Bestyrelse

Bestyrelsen bag Hesehus

Hos Hesehus har vi sammensat bestyrelsen af både erhvervseksperter og medarbejder-repræsentanter, så vi sikrer alles interesser

Bestyrelsesformand hos Hesehus, Eivind Roald

Eivind Roald

Bestyrelsesformand

Eivind er CEO hos QNTM Group, der er hovedaktionær i Hesehus. Bestyrelsesformand i Hesehus siden februar 2021.


​​​​​​​Læs mere om Eivind her.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus, Gustav Axelson

Gustav Axelson

Bestyrelsesmedlem

Gustav er bestyrrelsesmedlem i QNTM Group, der er hovedaktionær i Hesehus. Bestyrelsesmedlem i Hesehus siden februar 2021.


Læs mere om Gustav her.


Bestyrelsesmedlem hos Hesehus, Mattias Holmström

Mattias Holmström

Bestyrelsesmedlem

Mattias er bestyrrelsesmedlem i QNTM Group, der er hovedaktionær i Hesehus. Bestyrelsesmedlem i Hesehus siden februar 2021.


​​​​​​​Læs mere om Mattias her.

Bestyrelsesmedlem i Hesehus, Kristian Weinkauff Jakobsen

Kristian Weinkauff Jakobsen

Bestyrelsesmedlem

Team Manager hos Hesehus. Kristian har været en del af virksomheden siden februar 2017, hvor han startede som System Architect. Kristian blev uddannet cand.scient. i Datalogi i 2011 fra Syddansk Universitet. Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden august 2020.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Allan Syndergaard

Allan Syndergaard

Bestyrelsesmedlem

Senior UX Architect hos Hesehus. Allan har været en del af virksomheden siden starten i 2002, først som udvikler og senere hen som UX’er. Allan er uddannet datamatiker fra Tietgenskolen i 2000 og har herudover et Mastercertifikat fra NNGroup i UX. Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden marts 2021.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox