Case: Aagaard

Welcome to a world of jewellery

Aagaard præsenterer deres kunder for et unikt onlineunivers

Det danske smykkefirma Aagaard er en af de førende leverandører af smykker i Skandinavien, Tyskland, Frankrig og USA, der alle har taget smykkesortimentet fra Aagaard til sig. Det danske smykkefirma favner i dag en lang række af internationalt anerkendte smykkemærker, og sortimentet omfatter mere end 20.000 produkter. Aagaard ønsker at præsentere deres forhandlere og kunder for et unikt onlineunivers, men med en ambition om at forblive en grossistvirksomhed skal webshoppen vigtigst af alt understøtte Aagaards forhandlernet og snarere fungere som et markedsføringsredskab end et salgsredskab.

Unikke funktioner adskiller Aagaard fra konkurrenterne

Udbuddet af online smykkeleverandører er stort, så et af kriterierne for en succesfuld webshop er at tilbyde kunderne den bedst mulige service. Derfor er der i Aagaards webshop bl.a. integreret en avanceret filtreringsmenu, hvor der fx kan filtreres på brand, pris, materiale, farve, sten og karat – en funktion der stiller store krav til den bagvedliggende løsning – krav, som opfyldes af Bizzkit-platformen.  

Siden løsningen gik online har reaktionen fra Aagaards forhandlere været særdeles positiv. Blandt andet har de åbenlyse fordele, hvor Aagaard står for alt salg og markedsføring af webshoppen, men hvor den lokale guldsmed stadig figurerer som afsender vist sig at være den perfekte strategi og ikke mindst grobund for en yderligere styrkelse af samarbejdet mellem Aagaard og deres forhandlernet.​​​​​​​

Aagaards nye webshop er udviklet på Bizzkit-platformen
E-handelshuset Hesehus står bag Aagaards nye webshop

Casedetaljer

Lancering i august 2011

Platform

Webshop, PIM, DAM, CMS, og Design

Funktioner & features

Webshop med unik URL til alle danske forhandlere, loginbaseret forhandlerwebshop, og avanceret filtreringsmenu

Øje for forhandleren

Forhandlerspecifikke priser, adgang til markedsføringsaktiviteter og webshop med unik forhandler-URL

Lignende cases

Se flere B2C-cases fra Hesehus

Spørgsmål?
Vi er klar til at hjælpe