Bestyrelse

Bestyrelsen bag Hesehus

Hos Hesehus har vi sammensat bestyrelsen af både erhvervseksperter og medarbejder-repræsentanter, så vi sikrer alles interesser

Bestyrelsesformand hos Hesehus Erik Laumand

Erik Laumand

Bestyrelsesformand

Tidligere adm. direktør gennem 21 år og nuværende bestyrelsesformand hos Nørgård Mikkelsen, et af Danmarks største reklamebureauer. Erik er uddannet cand.merc. ved Handelshøjskolen i Århus og siden 1984 ansat hos Nørgård Mikkelsen. Har været medlem af bestyrelsen i Hesehus siden starten i 2002.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Niels Thorborg

Niels Thorborg

Bestyrelsesmedlem

Stiftede L’Easy i 1985 ved siden af sit universitetsstudie. I dag adm. direktør for L’Easy og ejer gennem selskabet 3C Groups bl.a. også D:E:R og Værsgo. Niels er også bestyrelsesmedlem i Nielsen & Nielsen Holding samt i en lang række selskaber under 3C Groups.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus, Mikael Lyngsø

Mikael Lyngsø

Bestyrelsesmedlem

Har mere end 25 års erfaring i IT-branchen, heraf 12 år som CEO for softwarevirksomheden Stibo Systems. Mikael har bl.a. stået i spidsen for Stibo Systems' vellykkede forretningsudviklingsproces og er derigennem særdeles erfaren udi langsigtede strategier og udvikling i ambitiøse IT-virksomheder.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Lars Hedal

Lars Hedal

Bestyrelsesmedlem

Adm. direktør i Hesehus siden starten af 2002. Lars er uddannet cand.merc. i international markedsføring ved Syddansk Universitet. Lars har tidligere været marketingchef i det Mærsk Data-ejede Ecarisma.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Anja Saabye

Anja Saabye

Bestyrelsemedlem

Strategic Customer Insights Manager hos Hesehus. Startede som teamleder for UX design i februar 2015. Har en HD i organisation og ledelse fra Syddansk Universitet i 2005. ​​​​​​​Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden februar 2016.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Allan Syndergaard

Allan Syndergaard

Bestyrelsemedlem

Senior UX-arkitekt hos Hesehus. Har været med siden virksomhedens start i 2002 som udvikler og senere hen som UX'er. Er uddannet datamatiker fra Tietgenskolen i 2000 og har herudover et Mastercertifikat fra NNGroup i UX. ​​​​​​​Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden november 2018.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips ​​​​​​​og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox