Vi lever e-commerce

Vi er Danmarks bedste til at skabe e-commerce. Uanset om det er B2C eller B2B-løsninger.

Klare resultater

Vi har mere end 20 års erfaring i at bygge webshops, der skaber bedre bundlinjer og kundeoplevelser. Derfor har vi vundet guld eller sølv  i bedste e-handelscase til E-handelsprisen de sidste fem år i træk. MyResearch har også kåret os som Danmark bedste bureau til e-commerce alle tre år, hvor de har udråbt en vinder af titlen i 2022, 2023 & 2024.

Vi ser mulighederne for jer

Den digitale udvikling står aldrig stille. Der opstår hele tiden nye muligheder, nye best practices og nye teknologier. Vi holder fingeren på pulsen og sørger for at hjælpe jer med altid at levere en state-of-the-art shoppingoplevelse til kunderne.

Kom i mål

It-projekter har en tendens til at blive forsinkede. Det gør de ikke ved os. Vi leverer til tiden, og sørger for at jeres løsninger kører, når de skal være klar. Vi ved, at det er altafgørende for jeres forretning, at jeres webshop virker, derfor er den altid klar til deadline, så I kan opnå fordelene af jeres investeringer hurtigst muligt.

Faste teams der løser alle slags e-commerce opgaver

Vi tror på at stærkt samarbejde giver de bedste resultater, derfor får I tildelt et fast team, der kommer til at fungere som jeres nære kollegaer - bare på et andet kontor. Det betyder, at I får en nær relation med både de udviklere, arkitekter, projektledere og designere, der arbejder for at skabe jeres løsning. De bliver en naturlig forlængelse af jeres interne teams. Vi kan både bygge hele løsningen for jer, arbejde tæt sammen med jeres egne udviklere eller indtage en mere rådgivende rolle, hvor vi sparrer med jer.

Kommercielle kodekompetencer

Vi sætter en ære i, at vores udviklerteams ikke bare mestrer kode, men også har en høj grad af forretningsforståelse. Det betyder, at du altid kan forvente et stærkt samarbejde om jeres løsning med en høj grad af fornemmelse for de unikke udfordringer, der er vigtige på jeres marked. Alle udviklere arbejder i Danmark og er ansat på baggrund en omfattende screening, der sikrer at de kan løfte ansvaret og kvaliteten af jeres webshop.

Nær kultur

Vi vil gøre det nemt at arbejde sammen med os. Der er intet bureaukrati eller telefonkø. I stedet kommer du tæt på kvalitetsbevidste mennesker, der sætter en ære i deres arbejde. Vi har en flad struktur med klare processer, der gør det enkelt at eksekvere hurtigt. Det betyder, at du bare ringer eller skriver til et team, der allerede kender jeres løsning ud og ind, så arbejdet bliver udført hurtigst muligt.

Vækstvenlig teknologi

Din løsning er bygget på et skalérbart fundament, så I altid er sikre på at kunne agere på nye trends, tendenser og krav i markedet, mens jeres forretning vokser. Vores løsninger er bygget på composable arkitektur, der giver jer friheden til at vælge præcis de softwareleverandører, der passer bedst til jeres krav og jeres kunders behov. Det giver jer muligheden for at skabe en best-of-breed platform, hvor I ikke skal bekymre jer om at ramme begrænsninger, mens I vækster.

Glæd dig til at holde kobberbryllup

Du får en stærk relation med os. Vi har de længstvarende kunderelationer i markedet og kan snildt runde relationer på 12,5 år. Det kan vi, fordi vi sætter jeres succes først. Det gode samarbejde skal udmønte sig i positive resultater for jer. Og ikke bare det første år efter, vi har skabt en løsning sammen. Jeres dedikerede team kommer til at arbejde tæt sammen med jer, så snart der er brug for det.  

Spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe