har betydning for den centrale opgradering af jeres platform.

Mindst fire store platformsreleases om året på Bizzkit-platformen

Teknologier og samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere tilbyder add-on produkter og features, der integrerer optimalt mod Bizzkit. Det giver jer mulighed for at vælge den service, der passer bedst til jeres virksomhed, marked og kunder.

Spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe