Kunderejser der inspirerer og konverterer

Vores eksperter i UX & Design skaber intuitive løsninger, der sikrer enkle købsoplevelser.

Kreativ indsigt der giver omsætning

Vi elsker at skræddersy og designe kunderejser, så de kommer til at passe præcis til jeres målgruppe og deres behov. Vi er nysgerrige og oversætter jeres kompleksitet til enestående løsninger, der bliver jeres forretningsfordele. Vi udtænker overraskende enkle kunderejser med vores viden om jer og jeres kunder.

Balance af teknologi og forretning

Brugervenlighed handler ikke bare om brugernes behov. Det handler om at opnå harmoni mellem teknologien og jeres forretning. Vi er nysgerrige på både jeres kunder og den nyeste teknologi. Det gør at vores UX-løsninger altid er tilpasset jer og jeres kunder og er designet til at vækste og skalere jeres forretning.  

Identiteten er i detaljerne

Det skal være tydeligt for jeres kunder, at de handler med lige netop jer. Jeres brand skal være klokkeklart fra købsknap til topmenu. Vi sætter en ære i at oversætte jeres brand DNA til et effektivt design, der både gør jer synlige og gør det nemt for kunderne at købe hos jer.

Stærk tilknytning

Når I arbejder sammen med os, får I altid dedikerede designere, der kender jer og jeres kunder. I kommer til at arbejde sammen med et fast team, der vil føles som bonuskollegaer, der kender løsningen ud og ind. Designerne bliver ved med at følge jeres projekter tæt, så I også får erfaren og kvalificeret sparring i udviklingsrunde tre, fire, fem og så videre…

Et solidt fundament

Vi bygger dine løsninger på et solidt datagrundlag. Både forretningsmæssigt og designmæssigt. Vi laver dybdegående analyser af jeres målgruppes behov, så løsningerne kommer til at passe til lige præcis jeres kunder. Samtidig sørger vi for at skabe skitser, der hjælper os til at træffe de helt rigtige designvalg i fællesskab.

Inkluderende design  

Nettet er et mangfoldigt sted alle skal kunne bruge – uanset om de har udfordringer med f.eks. deres syn. Vi bygger vores løsninger sådan, at de skal byde alle velkomne og gøre det enkelt også at navigere på alternative måder. Vi har stort fokus på at overholde gældende WCAG (Web Content Accessibility Guidelines), så alle kan blive glade kunder hos jer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi hjælper uanset om, du har en enkelt UX-opgave eller skal have lavet en hel webshop. Vi kan implementere for dig, men vi kan også arbejde sammen med jeres egne udviklere. Vi skaber de bedste løsninger sammen med jer - på den måde, der passer jer.

Spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe