Bestyrelse

Bestyrelsen bag Hesehus

Hos Hesehus har vi sammensat bestyrelsen af både erhvervseksperter og medarbejder-repræsentanter, så vi sikrer alles interesser

Bestyrelsesformand hos Hesehus Erik Laumand

Erik Laumand

Bestyrelsesformand

Adm. direktør hos Nørgård Mikkelsen, et af Danmarks største reklamebureauer, siden 1997. Uddannet cand.merc. ved Handelshøjskolen i Århus og siden 1984 ansat hos Nørgård Mikkelsen. Medlem af bestyrelsen i Hesehus siden starten i 2002.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Niels Thorborg

Niels Thorborg

Bestyrelsesmedlem

Stiftede L’Easy i 1985 ved siden af sit universitetsstudie. I dag adm. direktør for L’Easy og ejer gennem selskabet 3C Groups bl.a. også D:E:R og Inspiration. Bestyrelsesmedlem i Nielsen & Nielsen Holding samt i en lang række selskaber under 3C Groups.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Lars Hedal

Lars Hedal

Bestyrelsesmedlem

Adm. direktør i Hesehus siden starten af 2002.
Uddannet cand.merc. i international markedsføring ved Syddansk Universitet. 2000 - 2002 marketingchef i Mærsk Data-ejede Ecarisma.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Anja Saabye

Anja Saabye

Bestyrelsemedlem

Strategic Customer Insights Manager hos Hesehus. Startede som teamleder for UX design i februar 2015. Har en HD i organisation og ledelse fra Syddansk Universitet i 2005. ​​​​​​​Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden februar 2016.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Allan Syndergaard

Allan Syndergaard

Bestyrelsemedlem

Senior UX-arkitekt hos Hesehus. Har været med siden virksomhedens start i 2002 som udvikler og senere hen som UX'er. Er uddannet datamatiker fra Tietgenskolen i 2000 og har herudover et Mastercertifikat fra NNGroup i UX. ​​​​​​​Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden november 2018.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips ​​​​​​​og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox