Bestyrelse

Bestyrelsen bag Hesehus

Hos Hesehus har vi sammensat bestyrelsen af både erhvervseksperter og medarbejder-repræsentanter, så vi sikrer alles interesser

Bestyrelsesformand hos Hesehus Erik Laumand

Erik Laumand

Bestyrelsesformand

Tidligere adm. direktør gennem 21 år og nuværende bestyrelsesformand hos Nørgård Mikkelsen, et af Danmarks største reklamebureauer. Erik er uddannet cand.merc. ved Handelshøjskolen i Århus og siden 1984 ansat hos Nørgård Mikkelsen. Har været medlem af bestyrelsen i Hesehus siden starten i 2002.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus, Enrico Augustinus

Enrico Augustinus

Bestyrelsesmedlem

Har mere end 22 års erfaring i IT-branchen, heraf bl.a. 14 år som Managing Director hos Unit IT, og er i dag Managing Director hos Odense Sport & Event. Enrico er tidligere bestyrelsesmedlem hos KommPress, og sidder i dag i bestyrelsen hos både Unit IT og Hesehus.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus, Mikael Lyngsø

Mikael Lyngsø

Bestyrelsesmedlem

Har mere end 25 års erfaring i IT-branchen, heraf 12 år som CEO for softwarevirksomheden Stibo Systems. Mikael har bl.a. stået i spidsen for Stibo Systems' vellykkede forretningsudviklingsproces og er derigennem særdeles erfaren udi langsigtede strategier og udvikling i ambitiøse IT-virksomheder.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Lars Hedal

Lars Hedal

Bestyrelsesmedlem

CEO i Hesehus siden starten af 2002. Lars er uddannet cand.merc. i international markedsføring ved Syddansk Universitet. Lars har tidligere været marketingchef i det Mærsk Data-ejede Ecarisma.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Kasper Smedegaard

Kasper Smedegaard

Bestyrelsesmedlem

Business Developer hos Hesehus. Kasper har været en del af virksomheden siden februar 2016, først som udvikler og senere som projektleder. Kasper blev uddannet datamatiker i 2015 fra Erhvervsakademiet Sydvest. Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden marts 2020.

Bestyrelsesmedlem i Hesehus, Kristian Weinkauff Jakobsen

Kristian Weinkauff Jakobsen

Bestyrelsesmedlem

Team Manager hos Hesehus. Kristian har været en del af virksomheden siden februar 2017, hvor han startede som System Architect. Kristian blev uddannet cand.scient. i Datalogi i 2011 fra Syddansk Universitet. Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden august 2020.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox