B2B-kundetilpassede løsninger

Komplekse udfordringer kræver avancerede løsninger

Online B2B handel er ikke one-size-fits-all

Der er meget lidt B2B-virksomhed, der kan sættes på formel. Udfordringerne varierer fra branche til branche og fra produkt til produkt. Det giver typisk en enorm kompleksitet, der kræver skræddersyede løsninger, som passer til lige netop jeres virksomhed. Og det har vi over 20 års erfaring i at skabe på tværs af brancher og produktkategorier.

Bliv klogere på kundeportaler

Er der noget, der ikke kan sælges digitalt?

Det har vi ikke oplevet endnu, men vi får ofte spørgsmål som, ”Kan det her overhovedet lade sig gøre?” eller ”Er det her ikke for svært?”. Og jo, det er både svært og tidskrævende. Strategisk vilje er nødvendigt for at lave gode B2B webshops. Komplekst betyder ikke umuligt – langt fra. Det betyder bare, at det kræver et grundigt forarbejde og at vi skal hjælpes ad, for at få lavet et resultat jeres kunder kommer til at elske.

Find best-practice inspiration til multishops

Hvad kan e-handel gøre for jer?

Svar på fem spørgsmål og få vores e-handelseksperters vurdering af jeres muligheder med B2B e-handel.

Christian H_kontakt

"Skal vi tage en snak?"

Christian Holbech
Business Development Manager

Insights

De seneste nyheder, insights og tendenser fra Hesehus

E-handel blev total forandret, da det blev headless. Nu er vi klar til at løfte sløret for, hvordan vores nye Bizzkit CMS kommer til at revolutionere måden, du arbejder med e-handel på.
Er I klar til Black Friday? Tilbudsfesten ændrer sig i disse år. Vi har kigget dybt i tallene og erfaringerne fra vores e-commerce eksperter.
De øverste resultater skaber mest trafik og flest konverteringer. Sådan er det på Google. Og sådan er det i søgeresultaterne og på PLP’erne (produktlistesider) i jeres webshop.