Bestyrelse

Bestyrelsen bag Hesehus

Hos Hesehus har vi sammensat bestyrelsen af både erhvervseksperter og medarbejder-repræsentanter, så vi sikrer alles interesser

Bestyrelsesformand hos Hesehus Erik Laumand

Erik Laumand

Bestyrelsesformand

Adm. direktør hos Nørgård Mikkelsen, et af Danmarks største reklamebureauer, siden 1997. Erik er uddannet cand.merc. ved Handelshøjskolen i Århus og siden 1984 ansat hos Nørgård Mikkelsen. Har været medlem af bestyrelsen i Hesehus siden starten i 2002.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Niels Thorborg

Niels Thorborg

Bestyrelsesmedlem

Stiftede L’Easy i 1985 ved siden af sit universitetsstudie. I dag adm. direktør for L’Easy og ejer gennem selskabet 3C Groups bl.a. også D:E:R og Værsgo. Niels er også bestyrelsesmedlem i Nielsen & Nielsen Holding samt i en lang række selskaber under 3C Groups.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus, Mikael Lyngsø

Mikael Lyngsø

Bestyrelsesmedlem

Har mere end 25 års erfaring i IT-branchen, heraf 12 år som CEO for softwarevirksomheden Stibo Systems. Mikael har bl.a. stået i spidsen for Stibo Systems' vellykkede forretningsudviklingsproces og er derigennem særdeles erfaren udi langsigtede strategier og udvikling i ambitiøse IT-virksomheder.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Lars Hedal

Lars Hedal

Bestyrelsesmedlem

Adm. direktør i Hesehus siden starten af 2002. Lars er uddannet cand.merc. i international markedsføring ved Syddansk Universitet. Lars har tidligere været marketingchef i det Mærsk Data-ejede Ecarisma.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Anja Saabye

Anja Saabye

Bestyrelsemedlem

Strategic Customer Insights Manager hos Hesehus. Startede som teamleder for UX design i februar 2015. Har en HD i organisation og ledelse fra Syddansk Universitet i 2005. ​​​​​​​Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden februar 2016.

Bestyrelsesmedlem hos Hesehus Allan Syndergaard

Allan Syndergaard

Bestyrelsemedlem

Senior UX-arkitekt hos Hesehus. Har været med siden virksomhedens start i 2002 som udvikler og senere hen som UX'er. Er uddannet datamatiker fra Tietgenskolen i 2000 og har herudover et Mastercertifikat fra NNGroup i UX. ​​​​​​​Medarbejdervalgt bestyrelsesmedlem i Hesehus siden november 2018.

Nyhedsbrev

Få serveret alt fra digitale tips ​​​​​​​og trends til heads-up på relevante seminarer og e-handelskonferencer direkte i din inbox