Case: Fazer

Simple living: Bestil aftensmaden online

Fazers nye e-handelsløsning, 'Fazer Food & Co', er udviklet af e-handelshuset Hesehus

Fazer Food Services er en af de førende frokostudbydere i Danmark, Norge, Sverige og Finland og på nordisk plan serverer de frokost til mere end 450.000 gæster hver dag. I Danmark driver Fazer Food Services ca. 160 personalerestauranter for både private virksomheder og det offentlige, fx universiteter, styrelser, ministerier etc. Fazer Food Services er en del af den finske fødevarekoncern Fazer, der blev grundlagt i 1891. I dag beskæftiger koncernen over 150.000 medarbejdere og omsatte i 2015 for mere end 11,8 mia. kr. Selvom Fazer Food Services i Danmark er bedst kendt for bl.a. Dumle, Skolekridt og Tyrkisk Peber, så kommer langt størstedelen af koncernens omsætning fra andre områder, som fx. Fazer Bakeries og de meget anerkendte personalerestauranter, der drives af servicebrands som Fazer Food & Co og Amica.

I 2006 gik Fazer Food Services online med webshoppen 'Fazer Food & Co', bygget på Bizzkit Webshop og udviklet af Hesehus. Med webshoppen kan gæsterne i Fazer Food Services personalerestauranter købe veltillavede og sunde middagsretter lige til at tage med hjem til aftensbordet hos familien.

Cross-border satsning på responsive design

Da den finske og svenske udgave af Fazer Food & Co shoppen skulle udvikles, valgte Hesehus et responsive design, der passer godt til de nye funktioner og samtidig sikrer, at også brugere fra en mobil platform får den bedste shoppingoplevelse, da designet automatisk tilpasser sig den platform, webshoppen besøges fra – uanset om det er desktop, tablet eller mobil.

Responsivt design på 'Fazer Food & Co' sikrer nem bestilling af aftensmad

Casedetaljer

Lancering i november 2006 og august 2012

Platform

Webshop, PIM, DAM, CMS og Design

Funktioner & features

Mobilversion af webshoppen på dansk, responsive mobilversion af webshoppen på finsk og svensk

Resultat

Fazer Food & Co webshop med årlig millionomsætning

Lignende cases

Se flere B2B-cases fra Hesehus

Lars Hedal, CEO hos Hesehus
"Skal vi tage en snak?" Lars Hedal CEO 40 25 50 83