Cloud Power

Hesehus bygger løsninger baseret på et fleksibelt fundament med e-commerce-platformen Bizzkit. Bizzkit er bygget på et cloud native setup, der lever op til de eftertragtede fordele ved teknologien. Systemet er både data- og drift-sikkert. Det er altid up-to-date, så I ved, at I har den bedst mulige udgave af systemerne, der sikrer at jeres webløsninger kører præcis som de skal.

Komplet driftsikkerhed med Docker & Kubernetes

Vi er gået efter en langtidsholdbar standard , da vi lavede vores cloud-setup. Alle Bizzkit produkter er baseret på Docker container images i Kubernetes-clusters. Det vil sige, at hver installation kører i en pod. Alle installationer kører samtidigt i tre forskellige pods for at sikre failover. Det betyder, at hvis der opstår en kritisk fejl i jeres installation vil en af de andre overtage, uden I opdager det. Der er altså indbygget en redundans, der sørger for, at der altid er to installationer klar til at overtage, hvis der skulle opstå en fejl på den første. Det sikrer jer en meget høj driftsikkerhed. Systemet vil samtidig selv overskrive den fejlramte installation, så den igen kan være back-up for de andre installationer. Der er desuden ingen brugere, der har adgang til systemet, hvilket betyder at det er sikret mod den hyppigste fejlkilde – menneskelige fejl. Det er altså et lukket selvreparerende system, der giver jer en garanti for at Bizzkits produkter altid virker præcis, som de skal.

Cloud_1

Datasikkerhed og høj performance med Azure

Der bliver ikke gemt data direkte i Kubernetes-installationer. Det har derfor ingen indflydelse på datasikkerheden, hvis en container skal genstartes. Alt data udveksles i stedet med Micrsoft Azure SQL-servere, der er adskilte fra Kubenetes’ podsene. Det betyder, at I kan være sikre på, at jeres data er opbevaret på servere, der har de nødvendige back-ups og sikkerhedsforanstaltninger. Vi arbejder ud fra målsætningerne ”100 % oppetid- 0 % kø”. Det løser vores Azure-opkobling. Oppetiden er sikret gennem servere med tilstrækkelig indbygget redundans. Køerne opstår ikke, fordi serverne er i stand til at skalere kapacitet efter jeres behov – uanset om der er 1.000 eller 500.000 brugere på sitet samtidigt. Det vil sige, at I er lige sikre på en grå tirsdag og Black Friday. Serverne holder til trafikken.

Ubegrænsede filer

Serverne skalerer desuden også automatisk til jeres databrug – om I lagrer filer på ti megabyte eller ti petabyte er ligegyldigt for systemets performance. Det er sikret gennem Azure Blob Storage, der sørger for at i altid har den plads I har brug for. Derudover sørger vi for, at I altid har adgang til jeres mediefiler med Azure CDN – uanset om der mod forventning skulle opstå et nedbrud andetsteds

Redis og Elastic Cloud

Det er vigtigt for os at performance er helt i top. Derfor har vi inkorporeret Redis til at prioritere datastrømmene i vores clusters. Det sikrer hurtig caching og hjælper med at processere data så effektivt som muligt

Vi styrker vores clusters i samarbejde med Elastic Cloud. De er med til at sikre, at vi kan optimere oppetiden og datasikkerheden på tværs af vores løsninger.

MACH_2

Altid opdateret

En væsentlig fordel ved cloud-strukturen er også, at der løbende kan udrulles nye versioner af Bizzkit produkterne. Disse opdateres automatisk i slutbrugernes installationer. Det betyder, at I aldrig vil opleve, at I kommer bagud på opdateringer, der kan øge systemets sikkerhed og performance. I vil altid have den nyeste version af produktet, da containerne altid erstattes med det nyeste build. Vi tester altid nye versioner af inden, de overskrives ved jer, så der er en minimal risiko for bugs. Bizzkits cloud-arkitektur sikrer jer tårnhøj drift- og datasikkerhed, der konstant optimeres af vores produktteams. Arkitekturen mindsker menneskelige fejl og er designet til at vedligeholde sig selv. Bizzkits produkter lever derfor op til alle de løfter, der ligger i cloud-teknologi.

Spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

Det er blevet tid til fremgang. Derfor slår vi dørene op til en konferencedag tirsdag den 28. maj, hvor vi skal nærstudere, hvad der skaber succeser online.
Svenske Bokus vil have et sortiment på mere end 20 millioner bøger online, derfor har de valgt danskudviklede Bizzkit PIM.
Juliana Drivhuse har netop lanceret et nyt drivhus-univers, der skal tage dem til det næste niveau online.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få serveret de nyeste trends, events, cases og meget mere.