Få en digital strategi

der sælger

Vi tror på jeres ambitioner og gør dem større, så I bliver førende online

Vækst vildere end I turde drømme om

Fællesnævneren for de virksomheder, vi arbejder med, er ambitionsniveauet. Vi ved, at I tror på jeres produkter og services. Og I vil gerne komme endnu længere ud med dem. Det kan vi hjælpe jer med. Vi tænker stort med vores samarbejdspartnere. Vi finder løsninger, der altid kan skaleres i takt med jeres succes. Vi gør de uendelige muligheder til drømme der er inden for rækkevidde.  

Eksperter i forretning

Vi kan hjælpe jer med at lægge en digital strategi, der passer til jeres niche, fordi vi først og fremmest er gode til forretning. Vi har over tyve års erfaring i at sætte os ind i branchespecifikke udfordringer og designe løsninger, der passer til alt fra receptpligtig medicin til kosmetiksalg – på tværs af B2B og B2C. Vi lærer jer at kende, så vi sammen kan løse jeres helt unikke udfordringer.

Vi ser jeres digitale muligheder

At skabe de bedste løsninger til jeres udfordringer og muligheder er også et spørgsmål om at stille den bedste teknologi til rådighed, men det kan være svært, når den digitale udvikling går så hurtigt. Vi udtænker altid fleksible løsninger, der enkelt kan tilpasses, når I vækster. Jeres tekniske fundament skal aldrig være en begrænsning. Det skal være den affyringsrampe, I kan eksekvere jeres strategi gennem.

Kom godt fra start

For at skabe de bedste betingelser for vores fælles projekt, begynder processen altid med en for-analyse. Her sammensætter vi et stærkt hold med både tekniske og forretningsmæssige kompetencer, der skal finde løsninger, der går op i en højere enhed. På baggrund af jeres data laver vi en plan, der kan realisere jeres digitale drømme.

Gør drømmene​​​​​​ konkrete

Jeres strategi skal ud at leve. Derfor skaber vi et detaljeret roadmap sammen, der gør jeres ambitioner til konkrete handleplaner. Dermed ikke sagt, at planerne er låst fast. Vi arbejder agilt og tilpasser løbende projektet, så vi sammen får skabt den bedste digitale transformation.

Bliv en del af det stærkeste digitale netværk

Hos Hesehus kommer du ikke kun til at trække på vores eksperters viden. Du bliver også en del af Danmarks klogeste e-tailernetværk, der mødes to gange årligt og deler erfaringer. Du bliver nemlig en del af vores ERFA-grupper, der repræsenterer alle Hesehus-kunder. Du kommer derfor til at dele viden med både de forsvarende og kommende E-handelsprisvindere.   

Spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe